agusiazet Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Tylko, żebym pamiętała o tym aparacie, dzisiaj Bisia przeszła spacer rewelacyjnie! Quote
agusiazet Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Kupiłam Birce szelki szyte na miarę, bo te sklepowe rozwala z prędkością światła. Wczoraj przyszły, są superowe, a cena taka jak w klepie. Nie cisną, nie gniota, nigdzie się nie wpijają i wreszcie Birka może chodzić tylko w szelkach, bo to takie od razu z obrożą:) Zrobię zdjęcie i wkleję jak elegancko dziewczyna wygląda!!! Quote
agusiazet Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 U nas wszystko toczy się do przodu!!! Dzisiaj w nocy były straszne burze, Birka panikowała i w zasadzie większość nocy przesiedziała w łazience. Dzisiaj rano ok, na spacerze odkryła nową pasję (oprócz wody) ganianie wron! Quote
Viris Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Każdy postęp Birki cieszy, pozdrawiamy cieplutko. Od razu jak przyszły te wichury i burze to o Czarnulce naszej pomyślałam. Quote
agusiazet Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Bisia bardzo boi się burzy, a teraz u nas burzowo, ale nie jest tak tragicznie jak zimą przy petardach, ale tylko ze mną. Dzisiaj córka wzięła Bisię na spacer i musiałam do nich leieć, bo tak panikowała. Bira to zdecydowanie pies jednego człowieka!! Quote
iwop Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Zajrzyjcie chociaż na mój nowy wątek: http://www.dogomania.pl/threads/211622-Cudna-6-miesięczna-kosmata-suczka-porzucona-w-lesie-szuka-domu!Ostrowiec-Św.?p=17306610#post17306610 Quote
agusiazet Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Wczoraj świętowaliśmy Krzysztofa, a Bisia brylowała pod stołem! Quote
agusiazet Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Joodith napisał(a):Pewnie dużo smaczków spadło z tego stołu ;) Nie, niespecjalnie:) Ja tam dokarmiam, ale moi goście to nie, raczej tylko dzieciaki i to te mniejsze:) Quote
iwop Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 agusiazet napisał(a):Nie, niespecjalnie:) Ja tam dokarmiam, ale moi goście to nie, raczej tylko dzieciaki i to te mniejsze:) Bo dokarmianie piesów jest niewychowawcze! :cool3: Quote
agusiazet Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 iwop napisał(a):Bo dokarmianie piesów jest niewychowawcze! :cool3: No to ja jestem bardzo niewychowawcza, lubię rozpieszczać moje pieski! Jak mam cos do jedzenia to wołam moje sępy i zaraz są, i sępią:):):) Quote
agusiazet Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ze mną spacerki ok. Z kimś innym nawet nie bardzo chce iść! A jak pójdzie to panikuje strasznie! Quote
agusiazet Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Burzy nie ma, ale cały czas leje niesamowicie. Bisia ma się dobrze:) Ona raczej lubi wodę, choć woli taka już na ziemi, nie kapiącą na głowę. Ze spacerami ja nie mam problemów, ale mojej mamie zwiała. Bisiulka to typ psa jednego człowieka i dla niej ja jestem tym człowiekiem! To superowy piesek, w domu zupełnie niekłopotliwy, a do wszystkiego innego idzie się przyzwyczaić:) Quote
Recommended Posts