Matagi Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Sędzia : Litov Kamen (BUL) 19 akitów zgłoszonych:lol:Najbardziej oblegana klasa,to suczki otwarta-całe 7 sztuk. Ciekawam bardzo tego sędziowania,może byc baardzo interesująco,zważywszy na ilość akit w Bułgarii /o jakości nie piszę:razz:/. Quote
INU Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Stawka: PSY kl. szczeniąt BUSHI GO Sensakura kl. młodzieży ATAMAGA Urajiro kl. pośrednia ATARASHII AME Co Ty Na To ATARI-GO TSUGI Namitori kl. otwarta FOKUS Roal ATSUDE GO sensakura Akita u Izis (FCI) BUSHI SUKI kl. baby DAISHARIN Co Ty Na To kl. szczeniąt BISHOJO GO Sensakura kl. młodzieży BENIKO Roal ARASHI Urajiro kl. pośrednia KANSEI Wielka Fala kl. otwara ADEYAKA GO Senasakura ANKOKU GO sensakura AKASHIA GO Sensakura Akita u Izis (FCI) GINA YASUMI Migoto Inu REIKO Roal RYOKUSHA Co Ty Na To Quote
Agappe Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 według planu sędziuje kto inny - Zygmunt Jakubowski (PL) swoją drogą to pierwsza warszawska miedzynarodówka od 8 lat na której mnie nie będzie.. wiec licze na dużą ilość zdjęć - miałam wysłać Martę (Taishową), ale nie wiem czy zdoła dotrzeć do kraju przed weekendem :roll: Quote
Asiunia02 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Jak na Warszawkę to kiepska staweczka. Miejmy tylko nadzieję, że tytułu nie będą rozdawane na lewo i prawo. Trzymam kciuki za mają Roalkową faworytkę. Quote
koniczynka1 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 W Poznaniu będzie tak dobra staweczka, że możesz nie przyjeżdżać,zaoszczędzisz trochę :evil_lol::lol: Quote
Agappe Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 a sędziowanie nie było przypadkiem dzisiaj? :roll: Quote
INU Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ja wiem tylko, że Akita u Izis (FCI) BUSHI (kl. otwarta) - oc. doskonała, lokata II, a ATARI-GO TSUGI Namitori (kl. pośrednia) - oc. doskonała, lokata I, CWC, Zwycięzca, CACIB (to drugie info pochodzi ze strony Atariego) :roll: Quote
Agappe Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 coś marniutko pod względem informacji :/ tak czy inaczej gratulacje dla włascicieli Atariego, którzy tu czasami zaglądają.. może Kinga uzupełni wyniki?? ciekawa jestem jak poradziła sobie Kansei i Reiko - może to którejś z nich przypadł bob? :roll: Quote
Mitsu Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Stawka: PSY kl. szczeniąt BUSHI GO Sensakura - w.o. kl. młodzieży ATAMAGA Urajiro - doskonała, ZwMł, NJwR kl. pośrednia ATARASHII AME Co Ty Na To - doskonała, lok. II ATARI-GO TSUGI Namitori - doskonała, lok. I, CWC, CACIB, NPwR kl. otwarta FOKUS Roal - nie pamiętam czy II czy III ATSUDE GO sensakura - doskonała, lok. I , CWC resCACIB Akita u Izis (FCI) BUSHI - nie pamiętam czy II czy III SUKI kl. baby DAISHARIN Co Ty Na To - pewnie w.o. kl. szczeniąt BISHOJO GO Sensakura - w.o. Best Puppy kl. młodzieży BENIKO Moccaking - lok. II ARASHI Urajiro - lok. I ZwMł kl. pośrednia KANSEI Wielka Fala - doskonała, CWC, res CACIB kl. otwara ADEYAKA GO Senasakura - doskonała, lok. I CWC, CACIB, NSwR, BOB ANKOKU GO sensakura - doskonała, lok. II AKASHIA GO Sensakura - nieobecna Akita u Izis (FCI) GINA - nieobecna YASUMI Migoto Inu - lok. III REIKO Roal - nieobecna RYOKUSHA Co Ty Na To - lok. IV Gratuluję wszystkim Zwycięzcom:lol: a w szczególności tym mi bliskim :lol:! Quote
Agappe Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 ooo pięknie!!!! Ogromne gratulacje dla Agnieszki!!!!!!! Beatkooo a zdjęcia będa jakieś?:roll: Quote
cropka Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Mitsu napisał(a):Stawka: kl. otwarta FOKUS Roal - nie pamiętam czy II czy III ATSUDE GO sensakura - doskonała, lok. I , CWC resCACIB Akita u Izis (FCI) BUSHI - nie pamiętam czy II czy III BUSHI - oc.doskonała, lok. II Miałam być towarzysko na wystawie, ale się nie udało :shake:. Dołączam się do pytania Agappe, zdjęcia jakieś są przewidziane? :razz: Quote
