zpr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 pwlkpsnk napisał(a):Dostaliśmy kilka zdjęć, więc nie mogę ich nie umieścić:diabloti: Jesteśmy baardzo dumni z tych małych pociech, a nie chcemy Was nimi zadręczać (już dawno straciliśmy umiar;) ), dlatego wkleję tu tylko dwa zdjęcia, reszta u Rożka w dziale potomstwo. Zapraszamy i piszcie jak się podobają:razz: Pozdrawiamy serdecznie. Rożkowie. Ale cudeńka!!! :loveu: Quote
samograj Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='pwlkpsnk']Dostaliśmy kilka zdjęć, więc nie mogę ich nie umieścić:diabloti: Jesteśmy baardzo dumni z tych małych pociech, a nie chcemy Was nimi zadręczać (już dawno straciliśmy umiar;) ), dlatego wkleję tu tylko dwa zdjęcia, reszta u Rożka w dziale potomstwo. Zapraszamy i piszcie jak się podobają:razz: Pozdrawiamy serdecznie. Rożkowie. Rożkowie!!! Piękności nad pięknościami!!! I jak tu nie hodować ogarów!!! Quote
KUMPELka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Rożek ma przepiękne potomstwo :loveu: Byłam na Rożkowej stronie :multi: i przeglądałam śliczne zdjęcia malutkich ogarków, widziałam też, że tatuś Rożek odwiedza maleństwa - jak się zachowywał ?? Quote
Ania W Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Witam po urlopie :-) Oooo, jakie duże rożkowe dzieciaki :-)))A pamiętam jak niedawno na spacerze z Babcią Rożkową rozmawiałyśmy i nie do końca wiadomo było czy "coś" się pojawi czy nie...A teraz , nawet się nie spostrzeżemy a one do ludzi pójdą... Ogary trzeba hodować i...chwalić się nimi ;-) ! Quote
pwlkpsnk Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 KUMPELka napisał(a):Rożek odwiedza maleństwa - jak się zachowywał ?? He, he jak to Rożek, był nieznośny:shake: . Ale w stosunku do maluchów bardzo delikatny, obwąchiwał i trzymał dystans:evil_lol: . Nic się nie zmienił. U Hani, był taki sam, gdy osaczyły go małe Gawronki:lol: Ania W napisał(a):A pamiętam jak niedawno na spacerze z Babcią Rożkową rozmawiałyśmy i nie do końca wiadomo było czy "coś" się pojawi czy nie...A teraz , nawet się nie spostrzeżemy a one do ludzi pójdą... A tu mnie bardzo wzruszyłaś. Ja jestem taki rodzinny:oops: Dziękuje wszystkim za zachwyty, mnie też duma rozpiera, choć nie moja to zasługa:eviltong: . Oby tytko zdrowe były. Jak tylko coś będę miał, to obiecuję, że podrzucę.:razz: Jeszcze nie miałem okazji pogratulować Żmiłce championatu, więc niniejszym WIEEELKIE GRATULACJE:BIG: . Jak zwykle serdecznie Was wszystkich pozdrawiamy. Rożkowie Quote
samograj Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ŻMIŁKA serdecznie dziękuje!!! I jeszcze raz gratuluje napiękniejszych istotek, cudnych bobasków. Jakie one mają mocne kufy!!! Quote
pwlkpsnk Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Ha, a na kolejnych zdjęciach widać, że nieźle już potrafią nabroić:diabloti: : i zadzierają z mamą:crazyeye: : ale tak naprawdę to miłe istotki:loveu: Pozdrawiamy. Rożkowie. Quote
samograj Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 CO ZA BALSAM DLA SKOŁATANEJ DUSZY!!! ALE SZYBKO ROSNĄ I PIĘKNIEJĄ Z DNIA NA DZIEŃ!!! Quote
bea100 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Są fantastyczne :multi: Dawno nie widziałam takich śliczności, aż serce roście :terazpol: Quote
