Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:D w niedzielę wieziemy ją do cioci :) niech się tam mała szykuje powoli :) ciocia zakochana...już jej zdjęcia po całej rodzinie rozsyła i imię wymyśla :) dobrze, że zobaczyłam małą i akurat ciocia u mnie była.

Posted

missieek napisał(a):
Liska dzis zamieszkala u cioci Kenny
dziekuje Kenny za polecenie malej :)

cała przyjemność po mojej stronie ! zwłaszcza, że mogłam dzięki temu zobaczyć wszystkie łobuziaki na żywo...cudne uczucie :) (swoją drogą zakochałam się w Mazurku - na zdjęciach trudno pokazać jaki to słodziak kochany przytulaśny...<3) ...a malutka jest przekochana! sama wskakuje na kolana i chodzi za ciocią po mieszkaniu krok w krok. na smyczce pięknie chodzi. chyba jej się u cioci spodobało :) będziemy zdawać relacje co jakiś czas ! dzięki, pozdrowienia dla całej cudnej sfory! :)

Posted

malawaszka napisał(a):
oj tak Mazur kochany chłopak jest :) a jakie imię dostała Lisia?

jeszcze nie wiem...jak wyjeżdżałam wczoraj wieczorem to ciocia szukała jeszcze jakiegoś imienia dla niej...wiem, że zastanawiała się między Clio a Luną...ale jak dziś zadzwonię to się dowiem na czym ostatecznie stanęło :)

Posted

wybaczcie, że dopiero teraz piszę...ostatecznie mała ma na imię Pianka :) wszystko u niej w porządku :) zadomowiła się na dobre :D jak tylko będę mieć zdjęcia to je tu poumieszczam.

Posted

malawaszka napisał(a):
Pianka super :loveu: szczeka? bo takie malizny to lubią chociaż ona mi nie wyglądała na pyskatą :lol:

nie za bardzo :D

• 3 weeks later...
Posted

missieek napisał(a):
Kenny co u malej?
beda zdjecia? :)

dzisiaj zadzwonię do cioci przypomnieć o zdjęciach, bo chyba zapomniała. jak moja mama była u niej pare dni temu to ciocia wychwalała Piankę cały czas...że to najwspanialszy pies na świecie, że grzeczna, że spokojna, że kochana...chodzi bez smyczy przy nodze i nie opuszcza cioci na krok. taka przylepa z niej :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...