Cockermaniaczka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Garadiela na wizazu to ja:) Daje go gdzie sie da... Mojej mamie az lzy stanely w oczach jak poczytala to co ma w ogloszeniach... Moze kogos ruszy za serducho... Musi ruszyc... Quote
papryka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Cioteczki wierze w to ze jakby znalazlo sie miejsce nawet w platnym DT to uzbieramy deklaracje wspolnymi silami..., jutro dam znac co z tym miejscem w DT UMilki... Quote
Cockermaniaczka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Niby tak,lepsze to niz uspienie czy schron jesli jednak sie nie odwaza go uspic;/ Ale ja sie boje,bo kobita mowila ze woli go uspic niz skazac na zycie w schronisku:( Mysle ze jak sie nic nie wyjasni do konca tygodnia,jak nie bedzie chetnych to szukamy na CITO tymczasu:) Tylko boje sie o kasiure,zebym potem nie zostala z dlugami bo ja nie pracuje obecnie i mnie rodzina eksmituje;/ Quote
papryka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 mam deklaracje UMilki ze za dwa tyg mozna do niej psiaka przywiezc - koszt 300 zl z karma, nie macie opcji by do tego czasu psiaka gdzies przetrzymac? dajcie mi odp czy Ewa ma trzymac miejsce dla niego czy nie... Quote
Cockermaniaczka Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Najpierw musza byc deklaracje bo za co oplacimy miejsce? Pogadam z fundacja elpis jeszcze czy by nie pomogly dziewczyny oplacic miejsca... Quote
papryka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 do jamniczej skarpety mozesz sie zwrocic, mamy 2 tyg wiec jest troche czasu by kase zebrac Quote
Cockermaniaczka Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Banerki by sie przydaly...Kto umie zrobic?:) Trzeba kubusia porozglaszac gdzie sie da!!! Kubus hop na gore,niech cie ktos wypatrzy:) Quote
Cockermaniaczka Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 sluchajcie!!! Dzwonil pan o psa.Z glosu bardzo fajny.Tylko-kujawsko pomorskie... powiedzialam mu zeby napisal na maila adres zeby go sprawdzic,trzeba by jakas wizyte zrobic bo nie dam psa na drugi koniec polski...obaczymy co napisze... Quote
Isadora7 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Cockermaniaczka']sluchajcie!!! Dzwonil pan o psa.Z glosu bardzo fajny.Tylko-kujawsko pomorskie... powiedzialam mu zeby napisal na maila adres zeby go sprawdzic,trzeba by jakas wizyte zrobic bo nie dam psa na drugi koniec polski...obaczymy co napisze... Oby sie udało, a póki nie ma nic na 100% banerek podlinkowany dla chłopaka: Quote
Cockermaniaczka Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Ale piekny!!Pieknie dziekuje:) Tzn tak,facet ma dwa psy duze na dworze,mieszka na wsi-trzeba by go bylo bardzo dobrze sprawdzic. Dzwonila tez jedna pani z jakiejs fundacji mowiac ze moga go odebrac od tych ludzi.Ale ja nie chce tak bo bede miec prze.....e... generalnie.Ja i moja rodzina... Wiec taka drastyczna opcja odpada raczej. Napisalam tez do jednej osoby co bylam na wizycie przedadopcyjnej,psa nie dostala bo byla konkurencja ale dom genialny wiec moze... No musi sie cos udac,najwazniesze ze zaczynaja sie telefony.Czyli cos ludzi rusza:) Quote
Cockermaniaczka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 No i cisza:placz: A kubus ma coraz mniej czasu:-( Quote
papryka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 jest miejsce dla psiaka u Sylwii - nowiuski hotelik kolo Łowicza - fotki hoteliku przeslalam cockermaniaczce na maila, warunki super, Sylwie poznalam osobiscie - typowa psiara, czeka na jamniorka w kazdej chwili moze psiak przyjechac wiec blagamy o deklaracje!!!!!!!!! wyciagnijmy go z tego piekla!!!!!!!! ja deklaruje 10,00 zl dla Malucha deklaracji stalej... Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 75 zl miesiecznie!!!kto pomoze:( Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Nie moge edytowac posta;/ 300 ZL MIESIECZNIE JEST WARTE JEGO ZYCIE:( kTO POMOZE:( Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Mamy juz dwie deklaracje,PAPRYKA-10 ZL [B][URL="http://www.dogomania.../members/94944-obraczus87"][B]obraczus87[/B][/URL]-100 ZL!!! DZIEKUJE!!![/B] Quote
Isadora7 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [CENTER][SIZE=5][COLOR=Red][B]Ratunku psiak potrzebuje pomocy, on ma dopiero 2 latka!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Asiaczek Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Cockermaniaczko, link, który wstawiłaś na watku AMISKI - nie działa. Ja przychodzę tutaj z PW od Ciebie. Mogę jednorazowo (przynajmniej na razie zadeklarowac 20 zł. Prosze o nr konta. pzdr. Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Kurcze,mi dziala.. To nie wiem czemu jest problem:( Dziekuje!! Podamy wieczorem nr konta Quote
Temida Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jak to uśpienie, przecież pies jest zdrowy. :crazyeye: Będę zaglądać, kogo mogę to ściągnę. Jamniki są bardzo adopcyjne. Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [B]SLUCHAJCIE!!!! dZWONILA BABKA!!! Wezmie psa!!! DOM REWELACJA!!! Babka ma warunki,duzy ogrod i doswiadczenie!!Zgadza sie na KASTRACJE na wszystko. Mowi ze moze byc na tymczas a moze byc na stale pies. Jak chcemy!! SZUKAMY TRANSPORTU CZESTOCHOWA-SOKOLKA(40 KM OD BIALEGOSTOKU!!!) Potrzebna by byla tez osoba do ew sprawdzenia domku:) [/B] Quote
Recommended Posts