pwlkpsnk Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 A to zdjęcie nie jest zbyt aktualne, ale ta sunia zrobiła na nas największe wrażenie:loveu: bardzo lubię te zgarbione i pomarszczone nosy u małych ogórków:iloveyou: Quote
pwlkpsnk Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 A teraz dla odmiany Gawrowe dzieci. Byliśmy dziś z Rożkiem na socjalizacji (nie wiem czy jego, czy szczeniaczków:megagrin: ) . W każdym razie zabawa była przednia:cool3: Później już było lepiej, gdy okazało się, że te małe tylko straszą:lol: Ale czy takie śliczności mogą zrobić krzywdę:???: Zapewniam, że jest więcej udanych zdjęć, tylko pewnie Hania je wklei. Pozdrawiamy serdecznie. Rożkowie Quote
Żaneta Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Haniu one są prześliczne,anioły:loveu: :loveu: :loveu: jak ja ci zazdroszczętych brzdąców:razz: chciałam też napisać że czytałam dzisiaj artykuł o panu Jurku Dyle i Olfactuskach w Echu Leśnym-ciekawy artykuł;) , uważam że bdb robicie mówiąc o waszych ogarkach w różnych czasopismach-gazetach:klacz: :klacz: :klacz: , w końcu nie każdy leśnik czy myśliwy kupuje wszystkie gazety z tym związane, gratuluje:terazpol: :bigcool: gratuluje również nowej strony hodowli Quote
Hania Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Żaneta napisał(a): chciałam też napisać że czytałam dzisiaj artykuł o panu Jurku Dyle i Olfactuskach w Echu Leśnym-ciekawy artykuł;) , i Czy jest szansa, żebyś mi zdobyła to Echo Leśne i przysłała? albo chociaż ksero? Quote
zpr Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Hania']Moje maluchy dzisiaj Ale cudne!!! :crazyeye: :loveu: Quote
Żaneta Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Hania']Czy jest szansa, żebyś mi zdobyła to Echo Leśne i przysłała? albo chociaż ksero? Haniu oczywiście że tak(nie jest to długi artykuł-ale jak dla mnie to ciekawy;) , a poza tym co za dużo to nie zdrowo;) ) możebyć ksero? jeśli tak to napisz mi na pw adres pod który wysłać, a ja jutro wieczór skseruje- to dla mnie nie jest problem8-) a wyślę najwcześniej w czwartek Quote
samograj Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Żaneta']Haniu one są prześliczne,anioły:loveu: :loveu: :loveu: jak ja ci zazdroszczętych brzdąców:razz: chciałam też napisać że czytałam dzisiaj artykuł o panu Jurku Dyle i Olfactuskach w Echu Leśnym-ciekawy artykuł;) , uważam że bdb robicie mówiąc o waszych ogarkach w różnych czasopismach-gazetach:klacz: :klacz: :klacz: , w końcu nie każdy leśnik czy myśliwy kupuje wszystkie gazety z tym związane, gratuluje:terazpol: :bigcool: gratuluje również nowej strony hodowli To samo z mojej strony!!! Ale artykułu nie czytałam:shake: A MALUCHY KOCHUSIANE!!! KIEDY JA(ŻMIŁKA) SIĘ DOCZEKAM:placz: :placz: :placz: Quote
pwlkpsnk Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Hania'] Dla mnie Blondie jest de beściak:thumbs: .Super zdjęcia:loveu: Quote
Hania Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='pwlkpsnk']A z mojej strony takie głupstwa Który to? Wygląda jak dziecko Rożka :evil_lol: Quote
Żaneta Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Hania']AKORD Olfactus - 5 tyg śliczny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a jaki musi być już silny jak taką dużą piłke kopie:crazyeye: :wink: p.s chcemy jeszcze,prosimy lub rządamy Quote
Recommended Posts