iwop Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Ja tam ciągle zaglądam... tylko, że z tego nic nie wyniknie ...:( Quote
agusiazet Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 iwop napisał(a):Ja tam ciągle zaglądam... tylko, że z tego nic nie wyniknie ...:( Oj, nawet nie wiesz jak możesz się mylić!!! Miałam w hoteliku ślicznego szorściaka Monę i na jej wątek prawie nikt nie zaglądał, a tu nagle bach i jedna dogomaniaczka zajrzała, zakochała się i zaadoptowała i teraz Mona czyli Misza mieszka w Holandii! Więc wg mnie dobrze jest wątek podnosić, aby był w miarę na początku. Ja sama zaglądam na maksymalnie 10 stron na PwP. Quote
iwop Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 No to w takim razie p będe zawsze zaznaczac swoją obecność... Quote
agusiazet Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Moja śliczna czarnulka melduje się na pierwszej. Zaraz idziemy na wieczorny spacer! Quote
agusiazet Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Wczoraj byłyśmy z Birą w polach. Takiego szaleństwa jak ona wyprawiała to ze święcą szukać. Latała tam i z powrotem, tarzała się, kopała w śniegu, fikołków było, co nie miara, myślałam, że umrę ze śmiechu:) Była nad wyraz szczęśliwa, szkoda, że nie wzięłam aparatu! Quote
iwop Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Ech... nasza kochana Birutka...:( Quote
agusiazet Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Brucha mi uciekła na wieczornym spacerze i ani myślała wracać! Byłam wściekła, bo wcześniej zwiał Sony i obu się dostało!!! Quote
agusiazet Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dzisiaj rano była grzeczna jak anioł, widać reprymenda podziałała!!! Quote
agusiazet Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Zaraz idziemy na wieczorny spacerek i sprawdzimy jak tam z grzecznością! Quote
agusiazet Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Znalazłam rano kleszcza na mordzie Biry! Czy to możliwe o tej porze roku??? Quote
iwop Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 agusiazet napisał(a):Znalazłam rano kleszcza na mordzie Biry! Czy to możliwe o tej porze roku??? Przyznam, że dla mnie to bardzo dziwne, że z tym mrozem kleszcze jeszcze żyją :crazyeye: Quote
iwop Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Jest tak strasznie zimno, że aż strach wychodzić.... Quote
agusiazet Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Udał się, psom zimno specjalnie nie przeszkadza. Bira lata jak szalona, więc na pewno nie marznie! Dzisiaj troszkę pobawiła się się z młodym labradorem, więc wróciła i padła! Quote
Recommended Posts