Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i jest znow problem:(
Osoba co miala nam z czestochowy wiezc psa -zrezygnowala...
No super;/
Na transportowym pojawila sie ludka-pierwszy post i mowi ze moze psa tam zabrac pkp;/
Nie wiem co myslec...

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ile kosztowałby transport przez kogoś kto się tym zajmuje? Z Warszawy do Białegostoku ktoś może psa przywiezć? Do Sokółki mogę zawiezć i pomogę finansowo w transporcie.

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
No i jest znow problem:(
Osoba co miala nam z czestochowy wiezc psa -zrezygnowala...
No super;/
Na transportowym pojawila sie ludka-pierwszy post i mowi ze moze psa tam zabrac pkp;/
Nie wiem co myslec...

Ja tez nie wiem, co myslec o takiej reakcji na propozycje pomocy przewozu praktycznie za darmo. Faktycznie mam malo postow, moze tutaj to norma ;)

Posted

ludka napisał(a):
Widze, ze macie lepsze pomysly. To powodzenia i do spotkania innym razem.

Ja nie zauważyłam twojego postu. Ale przyznam że kiedyś zawierzyłam jednej osobie takiej jak ty bez postów prawie. I wszystko było ok. Bałam sie jak diabli, ale dziewczyna sie wylegitymowała. Okazało sie że to studentka mieszkająca miedzy uczelnią a domem. Woziłam psiaki pociagiem po prostu zawsze było ok.

Posted

Czego sie obrazasz ludka;/
Po prostu nikt cie nie zna i tyle...
Jesli mozesz pomoc i pies dotrze w calosci-to bedziemy wdzieczni...
Napisz skad jestes,czy bedziesz wiedziala jak sie psem zajac w podorzy-nie jezdzil pociagiem-moze by roznie...

Posted

Dzwonila do mnie kobita z kielc.Chca kubusia.Maja zadzwonic wieczorem,czy na 100 procent.
Jesli by wypalilo to bylo by super bo babka brzmi ok...
Dom z ogrodem,mieli tez jamnika jakis czas temu wiec znaja charakter:)
Zobaczymy,no i blizej by bylo...

Posted

A tej Pani z Sokółki to w Białymstoku mamy piękną sunię jamnisiowatą:cool3:.Gabaryty jamnika,długowłosa w kolorach cavaliera tricolorka.

Posted

Nie mamy nadal transportu z czestochowy!!!:(

Sorry może nie doczytałam, a czy dzwoniłaś do SzczepoN-a? On ze Śląska ma jakoś tak bliżej.

Posted

Sluchajcie ja zaraz oszaleje!!!
Nie ja juz mam dosc!!!!!
Teraz mi pisze nagle ta kobita z bialego ze ona psa nie wezmie bez kastracji!!!:angryy:
A mowilam od razu ze pies jest NIE KASTROWANY!!!:angryy:
Czyli jest wielka DUPA!!!
Pies nie ma tymczasu...
Szukamy w takim razie dalej...No po prostu MEGA !!!:scream7::2gunfire:

Posted

Sluchajcie ja zaraz oszaleje!!!
Nie ja juz mam dosc!!!!!
Teraz mi pisze nagle ta kobita z bialego ze ona psa nie wezmie bez kastracji!!!:angryy:
A mowilam od razu ze pies jest NIE KASTROWANY!!!:angryy:
Czyli jest wielka DUPA!!!
Pies nie ma tymczasu...
Szukamy w takim razie dalej...No po prostu MEGA !!!:scream7::2gunfire:

dziewczyny ja Wam dawalam rozwiazanie i mowilam ze psiak moze od zaraz przyjechac, a rozliczenie jak beda pieniazki wiec nie wiem w czym problem, deklaracje na hotel tez juz padly wiec nie wiem dlaczego nie bierzecie tego pod uwage, mam na mysli ten hotel dla psiakow kolo lowicza - co do ceny zadzwonicie i sie dogadajcie bo Sylwia moze jeszcze troche opusci, od jutra na dogo mnie nie ma wiec dzwoncie jak cos - 793717703, kontakt do Sylwi (wlascicielki hotelu) 796701212, powolajcie sie na mnie jak cos, powodzenia

Posted

Qrde nie wiem o co chodzi... bo jak z nią rozmawiałam to mi mówiła właśnie że z kastracją nie ma problemu bo są weci w Sokółce itp, że jak jakiś schorowany to nie bardzo bo nie ma jakichś dobrych, ale kastracja bez problemu :/

Posted

Ale to caly czas bedzie tymczas...
Nie dom staly.
Bbka -wlasccielka juz straszy ze psa uspi ehh:(
Z rodziny jedna dziewczyna sie jeszcze pyta ludzi ale kazdy mowi ze wakcje to teraz nie,ze moze po wakacjach ...
Kiepski okres chyba na adopcje teraz;/

Posted

Dziewczyny to szukajcie transportu.W Białymstoku coś załatwię hotelik czy płatny tymczas na kilka dni oby kobieta go adoptować nadal chciała.Koszty pobytu w Białymstoku pokryję.

Posted

Dowiedziałam sie co się pisze i jestem.Nie powiedziałam ,że nie wezmę psa tylko pytałam czy nie mozna go wykastrować przed podróżą.Dwa dni i pies może jechać jak dojdzie do siebie.Niestety nie otrzymałam odpowiedzi.Nie zamierzałam przyczynić się do tego aby przeze mnie pies został uśpiony.jednak za fachowość wetów w moim mieście nie moge ręczyć.Pytałam też o zachowanie kubusia w stosunku do psów trochę większych od niego(mam DT więc nie bedzie jedynym psem) tez nie dostałam odpowiedzi.Nie odezwała się ani dziewczyna z Częstochowy ani z Białegostoku.Ja nie mam czasu na siedzenie przy komuterze bo mam pod opieką zwierzaczki i duże i całkiem małe.Może teraz dostanę odpowiedż.Może osoba o kuby wytłumaczy dlaczego pisze to co pisze,gdyż nie taka jest prawda.Na dowód mogę wkleić e-mil.