agusiazet Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Mnie też, ale już dawno się przekonałam, że ciemne pieski nie mają brania, tylko nieliczne wyjątki od razu znajdują domy! Mam zdjęcia Bisi z kąpieli, może na tygodniu wstawię:) Quote
agusiazet Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dzisiaj Bira wprawiła mnie w prawdziwie wielkie zdumienie. Moja mama miała imieniny i sporą ilość gości i byłam przekonana, że Bira zaszyje się w jakimś kąciku, aby uniknąć zgiełku. A tu nie panna, spokojnie adorowała gości, wywalała brzuchol do głaskania i nachalnie grzała gościom stopy. Naprawdę mnie zdumiała - wprawdzie do panów się nie garnęła, tylko do pań, ale i tak jak na Bisię to wielka odwaga:) Quote
iwop Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 agusiazet napisał(a):Dzisiaj Bira wprawiła mnie w prawdziwie wielkie zdumienie. Moja mama miała imieniny i sporą ilość gości i byłam przekonana, że Bira zaszyje się w jakimś kąciku, aby uniknąć zgiełku. A tu nie panna, spokojnie adorowała gości, wywalała brzuchol do głaskania i nachalnie grzała gościom stopy. Naprawdę mnie zdumiała - wprawdzie do panów się nie garnęła, tylko do pań, ale i tak jak na Bisię to wielka odwaga:) ojej to naprawde sukces! Moja Mela jest u mnie osiem lat, ale nadal unika i boi się obcych... Quote
Joodith Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Oczom nie wierzę! Pięknie, serdecznie gratuluję Birusi i Tobie Agnieszko :) Quote
agusiazet Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Wycałowana, aż w nadmiarze i zębiska wymyte, bo zapaszek był nie tego:) Quote
Kamila Proc Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 higiena jamy ustnej jest bardzo wazna, szczegolnie u pan Quote
agusiazet Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Wczorajszy wieczorny spacer prawie całkiem nam się nie udał, jacyś wariaci tak walili petardami, że Bisia mało nie wyszła z siebie, aby tylko wracać do domu! Myślałam, że dzisiaj będą jakieś problemy, bo pół nocy była bardzo niespokojna, ale rano na spacerze było ok! Birka hasała aż miło! Quote
agusiazet Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Decyzja zapadła, robię ostatnią serię ogłoszeń dla Biry i jeśli one nie przyniosą jej wymarzonego domu, Bisia zostaje u mnie. To wspaniała, mądra i wierna suczka, przywiązała się do nas, dobrze się u nas czuje i jest kochana, wiec nie ma co zabiegać o dom na siłę! Odpadam zatem jako dom tymczasowy, bo na trzeciego psa nigdy się nie zdecyduję w warunkach blokowych, a i rąk do wyprowadzania mam tylko dwie! Mam nadzieję, że zrozumiecie! Quote
iwop Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 agusiazet napisał(a):Decyzja zapadła, robię ostatnią serię ogłoszeń dla Biry i jeśli one nie przyniosą jej wymażonego domu, Bisia zostaje u mnie. To wspaniała, mądra i wierna suczka, przywiązała się do nas, dobrze się u nas czuje i jest kochana, wiec nie ma co zabiegać o dom na siłę! Odpadam zatem jako dom tymczasowy, bo na trzeciego psa nigdy się nie zdecyduję w warunkach blokowych, a i rąk do wyprowadzania mam tylko dwie! Mam nadzieję, że zrozumiecie! Agnieszka nie bedę ukrywac , że bardzo się cieszę z takiej decyzji! :loveu: Zadzwonię potem do ciebie :) Quote
kaskadaffik Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 O wow ale się podziąło, Aga sie zakochała na amen :) a Bisia jak taka oddana, to tylko szczęście :) a jak Pan domu na to ?;) Quote
agusiazet Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 kaskadaffik napisał(a):O wow ale się podziąło, Aga sie zakochała na amen :) a Bisia jak taka oddana, to tylko szczęście :) a jak Pan domu na to ?;) Pan domu machnął ręką, teraz interesuje go tylko budowa! Zresztą Bisia w domu jest zupełnie niekłopotliwa! A my wczoraj byliśmy z psami na działce. W aucie Bira cały czas płakała, chyba nie lubi jeździć! Choć z powrotem było ok. Natomiast na działce cały czas szukała dziury w płocie, żeby zwiać! Musiała siedzieć na smyczy, bo za bramą dość ruchliwa ulica! Quote
Kamila Proc Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 no to kamien z serca. na pewno ja pokocha Quote
iwop Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 ojej, to już napewno Birka zostaje u was? Mam zmieniać tytuł? :) Quote
agusiazet Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 iwop napisał(a):ojej, to już napewno Birka zostaje u was? Mam zmieniać tytuł? :) Jeśli nikt się po nią nie zgłosi odpowiedni to zostaje! Quote
iwop Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 agusiazet napisał(a):Jeśli nikt się po nią nie zgłosi odpowiedni to zostaje! aha, czyli tytułu jeszcze nie zmieniamy :) Quote
kaskadaffik Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Cieszę się, że mała jest "prawie" u siebie :) To ja zaproszę na kolejny bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/204949-NOWE-ciuchy-torebka-pasty-do-z%C4%99b%C3%B3w-gumki-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-11.04?p=16628917#post16628917 Quote
Recommended Posts