Nati28 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Imię: Coco Płeć: pies Właścicielka:: Natalia Data urodzin: 2001r Jest moim psem od dnia: 13.06.09r. Czasem nazywana: Cocus Waga: 2,3 kg Ulubione zabawki: jeszcze nie ma Czworonożni przyjaciele: inne Yorki znajomych :) Kąpiele: regularne Lubi: jesc, spac i sie lenic Dodajemy zdjecie Coco :razz: Quote
Doti1986 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Imię : PIXI :smile: Płeć : suczka Właścicielka JA:loveu::loveu::loveu: Data urodzenia : 27.03.2009 Waga : obecnie 0,9 kg Czworonożni przyjaciele Uwielbia zaczepiać wszystkie większe psiaki a małych się boi :shake::shake::shake: Kąpiele : nie lubi ucieka na sam widok wody :angryy: Ulubiona zabawka : królik maskotka- kompan do spania i piłka biga i szczeka jak tylko coś się koło niej przewinie:eviltong: Co lubi : jeść, biegać, spaććććć i to dość długo:oops: Czego nie lubi : czesania, weterynarza, spać sama, chodzić na smyczy:angryy::angryy::angryy: Zdjęcie: http://img31.imageshack.us/img31/8959/pict6481.jpg Quote
Kaidar Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Imię : Max ;) Płeć : piesek Właścicielka: ja :) Data urodzenia : 22.03.2009 Waga : obecnie 1.8 kg Co lubi: jeść, bawić się, wszędzie zaglądać, wszystkiego pilnować Hodowla: Klejnot Lussy Ulubione zajęcie: zabawa, ganianie, łapanie robaczków, gryzienie zakmów zdjęcie Maxa :) Quote
toffik Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Imię:Elmo Płeć: piesek Właścicielka:Agnieszka ( toffik ) Data urodzin: 1.03.2009 Jest ze mną od: 18.04.2009 Czasem nazywany: Elmex, Elmuś, Elmulek, Gluś;) Ulubione zabawki: pluszowy mały lew( zabawka z jego domu rodzinnego ) piłeczka, pasek od szlafroka ;) Co lubi: obgryzać wszystko czego nie wolno, sikać w niedozwolonych miejscach, spać w łóżku i rozrabiać na wszystkie sposoby ;) Quote
marikka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Imię:Misia Płeć: suczka Właścicielka: Kasia (marikka) Data urodzin: 11.03.2009 Jest ze mną od: 10.05.2009 Czasem nazywany: Misiaczek, Isia, ;-) Ulubione zabawki: pluszowy króliczek, patyczki zbierane podczas spaceru ;-) Co lubi: spać, jeść, rozrabiać, spacery i spędzać czas ze mną ;-) Quote
Yoko2009 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 IMIĘ: Yoko PŁEĆ: suczka WŁAŚCICIELKA : Aśka (Yoko2009) DATA URODZIN: 18-01-2009r. JEST ZE MNĄ OD: 20-03-2009r. CZASEM NAZYWAMY: Yokulek, Yokolinda, Gwiazdeczka ULUBIONE ZABAWKI: patyki na podwórku, kolorowe piłeczki, pluszaki i wszelkie gryzaczki CO LUBI: szaleć z innymi pieskami naw parku, spać na poduszce przytulona do policzka panci, spacery, kopać dziury :) CZEGO NIE LUBI: kąpieli i czesania Quote
Balbina. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='marlena924']Tak sobie myślałam nad takim tematem... Na forum o yoreczkach jest mnóstwo forumowiczów i ich piesków. Mam taką propozycję , żeby w jednym miejscu zgromadzić listę psiaków i suczek. Każdy forumowicz przedstawi swojego psiaka i doda jedną fotkę... Prosimy nie komentować! IMIĘ-FRANEK:loveu: DATA URODZENIA-20.11.2008r JEST ZE MNĄ OD-18.01.2009r WAGA-2.8 KĄPIELE-raz na tydzień ZABAWKI-zielona piłeczka,miś i chusteczki:mad: PRZYJACIELE-Rózia-york,SHILA-kundelek,Gucia,FADO JAKI JEST - kochany:loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Proszę nie komentować zdjęć! Posty usunęłam. Magda Quote
sandra291 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Imię: Suzi Płeć: suczka Właścicielka: Sandra Urodzony: 05.03.2009r Jest ze mną od: 12.05.2009r Waga: 1,5kg Inaczej nazywany: Suzka,Suzan,Suzanna:p Ulubione zabawki: Gryzak ucho,sznurek z supłami,piłeczka i...plastikowa butelka;) Co lubi: Zabawę,jedzenie,spać w łóżku,długie spacery,bawić się na ogrodzie,patrzeć przez okno,swoje ciasteczka,inne pieski Nie lubi: czesania Quote
