Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='puli']Moje też biegają gdzie im się podoba (i tarmoszą sie do woli).A strzyc nie musisz.Mogłabyś mu na dredach koraliki zakładać (albo kokardki:eviltong: )zaplatac warkoczyki,farbować na różne kolory (pasemka!).Uczepiłaś sie tych nożyczek jak tonący brzytwy:evil_lol:
Co za baba no.... :lol:
Nie wyrwiesz mi z reki nozyczek, atrybutu najwiekszych kreatorow :evil_lol:
Znasz moje zdanie na temat kokardek :eviltong: Koraliki pod kokardki podchodza :eviltong:

[quote name='puli']Popatrz jak fajnie wygląda biegający mop!
http://www.akc.org/breeds/puli/video.cfmRzeczywiscie fajnie. :lol:
Moge patrzec bez konca :loveu: ale nic mnie nie powstrzyma przed wyobrazaniem sobie.... co one maja pod spodem ? :oops:

[quote name='oktawia6']:turn-l:http://www.youtube.com/watch?v=ZRAgCoCoQGY&search=puli:roflt::fadein: Ale slodki dzieciak :loveu:

Posted

Evelina napisał(a):

Moge patrzec bez konca :loveu: ale nic mnie nie powstrzyma przed wyobrazaniem sobie.... co one maja pod spodem ? :oops:

Zboczeńcze! To samo maja co inne:-Jak pies-to .....,a jak suka-to.....:eviltong:

Posted

puli napisał(a):
Zboczeńcze! To samo maja co inne:-Jak pies-to .....,a jak suka-to.....:eviltong:
A ja myslalam o grzbiecie, klacie, szyi, zboczencze ! :eviltong:
Do tego o czym pomyslalas dostep zawsze musi byc, niezaleznie od rasy,
wiec i ciekawe takie nie jest ;) :lol:

Posted

[quote name='puli']Moje też biegają gdzie im się podoba (i tarmoszą sie do woli).A strzyc nie musisz.Mogłabyś mu na dredach koraliki zakładać (albo kokardki:eviltong: )zaplatac warkoczyki,farbować na różne kolory (pasemka!).Uczepiłaś sie tych nożyczek jak tonący brzytwy:evil_lol: .Popatrz jak fajnie wygląda biegający mop!
http://www.akc.org/breeds/puli/video.cfm
To co, moze zaprowadzisz modę na pulikowych wystawach na śłiczne hippisowwskie koraliki na dredach? :cool3:
Wiesz jaką robiłabyś furorę? Jeden futrzak z czerwonymi, drugi z błękitnymi :diabloti: . Może ktoś ma jeszcze jakieś sugestie? :p
A w kudełki wplątane złote niteczki :diabloti: .

• 3 weeks later...
Posted

O jej jacy śliczni rastafarianie ;-) A tak serio to piękne masz damy.Pochwalę się że niedawno wrócilam z Węgier i widziałam na ulicy takiego jednego czarnego...łooo ten to miał dopiero dredow ;) Słodki był,ale jak mu musiało byc gorąco...:crazyeye:

Posted

agatek napisał(a):
O jej jacy śliczni rastafarianie ;-) A tak serio to piękne masz damy.Pochwalę się że niedawno wrócilam z Węgier i widziałam na ulicy takiego jednego czarnego...łooo ten to miał dopiero dredow ;) Słodki był,ale jak mu musiało byc gorąco...:crazyeye:

Puli juz gdzies pisała, ze dredy są jakby osłoną przed warunkami pogodowymi. W zimę nie dopuszczają chłodu, w lato-wysokiej temperatury.

Posted

sirion napisał(a):
Puli - przez chwilę rzuciłam okoiem na mistrzostwa Europy w pływaniu w Budapeszcie. I co dosttaja medalisci oprócz medali i kwiecia ? Piękne maskotki czarnych puli.

Chciałam kupić jakąś,ale na wystawie ras węgierskich nie było ani jednej figurki ani maskotki puli.Chyba poćwiczę pływanie;)

Posted

puli napisał(a):
Chciałam kupić jakąś,ale na wystawie ras węgierskich nie było ani jednej figurki ani maskotki puli.Chyba poćwiczę pływanie;)

Puli a nie lepiej by było poprosić Motylię Jędrzejczak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Filmik biegnacego puli super:loveu::loveu::loveu: Takie orginalne psiury.

A co do pływania to trzeba próbowac ale radze jakis long distance :razz::razz::razz: albo pogadaz z tymi z pudła co juz którys raz wygrali

ps.piekne psy:multi:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Puli a nie lepiej by było poprosić Motylię Jędrzejczak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nugat jest lepszym wodołazem niz Motylia.Pogadam z nim.:eviltong:

Posted

Fotorelacja z wystawy klubowej na Słowacji 29.07 2006:

Przed wystawą trzeba sie posilić...

A to puli na wystawie

Kleosia przed wejściem na ring

Mamy pucharki za BOB i CAC - obydwa dostała Azja

Finał - mamy BISA!!

komondor przyszedł pogratulować

I juz po wystawie...

Chyba coś się nam teraz należy....

Posted

puli napisał(a):
to puli na wystawie

Kleosia przed wejściem na ring

Gdyby nie to drugie zdjęcie, to nie wiedziałabym, że na pierwszym są dwa psy :oops: Boskie futrzaki :multi: Gratuluję wyników :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

puli napisał(a):

A to puli na wystawie

Ale jestem spostrzegawcza :evil_lol:.Od razu zauwazyłam 2 nochale :evil_lol:.
Cudowne.:loveu:
Gratuluję wyników :klacz::klacz::klacz::smilecol::smilecol:

Posted

Dziękuję wszystkim za gratulacje! Z tymi sukcesami to jest troche tak,że jak ktos ma żądzę wygranej + przerost ambicji,to mu nie zawsze wychodzi.A my tak dla przyjemności i towarzysko jedździmy na wystawy,ja na luzie,psy to czują to może i dlatego pokazują się fajniej,niż te zestresowane?

Posted

Gratulacje za pulasków :multi: :multi: :multi:

gdyby nie widoczne ząbki i noski to bym powiedziała że jakieś sznurki leżą na tej trawie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

puli napisał(a):

Chyba coś się nam teraz należy....

Buhahahaha no pewno że imn się coś należy :cool3:
Może czarne spagethi bolognese :lol: