Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Postanowiłam nie szukać powodów dlaczego Birka jest taka a nie inna, po prostu taka jest i taką trzeba ją zaakceptować! Tylko, czy znajdziemy dla niej kochający dom stały?

no właśnie... :(

A co z ta adopcja zagraniczną...?

Posted

agusiazet napisał(a):
Postanowiłam nie szukać powodów dlaczego Birka jest taka a nie inna, po prostu taka jest i taką trzeba ją zaakceptować! Tylko, czy znajdziemy dla niej kochający dom stały?

no właśnie... :(

A co z ta adopcja zagraniczną...?

Posted

Ulka18 zgłosiła Birę do adopcji zagranicznej, ale jak na razie nie było o nią żadnego zapytania! Myślę, że tylko w Niemczech ma szansę na dom! U nas żadnego zainteresowanie Birą. Może nie jest fotogeniczna, ale na żywo to śliczna sunia, miękka jak aksamit, łagodna, pięknooka i tylko ten jej lęk! Jedyny problem, ale dominujący wszystkie inne zalety suni, przynajmniej do adopcji! Wierzę, że jednak komuś wpadnie w oko:)

Posted

Wreszcie udało mi się opanować mój aparat i stąd kilka zdjęć strachulca Birusi:

Piękne bursztynowe oczęta:

Chyba nie lubimy pozować:

Ale czasami udaje się zrobić jakąś fajną fotkę:

Ale potem trzeba się jednak zrelaksować:

Posted

Bardzo prosze trzymać kciuki. Jest osoba zainteresowana adopcją Biry (w ostrowcu). Dzisiaj Jola ma dzwonić do pani i mamy umówić się na wizytę....

Zobaczymy....:oops:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Trzymam kciuki za Bire :kciuki: Jesli sie nie uda, to dzis-jutro bedzie na stronie Fundacji i byc moze sie ktos chetny zglosi.

Jak mam być szczera to bardzo ostrożnie podchodze do tej wizyty. Jeszcze nic nie wiemy... Tyle tylko, że to bedzietne małżeństwo...

Ulka18 bardzo dziękuję za umieszczenie Birki na stronie Fundacji :)

Posted

agusiazet napisał(a):
Znaczy się to nie był dobry dom, a tylko takiego szukamy dla Birki!!! I dla każdego innego zwierzaka w potrzebie!

Jutro nastepna rozmowa - Jola idzie sama (bo ja w pracy). Pisze bez entuzjazmu, bo jezeli chodzi o Ostrowiec, to tak już mam...:(

Posted

agusiazet napisał(a):
Skąd nagle tyle domów zwiedziało się o Birze?

od Stowarzyszenia Animals, którego członkiem jest Viris i pewnie z ogłoszeń u weta...

Posted

Rozmowy przedadopcujnej nie będzie. Dzisiaj rano baba zadzwoniła do Joli, że rezygnuje... Jakoś nie jestem zdziwona - Ostrowiec to Ostrowiec :angryy: