Kenny Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 :D w niedzielę wieziemy ją do cioci :) niech się tam mała szykuje powoli :) ciocia zakochana...już jej zdjęcia po całej rodzinie rozsyła i imię wymyśla :) dobrze, że zobaczyłam małą i akurat ciocia u mnie była. Quote
malawaszka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 wręcz doskonale :laola: ojjj będzie miała ciocia pocieszkę z niej bo jest przesłodka :) Quote
missieek Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Liska dzis zamieszkala u cioci Kenny dziekuje Kenny za polecenie malej :) Quote
Kenny Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 missieek napisał(a):Liska dzis zamieszkala u cioci Kenny dziekuje Kenny za polecenie malej :) cała przyjemność po mojej stronie ! zwłaszcza, że mogłam dzięki temu zobaczyć wszystkie łobuziaki na żywo...cudne uczucie :) (swoją drogą zakochałam się w Mazurku - na zdjęciach trudno pokazać jaki to słodziak kochany przytulaśny...<3) ...a malutka jest przekochana! sama wskakuje na kolana i chodzi za ciocią po mieszkaniu krok w krok. na smyczce pięknie chodzi. chyba jej się u cioci spodobało :) będziemy zdawać relacje co jakiś czas ! dzięki, pozdrowienia dla całej cudnej sfory! :) Quote
malawaszka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 oj tak Mazur kochany chłopak jest :) a jakie imię dostała Lisia? Quote
Kenny Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 malawaszka napisał(a):oj tak Mazur kochany chłopak jest :) a jakie imię dostała Lisia? jeszcze nie wiem...jak wyjeżdżałam wczoraj wieczorem to ciocia szukała jeszcze jakiegoś imienia dla niej...wiem, że zastanawiała się między Clio a Luną...ale jak dziś zadzwonię to się dowiem na czym ostatecznie stanęło :) Quote
Kenny Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 wybaczcie, że dopiero teraz piszę...ostatecznie mała ma na imię Pianka :) wszystko u niej w porządku :) zadomowiła się na dobre :D jak tylko będę mieć zdjęcia to je tu poumieszczam. Quote
malawaszka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Pianka super :loveu: szczeka? bo takie malizny to lubią chociaż ona mi nie wyglądała na pyskatą :lol: Quote
Kenny Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 malawaszka napisał(a):Pianka super :loveu: szczeka? bo takie malizny to lubią chociaż ona mi nie wyglądała na pyskatą :lol: nie za bardzo :D Quote
malawaszka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='malawaszka']Bazarzysko na kociaki u missieek zaprasza http://www.dogomania.pl/threads/190333-Dzieci%C4%99ce-ubrania-ma%C5%82e-i-wi%C4%99ksze-sportowe-buty-itp-na-kotki-u-missieek-do-12.08 i ogłoszeniowy http://www.dogomania.pl/threads/190083-Og%C5%82oszeniowy-60-stron!-Na-kotke-w-TRAGICZNYM-stanie!-do-31.08 zapraszamy Quote
missieek Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Kenny co u malej? beda zdjecia? :) Quote
Kenny Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 missieek napisał(a):Kenny co u malej? beda zdjecia? :) dzisiaj zadzwonię do cioci przypomnieć o zdjęciach, bo chyba zapomniała. jak moja mama była u niej pare dni temu to ciocia wychwalała Piankę cały czas...że to najwspanialszy pies na świecie, że grzeczna, że spokojna, że kochana...chodzi bez smyczy przy nodze i nie opuszcza cioci na krok. taka przylepa z niej :) Quote
zerduszko Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 I jak z tymi zdjęciami?? ;) Kenny - całą rodzinę zapsisz ;) Quote
Kenny Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 na razie jedno mam :) Pianeczka pozdrawia : Quote
Recommended Posts