kanna Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 nowe wieści z domku są takie, że pan poprosił mnie o przełożenie wizyty poadopcyjnej....ze względu na .....ewentualne traumatyczne wspomnienia łączące mnie z sunią.....:grin: z częstych telefonów wiem ,że sunia ma się znakomicie.....koty się przyzwyczjają powoli...innego wyjścia nie mają.....sunia zawojowała oba serca:loveu: Quote
Ati Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Anka to opowiedz jaki jest rytual , jak ida spac:) Quote
kanna Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 poruszam temat.... Nora nadal ma się świetnie... ale chcialam się pochwalić , że z ogłoszenia nory dziś ...tak tak...dwa msc po fakcie...pójdzie kolejny wyżełek... pamiętacie Maniusia..tego gładkowlosego straszego pana , który przesiedział pół życia na łańcuchu, potem dostał się do domu tymczsowgo z którego kilka dni temu został wyrzucony i znów pozostała mu zimna buda? Otóż DominikaBankert opisała mi zwierza a ja przypomniałam sobie o państwu, którzy tak czekali na adopcję Nory....zafoniła, pokazałam ....i ....:loveu:... hehe Maniuś jedzie na kanapę do krakowa...hehe...i będzi moim sąsiadem....wioska obok... Dominiko...Swietna robota:loveu: Quote
tanitka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 to wspaniale, że Maniusiowi w końcu się poszczęściło :) Quote
Recommended Posts