Cockermaniaczka Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 No i jest znow problem:( Osoba co miala nam z czestochowy wiezc psa -zrezygnowala... No super;/ Na transportowym pojawila sie ludka-pierwszy post i mowi ze moze psa tam zabrac pkp;/ Nie wiem co myslec... Quote
bbgm Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 A ile kosztowałby transport przez kogoś kto się tym zajmuje? Z Warszawy do Białegostoku ktoś może psa przywiezć? Do Sokółki mogę zawiezć i pomogę finansowo w transporcie. Quote
Cockermaniaczka Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 No jena osoba mi odp ze to jakies 380 zl;/ z czestochowy do bialego;/ Quote
ludka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Cockermaniaczka napisał(a):No i jest znow problem:( Osoba co miala nam z czestochowy wiezc psa -zrezygnowala... No super;/ Na transportowym pojawila sie ludka-pierwszy post i mowi ze moze psa tam zabrac pkp;/ Nie wiem co myslec... Ja tez nie wiem, co myslec o takiej reakcji na propozycje pomocy przewozu praktycznie za darmo. Faktycznie mam malo postow, moze tutaj to norma ;) Quote
Isadora7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Może naprawde warto zadzwonić do SzczeponN w sumie koszt okaże sie zbliżony a za jednym zamachem. Quote
ludka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Widze, ze macie lepsze pomysly. To powodzenia i do spotkania innym razem. Quote
Isadora7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ludka napisał(a):Widze, ze macie lepsze pomysly. To powodzenia i do spotkania innym razem. Ja nie zauważyłam twojego postu. Ale przyznam że kiedyś zawierzyłam jednej osobie takiej jak ty bez postów prawie. I wszystko było ok. Bałam sie jak diabli, ale dziewczyna sie wylegitymowała. Okazało sie że to studentka mieszkająca miedzy uczelnią a domem. Woziłam psiaki pociagiem po prostu zawsze było ok. Quote
Cockermaniaczka Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Czego sie obrazasz ludka;/ Po prostu nikt cie nie zna i tyle... Jesli mozesz pomoc i pies dotrze w calosci-to bedziemy wdzieczni... Napisz skad jestes,czy bedziesz wiedziala jak sie psem zajac w podorzy-nie jezdzil pociagiem-moze by roznie... Quote
Cockermaniaczka Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Dzwonila do mnie kobita z kielc.Chca kubusia.Maja zadzwonic wieczorem,czy na 100 procent. Jesli by wypalilo to bylo by super bo babka brzmi ok... Dom z ogrodem,mieli tez jamnika jakis czas temu wiec znaja charakter:) Zobaczymy,no i blizej by bylo... Quote
bbgm Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 A tej Pani z Sokółki to w Białymstoku mamy piękną sunię jamnisiowatą:cool3:.Gabaryty jamnika,długowłosa w kolorach cavaliera tricolorka. Quote
Cockermaniaczka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Nie mamy nadal transportu z czestochowy!!!:( Quote
Isadora7 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Cockermaniaczka napisał(a):Nie mamy nadal transportu z czestochowy!!!:( Sorry może nie doczytałam, a czy dzwoniłaś do SzczepoN-a? On ze Śląska ma jakoś tak bliżej. Quote
Cockermaniaczka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Masz do niego namiary bo nie moge znalezc? Quote
Cockermaniaczka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Sluchajcie ja zaraz oszaleje!!! Nie ja juz mam dosc!!!!! Teraz mi pisze nagle ta kobita z bialego ze ona psa nie wezmie bez kastracji!!!:angryy: A mowilam od razu ze pies jest NIE KASTROWANY!!!:angryy: Czyli jest wielka DUPA!!! Pies nie ma tymczasu... Szukamy w takim razie dalej...No po prostu MEGA !!!:scream7::2gunfire: Quote
