Wercia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 http://www.psydoadopcji.pl/wp-content/uploads/2010/06/c2.jpg" class="ipsImage" alt=""> Jaką szczotkę polecilibyście dla tego pieska? Czy pudlówka będzie dobra? Quote
Grey Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Piesek w typie sznaucerka , szczotka absolutnie się nie nadaje .Polecam grzebień Spratts 076 i nie będzie kłopotu z filcowaniem na nogach , oraz wyczesywania brody . Quote
natka.jezewska Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Zdecydowanie grzebień, Szczotką nic tu nie zdziałasz :) Quote
cockermanka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Dobrą pudlówką dużo sobie pomożesz przy czesaniu, do tego grzebień (najlepiej dwa o różnych rozstawach zębów). A Greya nie słuchaj....bo zaraz każe Ci jeszcze filcak własnej produkcji robić ;) Quote
Grey Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Cockermanko sama nie wiesz czym skutecznie czesać i takie rady piszesz ,( musi być szczotka , a grzebieni dwa lub może trzy ). A mnie nie potrzeba słuchać . Quote
cockermanka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Sęk w tym, że ja wiem...że istnieją inne sprzęty niż grzebień spratts.... Quote
Grey Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Cockermanko nie domyśliłaś się , dlaczego ja często wspominam o tych grzebieniach .Wyjaśniam , grzebień jest sprzętem podstawowym i nie dlatego , że mnie się podobają Spratty , ale są skuteczne i w pracy wydajne , mocne . Jeżeli znasz lepszy , to ja bez względu na cenę kupuję . Quote
Recommended Posts