oktawia6 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 :turn-l:http://www.youtube.com/watch?v=ZRAgCoCoQGY&search=puli:roflt::fadein: P.S. a tama czarna dama jest piękna-ludzie dredy też ręcznie plotą-ale z drugiej strony to niewolnica swej urody - tych dredów-plusy i minusy Quote
Evelina Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='puli']Moje też biegają gdzie im się podoba (i tarmoszą sie do woli).A strzyc nie musisz.Mogłabyś mu na dredach koraliki zakładać (albo kokardki:eviltong: )zaplatac warkoczyki,farbować na różne kolory (pasemka!).Uczepiłaś sie tych nożyczek jak tonący brzytwy:evil_lol: Co za baba no.... :lol: Nie wyrwiesz mi z reki nozyczek, atrybutu najwiekszych kreatorow :evil_lol: Znasz moje zdanie na temat kokardek :eviltong: Koraliki pod kokardki podchodza :eviltong: [quote name='puli']Popatrz jak fajnie wygląda biegający mop! http://www.akc.org/breeds/puli/video.cfmRzeczywiscie fajnie. :lol: Moge patrzec bez konca :loveu: ale nic mnie nie powstrzyma przed wyobrazaniem sobie.... co one maja pod spodem ? :oops: [quote name='oktawia6']:turn-l:http://www.youtube.com/watch?v=ZRAgCoCoQGY&search=puli:roflt::fadein: Ale slodki dzieciak :loveu: Quote
puli Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Evelina napisał(a): Moge patrzec bez konca :loveu: ale nic mnie nie powstrzyma przed wyobrazaniem sobie.... co one maja pod spodem ? :oops: Zboczeńcze! To samo maja co inne:-Jak pies-to .....,a jak suka-to.....:eviltong: Quote
Evelina Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 puli napisał(a):Zboczeńcze! To samo maja co inne:-Jak pies-to .....,a jak suka-to.....:eviltong:A ja myslalam o grzbiecie, klacie, szyi, zboczencze ! :eviltong: Do tego o czym pomyslalas dostep zawsze musi byc, niezaleznie od rasy, wiec i ciekawe takie nie jest ;) :lol: Quote
Toller Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='puli']Moje też biegają gdzie im się podoba (i tarmoszą sie do woli).A strzyc nie musisz.Mogłabyś mu na dredach koraliki zakładać (albo kokardki:eviltong: )zaplatac warkoczyki,farbować na różne kolory (pasemka!).Uczepiłaś sie tych nożyczek jak tonący brzytwy:evil_lol: .Popatrz jak fajnie wygląda biegający mop! http://www.akc.org/breeds/puli/video.cfm To co, moze zaprowadzisz modę na pulikowych wystawach na śłiczne hippisowwskie koraliki na dredach? :cool3: Wiesz jaką robiłabyś furorę? Jeden futrzak z czerwonymi, drugi z błękitnymi :diabloti: . Może ktoś ma jeszcze jakieś sugestie? :p A w kudełki wplątane złote niteczki :diabloti: . Quote
bajadera Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Puli - przez chwilę rzuciłam okoiem na mistrzostwa Europy w pływaniu w Budapeszcie. I co dosttaja medalisci oprócz medali i kwiecia ? Piękne maskotki czarnych puli. Quote
agatek Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 O jej jacy śliczni rastafarianie ;-) A tak serio to piękne masz damy.Pochwalę się że niedawno wrócilam z Węgier i widziałam na ulicy takiego jednego czarnego...łooo ten to miał dopiero dredow ;) Słodki był,ale jak mu musiało byc gorąco...:crazyeye: Quote
Sonix Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 agatek napisał(a):O jej jacy śliczni rastafarianie ;-) A tak serio to piękne masz damy.Pochwalę się że niedawno wrócilam z Węgier i widziałam na ulicy takiego jednego czarnego...łooo ten to miał dopiero dredow ;) Słodki był,ale jak mu musiało byc gorąco...:crazyeye: Puli juz gdzies pisała, ze dredy są jakby osłoną przed warunkami pogodowymi. W zimę nie dopuszczają chłodu, w lato-wysokiej temperatury. Quote