eve86 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Trochę spóźniony wpis na listę yoreczków :evil_lol: Piesek: Riki Właścicielka: ja :loveu::loveu::loveu: Jest w typie rasy Urodził w połowie stycznia Ma prawie pół roku Mieszka z nami od 19 kwietnia 2009 roku :smile: Uwielbia: szczekać, bawić się, gryźć domowników po rękach i nogach, biegać po całym domu, wypady na łąkę, dokuczać naszemu drugiemu pieskowi, jeść ryż z kurczaczkiem i marchewką, chować przysmaczki po kątach :evil_lol: Ulubione zabawki: wszystko co można wyciągnąc z pralni i jest brudne, plastikowa butelka, włochata kaczuszka, piłeczka, jeż który piszczy, gwiazdka która dzwoni, patyczki znalezione na dworze:multi: Zapraszamy do naszej galerii Quote
tofikyork Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Imię: Tofik Wiek: 1,5 rok (prawie) Właścicielka: tofikyork:p Urodzony: 27.02.08 Ulubione zabawki: Materiałowa kość i duszek, który piszczy;) Zabawy jakie lubi: aportować i pływać w naszym oczku wodnym :evil_lol: Przyjaciele psy: prawie wszystkie psy w okolicy :lol: Przez domowników nazywany jest: Tofik, Tofciu, Toficzek Funiek,Rozbójnik,Kiler Komendy jakie umie: siad, łapa, waruj, zostań ZDJĘCIE: http://img150.imageshack.us/img150/4678/dsci4995.jpg Quote
Princess_York Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Imię : Arwena Hodowla : Diamond Passion Osiągnięcia wystawowe : 3x III lokata ,suka hodowlana Urodzona : 8.05.2009r Właścicielka : Princess_York -Martyna Naywamy ją : Arwi, Avatar, Arwenka , Arwusia , Wena Ulubione zabawki : ja :evil_lol:,pluszak który grzechocze i piłeczki . Jedzenie : Royal Canin , kurczak Ulubione zajęcia : Spanie!!! ,Zabawa ze mną,całowanie no i oczywiście jedzonko:p Quote
Balbina. Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Balbina12']IMIĘ-FRANEK:loveu: DATA URODZENIA-20.11.2008r JEST ZE MNĄ OD-18.01.2009r WAGA-2.8 KĄPIELE-raz na tydzień ZABAWKI-zielona piłeczka,miś i chusteczki:mad: PRZYJACIELE-Rózia-york,SHILA-kundelek,Gucia,FADO-shar-pei,madoks-york JAKI JEST - kochany:loveu::loveu::loveu: To zdjęcie Franulka:loveu::loveu::loveu: z kolegą Madoksem Quote
Mawe Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Imię : Elza Hodowla : Tuches Urodzona : 16.09.2008r Właścicielka : Mawe - Ewa Naywamy ją : Eliza, Elizka, Eli Ulubione zabawki : pluszaki, ukradzione skarpetki :evil_lol:, piłeczki i inne zabawki naszego najmłodszego syna :eviltong: Jedzenie : Royal Canin Ulubione zajęcia : porywanie skarpetek izabawa nimi, szczekanie :p Koledzy : Bambuś - york od znajomych oraz nasze dwie pannice ONki Quote
Eweleczka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Imie: Chanelka ;) Plec: suczka Data urodzenia: 29.04.2009 Wlasciciel: Eweleczka Chanelka to bardzo wesola i inteligentna sunia;) szybko sie uczy, nauka czystoci zajela jej tylko 2 tygodnie z czego jestem bardzo zadowolona;) straszny niejadek, miske z royalem omija szerokim lukiem, smieje sie ze jest degustantka bo tak na prawde nie ma rzeczy, ktora jej smakuje, wszystkiego probuje ale nigdy nie zje calej porcji. Ma w sobie mnostwo energii do zabawy :) Foty mojej suni u mnie w galerii. Niestety jeszcze nie umiem dodawac zdjec. Przepraszam za wczesniejsza wiad ale pisze tutaj pierwszy raz i przypadkiem mi sie wyslalo:( Quote
Chantell Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 »Imię: Nicole »Data Urodzin: 10.11.2007r. »Data Przyjazdu do Domu: 30.12.2007r. »Data Dorosłości:20.07.2008r. »Rasa:Yorkshire terrier »Xywy: Nika, Nicolcia, Nicia, Jozinka Jeżynka I tede I tepe »Hobby: Aportowanie, Bieganie za piłką, Łażenie za mną »Ulubione Jedzenie: Udko z kurczaka »Ulubione Picie: Woda Mineralna »Ulubione przedmioty: Jeż, Krab, Piłka, Kaczka Por... »Wyuczone Komendy: Siad! Podaj Łapkę, Podaj drugą łapkę, Przynieś, Aport, Przynieś Jeża, Przynieś Kraba, Kto to, Wykop! Poproś, Myju Myju, Idziemy na Spacer! Turlaj się, Zdechł pies, Otwórz (szafkę/pringlesy itp), Piątka, druga piątka, czołgaj się, Która ręka (zgaduj zgadula) Zostań Szybciej ,czekaj, Równaj (noga) ,Weź go!Buzi, Daj głos, drabinka, wstydź się itd »Wizyt u Fryzjera: Duużo :) Quote
