Asiaczek Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 A ja nie mam nr konta..., a bym przelała chociaz z 20 zł. Pzdr. Quote
Cockermaniaczka Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Asiaczek ja wiem ale... Dzwonilo do mnie malzenstwo dzisiaj,ludzie z Poznania. Maja duzy ogrod,mieszkaja na wsi.Szukaja psa dla ojca ktoremu odszedl jamnik niedawno... Zgadzaja sie na kastracje. Moga po psa przyjechac bez problemu. No i teraz juz nie wiem sama...Maja jutro jeszcze sie odezwac. Brzmieli sesnownie... Quote
papryka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Co w koncu z tym domem dla jamniora? pojawily sie deklaracje wiec ustalcie na jaki nr konta maja wplynac pieniazki - o ile sa potrzebne dla Kuby Quote
Cockermaniaczka Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 No sa dwa do wyboru... Jutro sie okaze czy ludzie zadzwonia potwierdzic.Jesli tak to nie trzeba bedzie pieniazkow bo samo dojada po piesa:) Quote
Asiaczek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Cockermaniaczka napisał(a):Asiaczek ja wiem ale... Dzwonilo do mnie malzenstwo dzisiaj,ludzie z Poznania. Maja duzy ogrod,mieszkaja na wsi.Szukaja psa dla ojca ktoremu odszedl jamnik niedawno... Zgadzaja sie na kastracje. Moga po psa przyjechac bez problemu. No i teraz juz nie wiem sama...Maja jutro jeszcze sie odezwac. Brzmieli sesnownie... A, to nie wiediałam. Byłoby super, aby się odezwali - następny bidulek uratowany:) A w ogródku to niech sobie poszczekuje, prawda? pzdr. Quote
Cockermaniaczka Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Asiaczek napisał(a):A, to nie wiediałam. Byłoby super, aby się odezwali - następny bidulek uratowany:) A w ogródku to niech sobie poszczekuje, prawda? pzdr. Pewnie ze tak:multi: Obiecali dzwonic po poludniu...Mam nadzieje ze nie robili sobie zartow i sa konkretni... Dobrze by bylo bo pies nie musial by jechac przez cala polske:) Quote
papryka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 I jak sa jakies wiesci odnosnie jamniorka???? Ps. A moze ci drudzy panstwo by chcieli blackiego zaadoptowac - psiak super ala labek, jego watek w banerku u mnie Quote
Cockermaniaczka Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 :angryy: Normalnie mam nerwy!!!Caly dzien sie nie odezwali:shake: No kuwa....:placz: Nie mamy nadal w takim razie transportu z warszawy do bialegostoku:-( Pisalam do paru osob ale cisza:roll: No pieknie jest:shake: Quote
Temida Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Spokojnie, do kogo już pisałaś. Przecież coś wymyślimy. Quote
Cockermaniaczka Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Za wczesnie napisalam heh, Wlasnie mialam telefon od nich;D Na jutro jestem umowiona na telefon bo musza pokazac zdjecia Kubusia ojcu i ustalic kiedy moga po niego podjechac:) Wiec prawdopodobnie to bedzie TEN domek:cool3::multi::multi::multi: Mieli wczesniej rodowodowa:razz: jamniczke ale niestety odeszla ze starosci:-( Ojciec bardzo chce pieska,placze po tamtym i prosi ich by mu kupili.A ludzie maja dobre serduszko i postanowili pomoc:multi: Domek z ogrodem,ojciec i oni-psiarze:lol: Pies moze szczekac do woli:eviltong::loveu: Kotow nie maja-tzn laza jakies dzikusy ale mowia ze woleli zeby ich nie bylo-wiec kubus sie nada:razz: Ogolnie na kastracje tez ich przekonam bo nie mowia nie:p Generalnie-chyba byc lepiej nie moze:p Tak wiec-trzymajcie kciuki zeby sie udalo:cool3: Quote
Cockermaniaczka Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 A co najlepsze-mieli juz tez jamnika-Kubusia;D Moze to jakies przeznaczenie:) Quote
papryka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Cockermaniaczka napisał(a):Za wczesnie napisalam heh, Wlasnie mialam telefon od nich;D Na jutro jestem umowiona na telefon bo musza pokazac zdjecia Kubusia ojcu i ustalic kiedy moga po niego podjechac:) Wiec prawdopodobnie to bedzie TEN domek:cool3::multi::multi::multi: Mieli wczesniej rodowodowa:razz: jamniczke ale niestety odeszla ze starosci:-( Ojciec bardzo chce pieska,placze po tamtym i prosi ich by mu kupili.A ludzie maja dobre serduszko i postanowili pomoc:multi: Domek z ogrodem,ojciec i oni-psiarze:lol: Pies moze szczekac do woli:eviltong::loveu: Kotow nie maja-tzn laza jakies dzikusy ale mowia ze woleli zeby ich nie bylo-wiec kubus sie nada:razz: Ogolnie na kastracje tez ich przekonam bo nie mowia nie:p Generalnie-chyba byc lepiej nie moze:p Tak wiec-trzymajcie kciuki zeby sie udalo:cool3: ufffff...:) no to trzymamy:) Quote
Cockermaniaczka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Nie no trzymajcie mnie!!! Ludzie caly dzien milczeli,lakawie teraz wyslali smsa ze jednak psa nie biora!!!:angryy: No normalnie super!!!:mad::angryy::roll: Ale mam nerwy,najpierw dzwonia po 3 razy robia nadzieje a teraz nagle rezygnacja:angryy: I to jeszcze smsem:mad: Quote
Daga&Maks Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 no to pięknie :angryy: ciekawe po co robili tą nadzieję. Ostatnio jakoś często się zdarza, że ktoś mówi że psa zaadoptuje, a potem w ostatniej chwili rezygnują Quote
Temida Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Transport musi się znaleźć. Moje psiaki woził już Szczepan, Nikuś i Pati-c oraz jeszcze przypadkowe osoby, które np. jechały na wycieczkę lub wczasy. Musi się coś znaleźć. Quote
ula_cz Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Najprawdopodobniej pani z DT załatwi transport Warszawa - Sokółka będzie wiadomo dziś wieczorem czy uda się jej załatwić Quote
Cockermaniaczka Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Dostalam maila od pani,prwdopodobnie sie uda:) Trzeba zebrac pieniazki bo nie wiadomo ile tam wyjdzie i jak to bedzie zalatwione.Wiem ze do warszawy potrzebne jest 60 zl na transport. Zaraz wezme nr konta od mojego faceta(wybaczcie swojego ni mam jeszcze:oops: ) i podam nr jak by ktos nas zechcial wesprzec:oops: Quote
Asiaczek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 To ja na dobry początek daję 20 zł. I od razyprosze o nr konta. Pzdr. Quote
Recommended Posts