Jump to content
Dogomania

Barcelona, Alhambra, Victoria...czyli whippety w towarzystwie dobermanki

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to nowa seria - zareczynowa - zareczyny mialam ja ale nie narzeczony buziaki mi dawał:

daj ciotka buzi, no daj! :eviltong:

no to daj chociaz tego serka nitkowego sknero::mad:

pies był niegrzeczy i musiał isc do konta!:evil_lol:

no co mi tak dajesz po oczach:mad:

a chartole maja impreze głeboko w .... i jak zwykle spią pod kocykiem - pozwolilam sobie o zgrozo je odkryć:roll:

Posted

dziekuje dziewczynki!:calus:
zobaczymy czy to dobry krok! :evil_lol:poszukujemy teraz sali! na przyszly rok juz gdzie pytamy terminy są zajęte! chcielibysmy wyjazdowe zeby dobrze sie pobawić! jesli znacie jakąś fajna salkę - dajcie mi namiar:cool3:

Dobermania - witam w naszych skromnych progach!:razz:

Posted

Gratuluję!
Zdjęcia świetne, z tym maleńkim psiątkie w szczególności. A pomysł na zabezpiecznie dobremanki (a raczej reszty pasażerów auta ;) ) trzeba chyba opatentować ;)

• 4 weeks later...
Posted

Ojojoj, chyba Cię te zaręczyny i pozaręczynowe świętowanie bardzo absorbują, bo... GALERIĘ ZANIEDBUJESZ:mad::mad::mad::eviltong: !!!
A mnie to samo zarzucałaś, jak mnie kilka dni nie było:evil_lol: Co słychać u whippetów i dobka?

Posted

oj faktycznie! wstyd mi - przyznaje się ze zaniedbałam :oops::oops::oops:

dużo na głowie, po zareczynach przyszło poszukiwanie mieszkania - obecnie wynajmujemy - i przezylismy szok jakie są ceny! ludzie powariowali....jak przecietnego zjadacza chleba-psiofoba ma byc stać na mieszkanie na tyle elastyczne zeby mogło pomieścić nie wiadomo kiedy rosnącą liczbe zwierząt?:evil_lol:

a w między czasie mialam u siebie w gościach schroniskowego szczeniorka Platona i jego fotki moge tylko teraz wrzucić....

Barsa jak widac zadowolona z towarzystwa byla - miała złośnica kogo gryźć i ze wzajemnością!

potem niepytomne spały zajmując moje miejsce...Barsa rzecz jasne ze smoczkiem....

i tu Platonik jeszcze za kratkami....

i już rozchachany w domku...

dobrze ze mnie tu pilnujecie heh obiecuje poprawę!:lol:

Posted

[quote name='Ambra']

potem niepytomne spały zajmując moje miejsce...Barsa rzecz jasne ze smoczkiem....

i tu Platonik jeszcze za kratkami....

i już rozchachany w domku...

dobrze ze mnie tu pilnujecie heh obiecuje poprawę!:lol:

Trzymamy za słowo;)

Platonik śliczny, idealne towarzystwo z takiego malca:lol:
Ambra, przecież po to jest łóżko, by na nim... psy leżały:evil_lol:

Posted

Moja siostra też jest na etapie poszukiwania mieszkania i uznała...że taniej dom wychodzi gdzieś pod miastem :shake: Tak czy siak kredyt na 500 lat trzeba wziąć :shake:

Hiihihih Barsa tak z piłeczką zasypia? :lol:

Posted

Heheh:mad: Od tego jesteśmy, żeby pilnować:) Powodzenia w poszukiwaniu mieszkania! My też właśnie kupiliśmy "w strefie podmiejskiej", bo znacznie taniej wychodzi. I mniejszy ruch, więcej terenów spacerowych dla psów.

Posted

no to mam cos dla Was ze wspominek! zostałam przycisniete przez stronke whippecią do odkurzenia starych charcich fotek - tyle dzis wyskrobałam:)

to ja w dniu chrztu z moja pierwszą ukochana Ezunią

Viza i Vena - córeczki z pierwszego miotu Ezy:loveu:

Ja z mamusią i Ezunia na łodce hehe wczesne lata 80te:evil_lol:

Lavaletta - córka Vizy drugi miot - znaleziona skrajnie wycięczona na autostradzie katowickiej 6 lat po sprzedaniu jej do Lelowa 70 km od nas! szok był straszny - dzieki tatuażowi trafiła spowrotem do nas i dożyła spokojnej starosci choć w cięzkiej chorobie - zreszta pisałam już tu jej historie:-(

i wspolczesne tylko jak Vika była jeszcze szczupła;) z Tają

naprawiłam nieobecność:cool3:

Posted

Kate świetny pomysł żeby tez te swietej pamieci whippety tam zamieścic! w weeken podrzuce jeszcze zdjecia wszystkich szczeniaczków jakie były i coś z wystaw wyskrobie! wkoncu na sląsku była spora i pierwotna gromadka charciarzy:cool3:
Życze powodzenia w zbieraniu materialów! Będzie to napewno świetna i jedyna w Polsce taka stronka!

Posted

Ambra-takie podejście mi się własnie bardzo podoba! Mnie się każda fotka archiwalna przyda, bo sama takich w swoim archiwum raczej nie mam, a nie każdy właściciel whippetów ma zacięcie do kolekcjonowania ich fotek.
Cieszę się, ze Ci się podoba mój pomysł na stronkę o whippetach!

Posted

Zmarznetey bidulek? to gdzie Ty go trzymasz? w budzie:evil_lol: :mad: :mad: :mad:
Barsula juz pod kołdrą z TZem zajmuje moje miejsce ...suka:evil_lol:
zaraz do nich zajrze! a co tam! trojkąciki w modzie:evil_lol:

Posted

A Boże, uchowaj!:angryy:
On na spacerach marznie, muszę mu jakieś psiobuty kupić a u Pućki już zamówiłam kubraczek wełniany... z kwiatkami:D
Uszka i brzuszek mu też marzną:(
A jak Twoje whippety, nosza jakieś wdzianka zimą? Przecież to takie lyseńkie i chudzieńkie...:shake: