Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciężko będzie.
Może zrobić im jakieś allegro wspólne cegiełkowe. Może są jakieś bardziej drastyczne zdjęcia z tamtej umieralni.
Jak ktoś by się powołał na zrobienie takiego show na allegro to ja mogę 10zł dać na jakieś wyróżnienie. Ktoś dołoży się i będzie śliczne allegro.
Żyeby chociaż wszystkie wstawić na miesiąc do hotelików, a potem będzie czas na zbiórkę deklaracji. Na razie trzeba je po prostu zabrać z tamtąd.

Posted

Tylko kto potrafi zrobić takie allegro??? Ja niestety nie mam pojęcia...Obawiam się też takiej sytuacji, że jeżeli jakimś cudem udałoby się na wyciągnąć psiaki to starczy nam pieniędzy na jeden miesiąc a co potem??? Ciężko jest zbierać deklaracje na psy, które są już w bezpiecznym miejscu...

Posted

mikoada napisał(a):
Tylko kto potrafi zrobić takie allegro??? Ja niestety nie mam pojęcia...Obawiam się też takiej sytuacji, że jeżeli jakimś cudem udałoby się na wyciągnąć psiaki to starczy nam pieniędzy na jeden miesiąc a co potem??? Ciężko jest zbierać deklaracje na psy, które są już w bezpiecznym miejscu...

Ale czekanie może doprowadzić do tego, że pewniego dnia po prostu ich tam nie będzie... ślad zaginie.
Tak to będzie więcej czasu na zbiórkę deklaracji, myślenie... Przez tydzień ciężko będzie zebrać stałe deklaracje na DT dla 6 psów.

Posted

Talia napisał(a):
Ale czekanie może doprowadzić do tego, że pewniego dnia po prostu ich tam nie będzie... ślad zaginie.
Tak to będzie więcej czasu na zbiórkę deklaracji, myślenie... Przez tydzień ciężko będzie zebrać stałe deklaracje na DT dla 6 psów.

Masz rację to jest w ogóle nierealne żeby przez tydzień uzbierać tyle deklaracji...

Posted

Znasz kogoś kto potrafi wystawić piękne allegro?
Aha i jeszcze fundacje z której konta można by skorzystać przy wystawianiu aukcji cegiełkowej.

Posted

Jak na razie nic nie znalazłam. Tzn jedna fundacja odmówiła (i w sumie się nie dziwie), bo kiedyś były problemy jak wystawiali allegro na psa którego nie maja u siebie.

Posted

Talia napisał(a):
Jak na razie nic nie znalazłam. Tzn jedna fundacja odmówiła (i w sumie się nie dziwie), bo kiedyś były problemy jak wystawiali allegro na psa którego nie maja u siebie.

No dokładnie to nie takie proste, później zbyt dużo problemów może z tego wyniknąć. Najlepiej by było gdyby znalazły się domki tymczasowe chociaż na trochę, moglibyśmy psiaki zabrać w przyszłym tygodniu i mielibyśmy więcej czasu na organizowanie pieniędzy na hoteliki, ogłoszenia i szukanie DS.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Cioteczki, Isadora7 robi piekne allegra - nie pamietam tylko czy cegielkowe. Zapytajcie, moze pomoze :)

Cioteczki i pisałyście do Isadory?

Posted

wtatara napisał(a):
śliczne te psiaki,życzę im wspaniałych domków

oby tak było jak Pani pisze, ale wydaje mi się, że jeżeli nie uda nam się ich jak najszybciej stamtąd zabrać to raczej nic z tego...

Posted

wiem, wiem. Patrzę na Allegro i chce mi się płakać jak widzę te smutne oczy.
Mąż może by się zgodził na któregoś ale sama nie mam co zrobić ze swoimi na 4 IX. Tabi nie chce zostać w innym domu bez nas i to jest problem

Posted

Czipsiku Ty cudny psiaku nie mogę zapomnieć Twojego wzroku, zawsze się cieszyłeś jak przychodziłyśmy do Punktu, ale jak zauważyłeś, że znowu nie po Ciebie Twoje oczka smutniały...:shake: