majqa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 To piorunem zmieniaj tytuł na prośbę o sprawdzenie domku i pomoc z transportem, podając z - do. Koniecznie zajrzyj może na wątki transportowe, może tam coś się kroi. Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Mam juz kobitke co mi sprawdzi domek!!:D Zreszta dzialajaca w labradorach i mowi ze ma kontakt z ta kobitka i jest okkk wiec to tylko sprawa formalna:D Szukamy transportu!!:D Quote
ula_cz Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 tak to ja zrobię wizzytę przedadopcyjną :) tylko nie wiem kiedy.... może na niedzielę się z nią umówię bo akurat będę w Sokółce, muszę zobaczyć bo Nam też obiecała DT także hmmm no nie wiem zobaczymy a może weźmie 2 psiaki bo jeden nasz miałbyć i tak na noc w kojcu Quote
Isadora7 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Może warto założyć wątek na transportowym oprócz przeszukiwania. Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Ula slicznie dziekuje!!!:) Podpytaj babke czy chce psa wziasc na tymczas czy na stale:)Jak na stale-tym lepiej heh:) A jak tymczas to tez super bo psiak bedzie mial szanse na normalne funkcjonowanie:loveu: Co jeszcze,zobacz jak z ogrodzeniem bo to troche powsinoga z tego Kuby,podobno przychodzi na zawolanie,ale wiesz sama,nowy teren to trzeba uwazac. No i tak ogolnie jak tam babka ma podejscie:) Aha,zapytaj czy by mogla podjechac do jakiejs wiekszej miejscowosci po psa,jak by no transport byl kombonowany typu czestochowa-warszawa i warszawa-bialystok czy cos takiego. Wtek zalozylam na transportowym. Jedna osoba mi od ale 42 zl za 100 km.Czyli cos kolo 380 zl trzeba by liczyc bo auto na benzyne... Quote
ula_cz Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 a może uda się Wam jakiś transport łączony u nas to bardzo często działa :) Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 No wlasnie tak mysle,pasowalo by np do warszawy i z warszawy do bialegostoku... Ide szukac na transportowym tego typu kombinacji:) Quote
Temida Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Wiem, że do Warszawy ktoś jeździ ze śląska. Trzeba by zapytać p. Tereski Borcz. Quote
Isadora7 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Temida']Wiem, że do Warszawy ktoś jeździ ze śląska. Trzeba by zapytać p. Tereski Borcz.[/QUOTE] SzczeponN woził mi już jamniki. Solidny, polecam. Ma wątek na transportowym tylko że lepiej dzwonić niż pisać telefon w pierwszym poscie. Wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/136862-Oferta-transportu-zwierzak%C3%B3w-okolice-Katowic-ca%C5%82a-Polska-za-zwrot-koszt%C3%B3w-paliwa[/url] Quote
Temida Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Szczepan u mnie też był po psiaka. Super jest. Pełna profeska. POLECAM :) Quote
Isadora7 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Temida']Szczepan u mnie też był po psiaka. Super jest. Pełna profeska. POLECAM :)[/QUOTE] Sam jest też właścicielem jamnika :) Quote
Temida Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Szczepana mogę polecić, bo naprawdę ma świetne podejście do psiaków i co tu dużo mówić jest SUPER. Quote
ula_cz Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 jakby co to ja z Białego do Sokółki mogę zawieźć. to jest około 40km, a tak się składa że mam tam chłopaka także i tak jestem tam co jakiś czas :) Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 A ten pan jezdzi po calej Polsce? Trzeba bedzie transport oplacic,mam nadzieje ze sie uda:):multi: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Cockermaniaczka'][B]SLUCHAJCIE!!!! dZWONILA BABKA!!! Wezmie psa!!! DOM REWELACJA!!! Babka ma warunki,duzy ogrod i doswiadczenie!!Zgadza sie na KASTRACJE na wszystko. Mowi ze moze byc na tymczas a moze byc na stale pies. Jak chcemy!! SZUKAMY TRANSPORTU CZESTOCHOWA-SOKOLKA(40 KM OD BIALEGOSTOKU!!!) Potrzebna by byla tez osoba do ew sprawdzenia domku:) [/B][/QUOTE] Uhhhh, co za tempo! [quote name='ula_cz']Wizyta umówiona na niedzielę :)[/QUOTE] Super!!! Teraz to juz tylko poumawiac transport, no i finanse na transport. Ja dzisiaj będe robiła przelewy, to i dla Kubusia też zrobię, zgodnie z obietnica:) Poza tym, nie jest tak źle, parę złotych już na koncie Kubusiowym jest:) pzdr. Quote
Cockermaniaczka Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Mam ew transport na sobote do warszawy,potrzebny jest teraz z warszawy do bialegostoku. Koszty pierwszego dzielone na dwa psiaki.okolo 60 zl. Quote
Isadora7 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Cockermaniaczka']Mam ew transport na sobote do warszawy,potrzebny jest teraz z warszawy do bialegostoku. Koszty pierwszego dzielone na dwa psiaki.okolo 60 zl.[/QUOTE] Skontaktuj sie (najlepiej telefon) z [B]ajlii[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa%29[/url] Quote
Isadora7 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='ula_cz']z tego co wiem to z Wawy jeździ też Pati-C[/QUOTE] Zgadza się. U pati-c widziałam że Cocermaniaczka złożyła zapytanie wiec wie o niej. Istotnie warto aby się przypomniała. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Jeżeli sa już jakieś wpłaty na koncie, to zróbcie zestawienie w I poscie. Łatwiej będzie ogarnąć stan finansów:) Pzdr. Quote
Recommended Posts