Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kupiłam Birce szelki szyte na miarę, bo te sklepowe rozwala z prędkością światła. Wczoraj przyszły, są superowe, a cena taka jak w klepie. Nie cisną, nie gniota, nigdzie się nie wpijają i wreszcie Birka może chodzić tylko w szelkach, bo to takie od razu z obrożą:) Zrobię zdjęcie i wkleję jak elegancko dziewczyna wygląda!!!

Posted

U nas wszystko toczy się do przodu!!! Dzisiaj w nocy były straszne burze, Birka panikowała i w zasadzie większość nocy przesiedziała w łazience. Dzisiaj rano ok, na spacerze odkryła nową pasję (oprócz wody) ganianie wron!

Posted

Bisia bardzo boi się burzy, a teraz u nas burzowo, ale nie jest tak tragicznie jak zimą przy petardach, ale tylko ze mną. Dzisiaj córka wzięła Bisię na spacer i musiałam do nich leieć, bo tak panikowała. Bira to zdecydowanie pies jednego człowieka!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie, niespecjalnie:) Ja tam dokarmiam, ale moi goście to nie, raczej tylko dzieciaki i to te mniejsze:)

Bo dokarmianie piesów jest niewychowawcze! :cool3:

Posted

iwop napisał(a):
Bo dokarmianie piesów jest niewychowawcze! :cool3:

No to ja jestem bardzo niewychowawcza, lubię rozpieszczać moje pieski! Jak mam cos do jedzenia to wołam moje sępy i zaraz są, i sępią:):):)

Posted

Burzy nie ma, ale cały czas leje niesamowicie. Bisia ma się dobrze:) Ona raczej lubi wodę, choć woli taka już na ziemi, nie kapiącą na głowę. Ze spacerami ja nie mam problemów, ale mojej mamie zwiała. Bisiulka to typ psa jednego człowieka i dla niej ja jestem tym człowiekiem! To superowy piesek, w domu zupełnie niekłopotliwy, a do wszystkiego innego idzie się przyzwyczaić:)