Armani_Michell Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Imię: Armani Michell Przydomek: Begret Nr tatuażu: E668 Tata: Jack Daniels Liberi Gaias Mama: Michell-Candy Właściciel: Renata z Gdyni Data urodzenia: 21.02.2008 Waga: 2,5 kg Ulubione zabawki: gumowy kogucik Lubi: spacery, zabawy, zabiegi pielęgnacyjne. Charakter : pewny siebie, pełen wigoru. inteligentny, elegancki. Pomimo młodego wieku ma na swoim koncie 2 złote medale i jeden srebrny. Jeszcze dwa zdjęcia zrobione dzisiaj, Armani ma 17 miesięcy Quote
Kaidar Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 na www.garnek.pl/frilla dodałam nowe zdjęcia Maxa :) Quote
pycia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Imię: Chelsea Urodzona:27.05.2009r. Waga:około 2 kg Właścicielka:ja:loveu: Inaczej wołamy na nią:Czelesta,Czelsunia,Czelsa,Chels Ulubione zabawki: Gumowy kurczak,który piszczy:lol: piłeczka i pluszowy zajączek,sznurek,ringo Zabawy jakie lubi: aportowanie,przeciąganie,gonianego z naszą kotką:lol: Przyjaciele psy: mój mieszaniec Lucky,kundelek Nemo z sąsiedztwa,mieszaniec Ali kumpeli Jaka jest:energiczna,kochająca,grzeczna,zwariowana,tulisia,uwielbia spacery ,jazdę samochodem,kąpiele,wszystkich by lizała po twarzy:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Imię: HOLIDAY "Holly" Przydomek: De Villar Data urodzenia: 13.05.2008 Płeć: suka Ojciec: GREATEST FOR Liberi Gaias Matka: MONTANA De Villar Quote
Pencia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 MORFINA Oczko Fatimy FCI ur 01.10.2008 o:CH.Acapulco du Domaine de Monderlay m:SAMA SŁODYCZ Oczko Fatimy FCI fotka dzięki uprzejmości Edytki-satynowe studio:loveu: Quote
Pencia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Mój ACAPULCO vel COCO ur.2005 Dziękuję dziewczyny za fotki i możliwośc ich pokazania:loveu: Quote
Juustii Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Imię: Tofik (Tofuś, Tufulek, diabełek) Płeć: pies Obecna waga: 1,39 kg :lol: Data narodzin: 29.05.2009r Jestem jej właścicielką od: 20.07.2009r Co lubi: gryźć swoje zabawki i moje buty :-D, wylegiwać się na kolanach, gonić za nogami :lol:, biegać po całym domu, jeść ryż z kurczakiem, lizać :eviltong: Czego nie lubi: dotykania uszów, czyszczenia oczek, odkurzacza, suszarki, kąpieli, czesania, samotności, wiatru :p Co umie: siad, poproś, czekaj :smile: Jaki jest: zwariowany, energiczny, taka przytulanka ;) Quote
Arabeska^^ Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Imię: Phoebe (Fibi, Fibs) Płeć: suczka Obecna waga: 1,3 - 1,4kg Data narodzin: 27.05.2009r Jestem jej właścicielką od: 11.07.2009r Co lubi: twaróg, żółty serek, lodówkę :lol:, wylegiwanie się na słońcu, drapanie po brzuszku, gryzienie wszystkiego i każdego, ganianie za nogą :lol:, szaleństwa na dworze Czego nie lubi: dotykania uszek, czyszczenia oczek, bananów, odkurzacza, kąpieli, suszarki... Co umie: siad, leżeć, podaj łapę, obrót, poproś, daj buziaka :smile: Jaka jest: Phoebe to moja mała, słodka łakomczucha, która uwielbia szaleć i niszczyć wszystko co napotka na swej drodze :D Zdjęcia: Quote
Marzena* Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [FONT=Verdana]Imię:[/FONT][FONT=Verdana] IZZARA Przydomek: Pepi-Sali Tata: FEELING BLUE Trixi Mama: FILADELFIA Apage Mł.Zw.Pl Właściciel: Marzena (Viky i Ja) Data urodzenia: 09.03.2009r. W domu: 01.05.2009r. Nazywamy ją: Viky, Wikunia, Wikusia , Wiktorek Ulubione zabawki: pluszowa kość, piłeczka, kostki wapniowane, gumowa kaczka. Lubi: Spać w łóżku, przytulać się, biegać w parku, kraść skarpetki mojej córci. Nie lubi: „namolnych” psiaków, odkurzacza, ćwiczyć postawy[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
Recommended Posts