Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cztery śliczne kociaki, 3 koty i 1 kotka(szara po mamusi) szukają dobrych domków

Kociaki są po kotce mieszkającej w lesie. Od małego staramy się je oswajać i jak widać na zdjęciach całkiem nieźle nam to idzie. Kotki będą do odebrania ok 20 lipca, kiedy zaczną już w pełni samodzielnie jeść.

Ich mamusia jest częściowo oswojona daje się pogłaskać ,ale nie daje się wziąć na ręce.

Kontakt w sprawie adopcji
792-061-133 Agnieszka
agamic@onet.eu

kotek

kotek

kotek

kociczka (ZAKLEPANA)

Posted

a to moje ulubione zdjęcie

moja Lalunia jest kociakami zachwycona i jak tylko jej sie uda próbuje im matkować

Kotka niestety nie chce zamieszkać w zrobionej specjalnie z kontenerka budce i jak tylko zobaczy że kociaki są tam przeniesione zaraz wynosi je z powrotem w jakieś dziury.:-(

Teraz zamieszkały w stercie desek i już ich nie przenosimy bo boimy się że wyniesie je gdzieś gdzie ich nie znajdziemy.

Posted

A najśmieszniejsze jest to że kotkę która miała małe w tamte wakacje wysterylizowałam i byłam pewna że w te wakacje nie będzie już problemu, to mam następną.
Chyba wysterylizujemy wszystkie kotki z tej wsi :angryy: bo widać że zrobiły sobie na działkach dom samotnej matki i jak tylko zwolni się miejsce przychodzi kolejna potrzebująca :evil_lol:

Posted

Ciapuś , kociaki prześliczne - zręsztą jak każde , bo ja kociara jak cholera jestem :)
Widzę ,że tu wątek nie ma powodzenia , na pewno większe będzie miał na kocim forum miau.pl ;)