kaskadaffik Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Hmm bardzo dziwne że teraz sie kleszcz ujawnił.... Zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/202814-Flexi-smako%C5%82yki-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Mielec-06.03 Quote
agusiazet Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Mnie dzisiaj dogo nie działało, dopiero teraz udało mi się wejść na wątek Bisi! U nas wszystko ok! Quote
iwop Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 jeju nareszcie.... Co się dzieje z tym dogo od rana... Całuski dla Birki! Quote
agusiazet Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Nocą Bira przemyka na pierwszą po domek! Quote
agusiazet Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 My już jesteśmy po spacerze. Wczoraj rozwaliły się Birki szelki, ale zszyłam i dzisiaj chodziła w nich, przydały się, bo w lasku strzelali i Bisia panikowała! Ale już nie tak strasznie jak w grudniu, przyszła na zawołania, zapięłam ją i dopiero ciągnęła do domu! Quote
Pysioo Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Dziękuję za zaproszenie na wątek Biry :) Quote
agusiazet Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Pysioo napisał(a):Dziękuję za zaproszenie na wątek Biry :) Witamy i do szukania super domku zapraszamy!!!:) Quote
agusiazet Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Nowy dzień mamy i Birkę podrzucamy! Quote
agusiazet Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Na spacerach szaleje, choć już nie tak bardzo, chyba się przyzwyczaiła, że ją puszczamy!!! Ale kocha tarzanie, kopanie, buszowanie po krzakach i znajdowanie smakołyków oraz skakanie, jest nadzwyczaj skoczna, jeszcze nie widziałam psa, który skakałby tak wysoko jak ona. Ale jak tylko coś ją wystraszy to ogon pod siebie i w nogi, ale wraca na zawołanie, a nie gna na oślep przed siebie jak na początku!!! Quote
agusiazet Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ona to wszystko umiała, tylko musiała sprzedać się nowym ludziom, a Bira to pies jednego człowieka! Quote
Pysioo Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Tekst do ogłoszeń z I strony jest aktualny? Quote
iwop Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Pysioo napisał(a):Tekst do ogłoszeń z I strony jest aktualny? trzeba zapytać agusizet... Quote
agusiazet Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Pysioo napisał(a):Tekst do ogłoszeń z I strony jest aktualny? Wrócę z pracy to zmodernizuję i poproszę Iwop o zamieszczenie tekstu na pierwszej! Quote
agusiazet Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Iwona, proszę wklej poniższy tekst w pierwszym poście w miejsce tego, który tam jest:) Bira to ok. 2 letnia suczka, śliczna, o aksamitnej, czarnej sierści i bursztynowych oczkach. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, z aktualną książeczką zdrowia. Jest zdrowa. Pięknie chodzi na smyczy, zachowuje czystość i nie szczeka w domu. Na spacerach aktywna. Lubi biegać, tarzać się, kopać doły i ganiać z innymi psami. Bira jest psem po przejściach, stąd też jest mocno lękliwa! Potrzebuje czasu, aby przyzwyczaić się do nowego człowieka i otoczenia. To typ psa jednego człowieka, jest bardzo wierna i mocno się przywiązuje. Szuka na prawdę odpowiedzialnego domu, który pokocha ja taką jaka jest! Kontakt Agnieszka Zajączkowska, tel 177884627, kom. 696798846 Quote
Recommended Posts