Daga&Maks Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 lepiej chyba być nie mogło :) super że Kubuś trafił na taki wspaniały dom Quote
Isadora7 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Kuba wszystkiego najlepszego na twojej drodze szczęśliwości. Quote
Asiaczek Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Cockermaniaczka napisał(a):Dzwonilam jak tam sie ma urwis i jetem w szoku:) Ten pies chyba wyczul ze to TEN dom:D Chodzi za Pania Agnieszka jak cien,jest bardzo grzeczny:) Wszystkich wita buziakami. Byl wczoraj na lakach,wybiegal sie za wszystkie czasy;D Pieknie wraca na zawolanie. W domu bardzo grzeczny. Okazuje sie ze kotow wogole nie goni(jest jeden kot w domu)i sie z nim dogadal kuba bez najmniejszego problemu:) Spi na lozku jak to na jamnika przystalo;p Pieknie sygnalizuje potrzeby:) Powoli uczy sie gdzie jest ogrodek i dom:) Nie ciagnie az tak na smyczy jak to mi opowiadala poprzednia wlascicielka:p Generalnie jest fantastycznie:megagrin::iloveyou::sweetCyb: Cudne wieści! Dzięki Waszej determinacji, Kubus ma DOM:) Pzdr. Quote
TERESA BORCZ Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Cioteczki cudowne wiadomości, nareszcie coś pozytywnego dzięki waszej determinacji. Bardzo radosne wiadomości, tym bardziej że czytając przymioty Kubusia i jego poczynania w nowym szczęśliwym domku widzę mego tymczaska PAKA po powypadkowej operacji. Chyba wszystkie te jamniolki i jamniolkopodobne są takie cudne. Mój Pako goi się swietnie i czeka na odzew swoich ogłoszeń. Cechy identyczne a potrzeba przytulenia do człowieka tak wielka że nie do wiary. Trzymam kciuki za takie szczęście kieleckiego Pakusia jakie spotkał Kubunia. Quote
Cockermaniaczka Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Kubus jest skarbem,tylko ten skarb trzeba bylo odkryc dzieki odpowiednim ludzia:loveu::p Teresko,mam nadzieje ze i Twoj podopieczny znajdzie ten jedyny kochajacy dom:loveu: Teraz wakacje to ciezko z tym ale nie mozna tracic nadzieji jak widac:p Ja czekam na wiesci od Pani Agnieszki,umieram z ciekawosci ale nie chce byc nachalna:oops:;) Quote
papryka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Temida napisał(a):Cieszę się z WAMI bardzo. :) i ja sie ciesze rowniez:)))))))) samych szczesliwych chwil Kubus!!!!!!!!!!! Quote
Cockermaniaczka Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Dzwonila Pani Agnieszka:) Oszaleli na punkcie tego psa:loveu: Kubus jest mega grzeczny,wychodzi kiedy chce na dwor,ma dlugie spacery na ktorych moze sie wybiegac:multi: Mam miec wyslane na poczte fotki,jak dojda to wstawie;) Ofcjalnie kaganiec zostal spalony:evil_lol::razz: Kuba jest grzeczniutki w domu,nie niszczy i nawet nic nie probowal:cool3: Chodzi jak cien z Pania Agnieszka,wogole podobno zachowuje sie jak by od zawsze tam mieszkal:p Quote
Isadora7 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Cockermaniaczka napisał(a):Dzwonila Pani Agnieszka:) Oszaleli na punkcie tego psa:loveu: Kubus jest mega grzeczny,wychodzi kiedy chce na dwor,ma dlugie spacery na ktorych moze sie wybiegac:multi: Mam miec wyslane na poczte fotki,jak dojda to wstawie;) Ofcjalnie kaganiec zostal spalony:evil_lol::razz: Kuba jest grzeczniutki w domu,nie niszczy i nawet nic nie probowal:cool3: Chodzi jak cien z Pania Agnieszka,wogole podobno zachowuje sie jak by od zawsze tam mieszkal:p Więcej, więcej takich info aż sie chce coś robić :) Quote
Asiaczek Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Cockermaniaczka napisał(a):Dzwonila Pani Agnieszka:) Oszaleli na punkcie tego psa:loveu: Kubus jest mega grzeczny,wychodzi kiedy chce na dwor,ma dlugie spacery na ktorych moze sie wybiegac:multi: Mam miec wyslane na poczte fotki,jak dojda to wstawie;) Ofcjalnie kaganiec zostal spalony:evil_lol::razz: Kuba jest grzeczniutki w domu,nie niszczy i nawet nic nie probowal:cool3: Chodzi jak cien z Pania Agnieszka,wogole podobno zachowuje sie jak by od zawsze tam mieszkal:p Jeeeeee, chce się życ:) Czekamy na fotki. Pzdr. Quote
Cockermaniaczka Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 fotek nie mam bo pani nie umie poczty obsluzyc ehh;/ a mmsy mi w telefonie nie dzialaja;/ Quote
Isadora7 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Cockermaniaczka napisał(a):fotek nie mam bo pani nie umie poczty obsluzyc ehh;/ a mmsy mi w telefonie nie dzialaja;/ podam ci na priva mój telefon (choć i tak 90% dogo zna) można do mnie mmsy wysłać wstawię na wątek Quote
Cockermaniaczka Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Oki,juz wyslalam smsa z prosba o fotki na Twoj nr:) Quote
Isadora7 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 No i mamy szczęśliwego jamolka. tadammmmmm ! Quote
Asiaczek Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Własny kicio, tapczanik i "hektary".... Pozazdrościć:) pzdr. Quote
Cockermaniaczka Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 :loveu: noo bosko:loveu: Wlasnego kota ma:loveu: I w koncu moze biegac ile zechce:cool3::multi: Quote
kycia1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 jakie wspaniae zakonczenie :DDDDD. Długo mnie ie było i tyle dobrego sie wydarzyło przez wakacje, Cudnie :* Quote
Recommended Posts