malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 hahaha przyleciałam tu od Olchy i :roflt: warto było :lol: :lol: :lol: Quote
Ambra Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 to nowa seria - zareczynowa - zareczyny mialam ja ale nie narzeczony buziaki mi dawał: daj ciotka buzi, no daj! :eviltong: no to daj chociaz tego serka nitkowego sknero::mad: pies był niegrzeczy i musiał isc do konta!:evil_lol: no co mi tak dajesz po oczach:mad: a chartole maja impreze głeboko w .... i jak zwykle spią pod kocykiem - pozwolilam sobie o zgrozo je odkryć:roll: Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 No tak za dużo buziaków to też nie dobrze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i dostało się . Gatuluje zareczyn :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ambra GRATULACJE!!!! :laola: :multi: Quote
Dobermania Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Piękniutkie! Talia osy, mnaim, mniam! Będę częsciej wpadać:) Quote
Ambra Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 dziekuje dziewczynki!:calus: zobaczymy czy to dobry krok! :evil_lol:poszukujemy teraz sali! na przyszly rok juz gdzie pytamy terminy są zajęte! chcielibysmy wyjazdowe zeby dobrze sie pobawić! jesli znacie jakąś fajna salkę - dajcie mi namiar:cool3: Dobermania - witam w naszych skromnych progach!:razz: Quote
Dobcia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Wielkie gratulacje!!!:lol::loveu::lol::loveu: Quote
kate_m. Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gratuluję! Zdjęcia świetne, z tym maleńkim psiątkie w szczególności. A pomysł na zabezpiecznie dobremanki (a raczej reszty pasażerów auta ;) ) trzeba chyba opatentować ;) Quote
Dobermania Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Heheh, dziękuję;) GRATULACJE! A to jak śpią odkryte jest bossskie:P Quote
Dobermania Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ojojoj, chyba Cię te zaręczyny i pozaręczynowe świętowanie bardzo absorbują, bo... GALERIĘ ZANIEDBUJESZ:mad::mad::mad::eviltong: !!! A mnie to samo zarzucałaś, jak mnie kilka dni nie było:evil_lol: Co słychać u whippetów i dobka? Quote
Ambra Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 oj faktycznie! wstyd mi - przyznaje się ze zaniedbałam :oops::oops::oops: dużo na głowie, po zareczynach przyszło poszukiwanie mieszkania - obecnie wynajmujemy - i przezylismy szok jakie są ceny! ludzie powariowali....jak przecietnego zjadacza chleba-psiofoba ma byc stać na mieszkanie na tyle elastyczne zeby mogło pomieścić nie wiadomo kiedy rosnącą liczbe zwierząt?:evil_lol: a w między czasie mialam u siebie w gościach schroniskowego szczeniorka Platona i jego fotki moge tylko teraz wrzucić.... Barsa jak widac zadowolona z towarzystwa byla - miała złośnica kogo gryźć i ze wzajemnością! potem niepytomne spały zajmując moje miejsce...Barsa rzecz jasne ze smoczkiem.... i tu Platonik jeszcze za kratkami.... i już rozchachany w domku... dobrze ze mnie tu pilnujecie heh obiecuje poprawę!:lol: Quote
Dobcia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Ambra'] potem niepytomne spały zajmując moje miejsce...Barsa rzecz jasne ze smoczkiem.... i tu Platonik jeszcze za kratkami.... i już rozchachany w domku... dobrze ze mnie tu pilnujecie heh obiecuje poprawę!:lol: Trzymamy za słowo;) Platonik śliczny, idealne towarzystwo z takiego malca:lol: Ambra, przecież po to jest łóżko, by na nim... psy leżały:evil_lol: Quote
olcha Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Moja siostra też jest na etapie poszukiwania mieszkania i uznała...że taniej dom wychodzi gdzieś pod miastem :shake: Tak czy siak kredyt na 500 lat trzeba wziąć :shake: Hiihihih Barsa tak z piłeczką zasypia? :lol: Quote
Dobermania Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Heheh:mad: Od tego jesteśmy, żeby pilnować:) Powodzenia w poszukiwaniu mieszkania! My też właśnie kupiliśmy "w strefie podmiejskiej", bo znacznie taniej wychodzi. I mniejszy ruch, więcej terenów spacerowych dla psów. Quote
Ambra Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 no to mam cos dla Was ze wspominek! zostałam przycisniete przez stronke whippecią do odkurzenia starych charcich fotek - tyle dzis wyskrobałam:) to ja w dniu chrztu z moja pierwszą ukochana Ezunią Viza i Vena - córeczki z pierwszego miotu Ezy:loveu: Ja z mamusią i Ezunia na łodce hehe wczesne lata 80te:evil_lol: Lavaletta - córka Vizy drugi miot - znaleziona skrajnie wycięczona na autostradzie katowickiej 6 lat po sprzedaniu jej do Lelowa 70 km od nas! szok był straszny - dzieki tatuażowi trafiła spowrotem do nas i dożyła spokojnej starosci choć w cięzkiej chorobie - zreszta pisałam już tu jej historie:-( i wspolczesne tylko jak Vika była jeszcze szczupła;) z Tają naprawiłam nieobecność:cool3: Quote
Magda-Amir Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 o jeeeeeny jaki ryjek ! :iloveyou: buzi w nochalek prosze przekzac :loveu: :loveu: Quote
kate_m. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Stronka whippecia pięknie dziękuje za fotki :D A swoją drogą to ja uwielbiam takie starocie oglądać :) Quote
Ambra Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Kate świetny pomysł żeby tez te swietej pamieci whippety tam zamieścic! w weeken podrzuce jeszcze zdjecia wszystkich szczeniaczków jakie były i coś z wystaw wyskrobie! wkoncu na sląsku była spora i pierwotna gromadka charciarzy:cool3: Życze powodzenia w zbieraniu materialów! Będzie to napewno świetna i jedyna w Polsce taka stronka! Quote
kate_m. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ambra-takie podejście mi się własnie bardzo podoba! Mnie się każda fotka archiwalna przyda, bo sama takich w swoim archiwum raczej nie mam, a nie każdy właściciel whippetów ma zacięcie do kolekcjonowania ich fotek. Cieszę się, ze Ci się podoba mój pomysł na stronkę o whippetach! Quote
Dobermania Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ooo, wspomnień czar! Pozdrowienia od zmarzniętego Lachsiaczka! :evil_lol: Quote
Ambra Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Zmarznetey bidulek? to gdzie Ty go trzymasz? w budzie:evil_lol: :mad: :mad: :mad: Barsula juz pod kołdrą z TZem zajmuje moje miejsce ...suka:evil_lol: zaraz do nich zajrze! a co tam! trojkąciki w modzie:evil_lol: Quote
Dobermania Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 A Boże, uchowaj!:angryy: On na spacerach marznie, muszę mu jakieś psiobuty kupić a u Pućki już zamówiłam kubraczek wełniany... z kwiatkami:D Uszka i brzuszek mu też marzną:( A jak Twoje whippety, nosza jakieś wdzianka zimą? Przecież to takie lyseńkie i chudzieńkie...:shake: Quote
Dobermania Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Ambra'] Ooo, właśnie dostrzegłam PIEC KAFLOWY!:D Ja też mam:) Działa? Palicie w nim? Quote
Recommended Posts