iwop Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 w Ostrowcu jadła gotowane, ale przecież przez ten czas u ciebie pewnie juz się przestawiła... Też nie wiem czemu tak się zachowuje :( Quote
iwop Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 agusiazet napisał(a):Postanowiłam nie szukać powodów dlaczego Birka jest taka a nie inna, po prostu taka jest i taką trzeba ją zaakceptować! Tylko, czy znajdziemy dla niej kochający dom stały? no właśnie... :( A co z ta adopcja zagraniczną...? Quote
agusiazet Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Postanowiłam nie szukać powodów dlaczego Birka jest taka a nie inna, po prostu taka jest i taką trzeba ją zaakceptować! Tylko, czy znajdziemy dla niej kochający dom stały? Quote
iwop Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 agusiazet napisał(a):Postanowiłam nie szukać powodów dlaczego Birka jest taka a nie inna, po prostu taka jest i taką trzeba ją zaakceptować! Tylko, czy znajdziemy dla niej kochający dom stały? no właśnie... :( A co z ta adopcja zagraniczną...? Quote
agusiazet Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ulka18 zgłosiła Birę do adopcji zagranicznej, ale jak na razie nie było o nią żadnego zapytania! Myślę, że tylko w Niemczech ma szansę na dom! U nas żadnego zainteresowanie Birą. Może nie jest fotogeniczna, ale na żywo to śliczna sunia, miękka jak aksamit, łagodna, pięknooka i tylko ten jej lęk! Jedyny problem, ale dominujący wszystkie inne zalety suni, przynajmniej do adopcji! Wierzę, że jednak komuś wpadnie w oko:) Quote
agusiazet Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ja tam nadal wierzę, że jej się uda!!! Może u mnie spokojnie czekać na dom, a jesli go nie znajdzie, to wtedy będę się martwić, teraz jestem optymistką:) Quote
agusiazet Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Wreszcie udało mi się opanować mój aparat i stąd kilka zdjęć strachulca Birusi: Piękne bursztynowe oczęta: Chyba nie lubimy pozować: Ale czasami udaje się zrobić jakąś fajną fotkę: Ale potem trzeba się jednak zrelaksować: Quote
agusiazet Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 :( Nawet nikt nie zajrzał do Bisi:( Quote
iwop Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Bardzo prosze trzymać kciuki. Jest osoba zainteresowana adopcją Biry (w ostrowcu). Dzisiaj Jola ma dzwonić do pani i mamy umówić się na wizytę.... Zobaczymy....:oops: Quote
Ulka18 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Trzymam kciuki za Bire :kciuki: Jesli sie nie uda, to dzis-jutro bedzie na stronie Fundacji i byc moze sie ktos chetny zglosi. Quote
iwop Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Ulka18 napisał(a):Trzymam kciuki za Bire :kciuki: Jesli sie nie uda, to dzis-jutro bedzie na stronie Fundacji i byc moze sie ktos chetny zglosi. Jak mam być szczera to bardzo ostrożnie podchodze do tej wizyty. Jeszcze nic nie wiemy... Tyle tylko, że to bedzietne małżeństwo... Ulka18 bardzo dziękuję za umieszczenie Birki na stronie Fundacji :) Quote
agusiazet Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Fajnie było by, gdyby domek okazał się tym wymarzonym dla Biry, ona tak się przywiązuje do człowieka! Quote
iwop Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Kamila Proc napisał(a):sa jakies wiesci? Dzisiaj dopiero ma być rozmowa... Quote
iwop Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Dom skreślony. Nie życzą sobie żadnych wiyt, rozmów. :angryy: Ja tak przypuszczałam, że jak w Ostrowcu to gówno z tego bedzie:-( Quote
agusiazet Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Znaczy się to nie był dobry dom, a tylko takiego szukamy dla Birki!!! I dla każdego innego zwierzaka w potrzebie! Quote
iwop Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 agusiazet napisał(a):Znaczy się to nie był dobry dom, a tylko takiego szukamy dla Birki!!! I dla każdego innego zwierzaka w potrzebie! Jutro nastepna rozmowa - Jola idzie sama (bo ja w pracy). Pisze bez entuzjazmu, bo jezeli chodzi o Ostrowiec, to tak już mam...:( Quote
agusiazet Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Skąd nagle tyle domów zwiedziało się o Birze? Quote
iwop Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 agusiazet napisał(a):Skąd nagle tyle domów zwiedziało się o Birze? od Stowarzyszenia Animals, którego członkiem jest Viris i pewnie z ogłoszeń u weta... Quote
agusiazet Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Dzisiaj dodałam Bisi do chrupek parówkę, jadła aż się uszy trzęsły - czyli poszła na zapach:) Quote
iwop Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Rozmowy przedadopcujnej nie będzie. Dzisiaj rano baba zadzwoniła do Joli, że rezygnuje... Jakoś nie jestem zdziwona - Ostrowiec to Ostrowiec :angryy: Quote
Recommended Posts