Owieczka Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 mania1979 napisał(a):hej co tam u Ciebie mordko słychać?? Psina siedzi w zamknięciu jak sa dzieciaki :( Ja nie mam pomysłu jak mu pomóc... Czy może ktos mógł by ściągnąć kogoś na wątek kto robi ogłoszenia ?? Jamu koniecznie przydał by się pakiecik... Ja mam bardzo ograniczony dostęp do netu... Będę tu bardzo sporadycznie i niestety coraz rzadziej :( w razie co nr tel.w podpisie Quote
E-S Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Co się dzieje z pieskiem ? Jeżeli nie uzyskam informacji do 23 stycznia - jego zgłoszenie na wątkach mikropiesków w potrzebie zostanie usunięte. Przykro mi, ale nie wykonam kilkuset telefonów, aby dowiedzieć się jakie są losy psów zgłoszonych do adopcji. Zainteresowane osoby powinny raz na jakiś czas zajrzeć i napisać, czy nadal psa można polecać do adopcji, czy też znalazł już dom. Wątek mikropiesków tu: http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85! Quote
monika083 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 napisala do mnie pani chcaca zaadoptowac jakiegos mikruska ,wyslalam jej watek do mikropsow i zakochala sie w tym Brzdacu ,pani dzieci nie ma ,jest z Katowic .Pani czytala watek malucha. Quote
Owieczka Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Bardzo długo mnie nie było z przyczyn odemnie niezależnych i nie miał kto poprowadzić wątku. Psiak został adoptowany. Dzięuje wszystkim za pomoc. Quote
Recommended Posts