Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie też, ale już dawno się przekonałam, że ciemne pieski nie mają brania, tylko nieliczne wyjątki od razu znajdują domy! Mam zdjęcia Bisi z kąpieli, może na tygodniu wstawię:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Bira wprawiła mnie w prawdziwie wielkie zdumienie. Moja mama miała imieniny i sporą ilość gości i byłam przekonana, że Bira zaszyje się w jakimś kąciku, aby uniknąć zgiełku. A tu nie panna, spokojnie adorowała gości, wywalała brzuchol do głaskania i nachalnie grzała gościom stopy. Naprawdę mnie zdumiała - wprawdzie do panów się nie garnęła, tylko do pań, ale i tak jak na Bisię to wielka odwaga:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzisiaj Bira wprawiła mnie w prawdziwie wielkie zdumienie. Moja mama miała imieniny i sporą ilość gości i byłam przekonana, że Bira zaszyje się w jakimś kąciku, aby uniknąć zgiełku. A tu nie panna, spokojnie adorowała gości, wywalała brzuchol do głaskania i nachalnie grzała gościom stopy. Naprawdę mnie zdumiała - wprawdzie do panów się nie garnęła, tylko do pań, ale i tak jak na Bisię to wielka odwaga:)

ojej to naprawde sukces! Moja Mela jest u mnie osiem lat, ale nadal unika i boi się obcych...

Posted

Wczorajszy wieczorny spacer prawie całkiem nam się nie udał, jacyś wariaci tak walili petardami, że Bisia mało nie wyszła z siebie, aby tylko wracać do domu! Myślałam, że dzisiaj będą jakieś problemy, bo pół nocy była bardzo niespokojna, ale rano na spacerze było ok! Birka hasała aż miło!

Posted

Decyzja zapadła, robię ostatnią serię ogłoszeń dla Biry i jeśli one nie przyniosą jej wymarzonego domu, Bisia zostaje u mnie. To wspaniała, mądra i wierna suczka, przywiązała się do nas, dobrze się u nas czuje i jest kochana, wiec nie ma co zabiegać o dom na siłę! Odpadam zatem jako dom tymczasowy, bo na trzeciego psa nigdy się nie zdecyduję w warunkach blokowych, a i rąk do wyprowadzania mam tylko dwie! Mam nadzieję, że zrozumiecie!

Posted

agusiazet napisał(a):
Decyzja zapadła, robię ostatnią serię ogłoszeń dla Biry i jeśli one nie przyniosą jej wymażonego domu, Bisia zostaje u mnie. To wspaniała, mądra i wierna suczka, przywiązała się do nas, dobrze się u nas czuje i jest kochana, wiec nie ma co zabiegać o dom na siłę! Odpadam zatem jako dom tymczasowy, bo na trzeciego psa nigdy się nie zdecyduję w warunkach blokowych, a i rąk do wyprowadzania mam tylko dwie! Mam nadzieję, że zrozumiecie!

Agnieszka nie bedę ukrywac , że bardzo się cieszę z takiej decyzji! :loveu:

Zadzwonię potem do ciebie :)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
O wow ale się podziąło, Aga sie zakochała na amen :) a Bisia jak taka oddana, to tylko szczęście :) a jak Pan domu na to ?;)

Pan domu machnął ręką, teraz interesuje go tylko budowa! Zresztą Bisia w domu jest zupełnie niekłopotliwa!

A my wczoraj byliśmy z psami na działce. W aucie Bira cały czas płakała, chyba nie lubi jeździć! Choć z powrotem było ok. Natomiast na działce cały czas szukała dziury w płocie, żeby zwiać! Musiała siedzieć na smyczy, bo za bramą dość ruchliwa ulica!