Kateczka Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 jakieś fotki bedą ??:) sporo piesków :) jak na ostatnie czasy Quote
Shirai - Koki Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Zwyciezca Mlodziezy zostal przyznany i suczce i psowi ??? :roll: Quote
yulquen Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Shirai - Koki']Zwyciezca Mlodziezy zostal przyznany i suczce i psowi ??? :roll: http://www.zkwp.pl/zg/regulaminy/Regulamin_wystaw_psow_rasowych_ZKwP.pdf punkt IV. - tytuły. NJwR jest jeden, Zw. Mł. może być więcej :) gratulacje dla zwycięzców, nie tylko młodzieżowych ;) Quote
Shirai - Koki Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 To roznic jest sporo w regulaminach miedzy krajami, a to dziwne. Myslalam ze skoro zwyciezca to zwycezca i moze byc tylko jeden i tak jest we Wloszech, a NJwR we Wloszech jest przyznawany miedzy 6-9 miesiacem w klasie szczeniat ( czyli klasie Junior). Quote
bety Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 NJwR [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Zwyc. - Pies[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Zwyc. - Suka + BOB[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Wszyskie razem[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Pzdr[/FONT] Quote
Taishi Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 a co się stało, że tak mało co ty na to tym razem w warszawie? koniczynka może ty coś wiesz? Quote
Kateczka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 hehe.... przepraszam nie mogłam się powstrzymac :P Quote
INU Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Taishi napisał(a):a co się stało, że tak mało co ty na to tym razem w warszawie? koniczynka może ty coś wiesz? Hodowlanki pokończyły to i po co mają być wystawiane? Ale może to i lepiej, że nie musimy się wstydzić, że po raz kolejny jakiś ważny tytuł zgarnęło "dziecko" Co Ty Na To, bo przecież nie od dziś wiadomo, że na to nie zasługują, a jednak zgarniają :shake: Quote
koniczynka1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 No tak,to jest fakt zgarniają....ale dlatego że zasługują! Quote
koniczynka1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 No tak,to jest fakt zgarniają....ale dlatego że zasługują!Bo inaczej by nie zgarniały,tak sobie myślę!:evil_lol: Quote
Ostkowna Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 szczerze powiem, ze poczułam się urażona ja i moja rodzinka. jeśli macie coś do właścicielki co ty na to to Wasza sprawa, ale dlaczego uważacie, że moja Daino nie zasługuje na żaden tytuł. czy jest mniej kochana, czy nie jest akitką, a może czegoś jej brakuje albo ma czegoś za dużo :shake: a może nie jest z Waszego idealnego klanu Akit, które tylko mają prawo na życie na tej planecie. cały czas wszyscy spieracie się na forum, który pies jest najpiękniejszy, który ma jakie wady. każdy ma swoje zdanie i z tym się zgodzę i forum jest po to by je wygłaszać, ale pomyślcie także o innych, których krzywdzicie takimi stwierdzeniami. tytuły to nie wszystko!!!!! nikogo nie bronię. nie staję także po niczyjej stornie, ale nie widziałam żeby u p. Agnieszki psy były krzywdzone, głodzone itd. skoro ta hodowla jest taka zła, to po co sprzedajecie tej kobiecie psy ze swoich hodowli. przecież wszyscy macie możliwość, żeby wybrać właścicieli dla szczeniaków. dlaczego w ZKwP nadal hodowla jest zarejestrowana? oczywiście byłam na wystawie w sobotę. Rozmawialiśmy z właścicielami akitek. wszystkie osoby były bardzo miłe, otwarte i nikt nikogo nie krytykował. niestety po wejściu na to forum odnoszę wrażenie, że świat Akit nie jest taki piękny. przykro mi :( Quote
koniczynka1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Masz Best Baby, GRATULACJE:laola:! Może opowiesz jak było na finałach? Pozdrawiam. ps.Myszami się nie przejmuj,one tak zawsze ....z nudów;) Quote
Recommended Posts