Daga&Maks Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 to nie mogą potem po prostu wykastrować psa :-o co ostatnio jest z tymi ludźmi :angryy: Quote
bbgm Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Dziewczyny,w Białymstoku są darmowe kastracje,więc może poinformujcie o tym tą panią.Za zabieg płaci sponsorka z USA. Quote
Cockermaniaczka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Ale pies musi byc juz kastrowany zanim dojedzie do niej i juz... No po prostu brak mi slow;/ Szukamy dalej tymczasu... Quote
papryka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Cockermaniaczka napisał(a):Sluchajcie ja zaraz oszaleje!!! Nie ja juz mam dosc!!!!! Teraz mi pisze nagle ta kobita z bialego ze ona psa nie wezmie bez kastracji!!!:angryy: A mowilam od razu ze pies jest NIE KASTROWANY!!!:angryy: Czyli jest wielka DUPA!!! Pies nie ma tymczasu... Szukamy w takim razie dalej...No po prostu MEGA !!!:scream7::2gunfire: dziewczyny ja Wam dawalam rozwiazanie i mowilam ze psiak moze od zaraz przyjechac, a rozliczenie jak beda pieniazki wiec nie wiem w czym problem, deklaracje na hotel tez juz padly wiec nie wiem dlaczego nie bierzecie tego pod uwage, mam na mysli ten hotel dla psiakow kolo lowicza - co do ceny zadzwonicie i sie dogadajcie bo Sylwia moze jeszcze troche opusci, od jutra na dogo mnie nie ma wiec dzwoncie jak cos - 793717703, kontakt do Sylwi (wlascicielki hotelu) 796701212, powolajcie sie na mnie jak cos, powodzenia Quote
ula_cz Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Qrde nie wiem o co chodzi... bo jak z nią rozmawiałam to mi mówiła właśnie że z kastracją nie ma problemu bo są weci w Sokółce itp, że jak jakiś schorowany to nie bardzo bo nie ma jakichś dobrych, ale kastracja bez problemu :/ Quote
TERESA BORCZ Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 zapisuje wątek, piękny jamniol , napewno cos sie znajdzie. Czy ta pani z Białegostoku wykastrowanego i wygojnego weżmie? Quote
Cockermaniaczka Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Ale to caly czas bedzie tymczas... Nie dom staly. Bbka -wlasccielka juz straszy ze psa uspi ehh:( Z rodziny jedna dziewczyna sie jeszcze pyta ludzi ale kazdy mowi ze wakcje to teraz nie,ze moze po wakacjach ... Kiepski okres chyba na adopcje teraz;/ Quote
bbgm Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Dziewczyny to szukajcie transportu.W Białymstoku coś załatwię hotelik czy płatny tymczas na kilka dni oby kobieta go adoptować nadal chciała.Koszty pobytu w Białymstoku pokryję. Quote
TERESA BORCZ Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Zapytajcie papatkiole może sie zmiesci w jego trasach przypadkowo. Jest super opiekuńczy i nie drogi.polecam Quote
Asencja Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Dowiedziałam sie co się pisze i jestem.Nie powiedziałam ,że nie wezmę psa tylko pytałam czy nie mozna go wykastrować przed podróżą.Dwa dni i pies może jechać jak dojdzie do siebie.Niestety nie otrzymałam odpowiedzi.Nie zamierzałam przyczynić się do tego aby przeze mnie pies został uśpiony.jednak za fachowość wetów w moim mieście nie moge ręczyć.Pytałam też o zachowanie kubusia w stosunku do psów trochę większych od niego(mam DT więc nie bedzie jedynym psem) tez nie dostałam odpowiedzi.Nie odezwała się ani dziewczyna z Częstochowy ani z Białegostoku.Ja nie mam czasu na siedzenie przy komuterze bo mam pod opieką zwierzaczki i duże i całkiem małe.Może teraz dostanę odpowiedż.Może osoba o kuby wytłumaczy dlaczego pisze to co pisze,gdyż nie taka jest prawda.Na dowód mogę wkleić e-mil. Quote
Recommended Posts