Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane Cioteczki,może zrobiłybyście choć po jednym ogłoszeniu dla Czipsa?Bo widzę,że takie podnoszenie wątku niewiele daje.A ogłoszenie i owszem.
Jedno ogłoszenie robi się góra 5 minut-tyle samo ile załadowanie się jednego postu na tym forum.

Posted

Napisałm PW do założycielki wątku bo chciałabym pieskom zrobić allegro :smile: Ale nie dostałam żadnej odpowiedzi - pewnie zagoniona, bidule ratuje. . . Powiedzcie mi czy z tym allegro to ok? Potrzebowałabym zdjęcia na maila i tyle - resztę wzięłabym z wątku :smile:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/191959-Pomog%C4%99-w-og%C5%82aszaniu-bezdomnych-zwierz%C4%85t-%29-77-stron-adopcyjnych%21/page5"]http://www.dogomania.pl/threads/191959-Pomog%C4%99-w-og%C5%82aszaniu-bezdomnych-zwierz%C4%85t-%29-77-stron-adopcyjnych!/page5[/URL] niech ktoś zaproponuje Czipsa, bo muszę pilnie wyjść. To jego szansa.

//dopisałam Czipsa

Posted

Dzisiaj Klaudus_ otrzymała telefon ze schronu, że kwarantanna dobiega końca i najwcześniej w środę można zabrać psiaki. Dowiedziała się również, że jeden pies odszedł za TM
[*] niestety nie wiem czy to nie był właśnie Czips...wiemy tylko tyle, że pies był "taki mały brązowy"...

Posted

Najprawdopodobniej Czips nadal jest w Mysłowicach o ile nie było żadnych komplikacji tak jak np. u Tośka...Jak byłyśmy w zeszłym tygodniu w schronisku niestety nie widziałyśmy go, ale jest tam 170 psów więc mogłyśmy go po prostu nie zauważyć. Zresztą zbyt duże emocje ta wizyta w nas wywołała...

Posted

Avilia napisał(a):
Czipsiku nie znalazłam Cię dzisiaj w schronie.Chodziłam między boksami,szukałam,ale Ciebie nie znalazłam;(

A które z Pszczyńskich psiaków widziałaś?

Posted

Mam nadzieję, że Czips jeszcze jest i że wszystko z nim w porządku. Z pozostałymi psiakami również :( Chociaż widząc stan Blue
[*] i Grosi to ciężko być dobrej myśli

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...