puli Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 sirion napisał(a):Puli - przez chwilę rzuciłam okoiem na mistrzostwa Europy w pływaniu w Budapeszcie. I co dosttaja medalisci oprócz medali i kwiecia ? Piękne maskotki czarnych puli. Chciałam kupić jakąś,ale na wystawie ras węgierskich nie było ani jednej figurki ani maskotki puli.Chyba poćwiczę pływanie;) Quote
Nugatowa Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 puli napisał(a):Chciałam kupić jakąś,ale na wystawie ras węgierskich nie było ani jednej figurki ani maskotki puli.Chyba poćwiczę pływanie;) Puli a nie lepiej by było poprosić Motylię Jędrzejczak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Madzika Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Filmik biegnacego puli super:loveu::loveu::loveu: Takie orginalne psiury. A co do pływania to trzeba próbowac ale radze jakis long distance :razz::razz::razz: albo pogadaz z tymi z pudła co juz którys raz wygrali ps.piekne psy:multi: Quote
puli Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Nugatowa napisał(a):Puli a nie lepiej by było poprosić Motylię Jędrzejczak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nugat jest lepszym wodołazem niz Motylia.Pogadam z nim.:eviltong: Quote
puli Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Fotorelacja z wystawy klubowej na Słowacji 29.07 2006: Przed wystawą trzeba sie posilić... A to puli na wystawie Kleosia przed wejściem na ring Mamy pucharki za BOB i CAC - obydwa dostała Azja Finał - mamy BISA!! komondor przyszedł pogratulować I juz po wystawie... Chyba coś się nam teraz należy.... Quote
beria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 puli napisał(a): to puli na wystawie Kleosia przed wejściem na ring Gdyby nie to drugie zdjęcie, to nie wiedziałabym, że na pierwszym są dwa psy :oops: Boskie futrzaki :multi: Gratuluję wyników :klacz: :klacz: :klacz: Quote
misiaczek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 puli napisał(a):Fotorelacja z wystawy klubowej na Słowacji 29.07 2006: A to puli na wystawie Ale jestem spostrzegawcza :evil_lol:.Od razu zauwazyłam 2 nochale :evil_lol:. Cudowne.:loveu: Gratuluję wyników :klacz::klacz::klacz::smilecol::smilecol: Quote
kate_m. Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Hoho, gratuluję kolejnego BISa :multi: Futrzaki mają talent do pozowania ;) Quote
puli Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Dziękuję wszystkim za gratulacje! Z tymi sukcesami to jest troche tak,że jak ktos ma żądzę wygranej + przerost ambicji,to mu nie zawsze wychodzi.A my tak dla przyjemności i towarzysko jedździmy na wystawy,ja na luzie,psy to czują to może i dlatego pokazują się fajniej,niż te zestresowane? Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Gratulacje za pulasków :multi: :multi: :multi: gdyby nie widoczne ząbki i noski to bym powiedziała że jakieś sznurki leżą na tej trawie :evil_lol: :evil_lol: Quote
JustynaJK Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 świetne fotki i psiaki!gratulacje Puli masz więcej fotek z Węgier? Quote
Agga Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 O mamo obeszło się bez lupy ale cieżko było...ja bym te kudły rozprostowała:lol: :diabloti: Quote
anetta Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 http://foto.onet.pl/upload/48/40/_619953_n.jpg yyyy :question: Wyglada jak dywan z welny :roflt: Wielkie brawa za Bisa :klacz::klacz::laola: Quote
Nugatowa Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 puli napisał(a):Fotorelacja z wystawy klubowej na Słowacji 29.07 2006: Chyba coś się nam teraz należy.... Buhahahaha no pewno że imn się coś należy :cool3: Może czarne spagethi bolognese :lol: Quote
puli Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Chyba raczej paprykarz.Toż to Madziary! Quote
Recommended Posts