Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My już jesteśmy po spacerze. Wczoraj rozwaliły się Birki szelki, ale zszyłam i dzisiaj chodziła w nich, przydały się, bo w lasku strzelali i Bisia panikowała! Ale już nie tak strasznie jak w grudniu, przyszła na zawołania, zapięłam ją i dopiero ciągnęła do domu!

Posted

Na spacerach szaleje, choć już nie tak bardzo, chyba się przyzwyczaiła, że ją puszczamy!!! Ale kocha tarzanie, kopanie, buszowanie po krzakach i znajdowanie smakołyków oraz skakanie, jest nadzwyczaj skoczna, jeszcze nie widziałam psa, który skakałby tak wysoko jak ona. Ale jak tylko coś ją wystraszy to ogon pod siebie i w nogi, ale wraca na zawołanie, a nie gna na oślep przed siebie jak na początku!!!

Posted

Iwona, proszę wklej poniższy tekst w pierwszym poście w miejsce tego, który tam jest:)

Bira to ok. 2 letnia suczka, śliczna, o aksamitnej, czarnej sierści i bursztynowych oczkach. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, z aktualną książeczką zdrowia. Jest zdrowa. Pięknie chodzi na smyczy, zachowuje czystość i nie szczeka w domu. Na spacerach aktywna. Lubi biegać, tarzać się, kopać doły i ganiać z innymi psami. Bira jest psem po przejściach, stąd też jest mocno lękliwa! Potrzebuje czasu, aby przyzwyczaić się do nowego człowieka i otoczenia. To typ psa jednego człowieka, jest bardzo wierna i mocno się przywiązuje. Szuka na prawdę odpowiedzialnego domu, który pokocha ja taką jaka jest! Kontakt Agnieszka Zajączkowska, tel 177884627, kom. 696798846