Klaudus__ Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Czips to młody piesek, niesamowicie żywiołowy.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Potrafi wiele wspaniałych sztuczek - jak ktoś potrzebuje cyrkowca - np. świetnie wychodzi po 2,5 metrowym płocie - jak już jest na szczycie - zeskakuje:mad:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jest pozytywnie nastawiony do wszystkiego co się rusza.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Potrafi spacerować na smyczy, chociaż dom z ogrodem - pod czujnym okiem Pana widziałabym w wyraźniejszych barwach.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]To niesamowicie pozytywny pies - oczy Mu się same śmieją![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Aktualnie siedzi sam w kojcu, ponieważ pokazuje kumplom na wybiegu jak to łatwo zwiać 8) Choć sam potem zostaje i się tym szczyci :mad:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kontakt:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A oto On:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Przepraszam,że nie zdążyłam Ci pomóc... Przepraszam,że Cię nie wyciągnęłam... PRZEPRASZAM... Cały czas o Tobie myślę... Gdzie jesteś... :bigcry: Czips pojechał do Mysłowic... Co się z Nim dzieje... Nie wiem...[/FONT] Quote
mikoada Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Czipsik ale z ciebie śliczny cyrkowiec :loveu: Quote
Klaudus__ Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Nikt nie zagląda... :roll: Na pierwszą maluchu Quote
malawaszka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Chipsiku malutki - taki kochany psiaczek z Ciebie, że szybko trzeba domku szukac - może kogoś o ogłoszenia poprosić? Quote
Klaudus__ Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [I]Nikt tu do Ciebie nie zagląda nawet... On naprawdę ma oczy takiego psiego figlarza - piękne...[/I] Quote
rita60 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Dogo07']Porobiła kilka ogłoszeń.[/QUOTE] Witaj szorstka mordeczko:lol: Dogo napisz gdzie robilas ogloszenia,porobie tez w wolnej chwili,a nie chce zeby sie zdublowały. W jakim on jest w wieku,to bedzie potrzebne do ogłoszen. Quote
Klaudus__ Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [I]Ma piękne ząbki i szczeniackie zachowanie, warto dodać w ogłoszeniach,że nie pilnowany - pięknie chodzi po płocie ;p Myślę,że nie ma dwóch lat.[/I] Quote
Onaa Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Jejku, przepraszam ale robiłam kilka ogłoszeń dla kilku piesków i nie pamiętam gdzie dawałam Chipsa :oops:. Na pewno nie robiłam ani allegro ani alegratki. Quote
rita60 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Dogo07']Jejku, przepraszam ale robiłam kilka ogłoszeń dla kilku piesków i nie pamiętam gdzie dawałam Chipsa :oops:. Na pewno nie robiłam ani allegro ani alegratki.[/QUOTE] Oj cioteczko,czas juz brac miłorzeb japonski:razz:/ja juz biore:evil_lol:/ Quote
mikoada Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Czips na NK http://nk.pl/profile/22008220/gallery/album/24 Quote
rita60 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 -alegratka.pl -cafeanimal -kupiepsa -e-zwierzak.pl -przygarnijzwierzaka -adopcjeorg -nasipupile -kupsprzedaj -olx -gumtree Powodzenia kaskaderze:lol: Quote
mikoada Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zapraszam na bazarek dla pszczyńskich psiaków http://www.dogomania.pl/threads/188712-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-dla-pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-!!!-do-18.07. Quote
rita60 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Klaudus__ napisał(a):Makabra. Taki piękny,a cisza... Zadnego telefonu,maila ????????/ Quote
Klaudus__ Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 rita60 napisał(a):Zadnego telefonu,maila ????????/ Nic... Całkowicie nic... Quote
Avilia Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Czips nikt do Ciebie nie zagląda,a taki piękny z Ciebie pies... Quote
rita60 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Zagladam:razz:i co zeru odzewu na ogloszenia:roll: Quote
mikoada Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Czips gdzie Twój domek??? Nikt o Ciebie nie pyta??? Quote
Recommended Posts