Asiaczek Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 W dniu 27-06-2010 r. na Litwie w m-sci Marijampol (z W-wy to ok. 360 km) odbyła się krajowa wystawa psów. Zgłoszonych było niecałe 400 psów. Sędziowie: Mile ALEKSOVSKI/Macedonia Slobodan MILOSEVSKI/ Macedonia Ratibor CEKIC/Serbia Slobodan Nasteski/Macedonia Część z moich basenji tam pojechała i oto nasze osiągniecia: Kanibaru FROMAJE FRAIS, kl.mł. - dosk.1, CAJC, Best Junior, BIS Junior4! JAZZY BOY Asiaczek FCI, kl.ch. - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG, BIS2!!! KALIMERA Asiaczek FCI, kl.o. - dosk.1, CAC, BOS LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI, kl.ch - dosk.1, CAC (suczka naszej forumowej jamnicze) FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI, kl.w. - dosk.1, Best Veteran, BIS Veteran4! Wszystkie psy na ringu i w konkurencjach finałowych prezentowała nasza forumowa Agasia - brawa dla Niej, super handling! Abotere's WAHZIRI + młoda handlerka z Litwy Gryte NAVARDAUSKAITE - 4 miejsce w gr. 14-18. Jestem MEGA zadowolona z wystawy:):multi::multi::multi::multi::multi::multi: Jeśli ktoś chce stawkę - pisać. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Dodam tylko, że było sporo Polaków: - sukces w welsh corgi cardigan - sukces wyzły krótkowłose niemieckie - sukces shar-pei'ach - sukces w labradorach Może dziewczyny same sie pochwalą...? Na pewno jeszcze w innych rasach, ale nie wszystkich znam, aby o ich sukcesach pisac. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='AnkaW']GRATULACJE !!!! o grzyweczki mogę prosić?[/QUOTE] Pewnie, juz daję. PSY kl.baby MASTER OF DIASTER FROM MAGIJA kl.o ADJIN-IOSIF GENIUS LOCI EPOCHA MONTICELLO GOLDEN DIAMOND CC kl.ch SZMER NEXT GERMANIKA SUKI kl.mł. GOLDEN DIAMOND CRESTEDS HURRICANY kl.o FINKA-MINKA CAPO-VATICANO SANTORINI PERLA NERA GOLDEN DIAMOND ZHOSEFINE IMPERIJA Sędzia: Slobodan Nasteski (ale głowy za tę informację nie dam, bo w katalogu bylo napisane, że są 4 ringi, a w rzeczywistości było 5). Pzdr. Quote
Dumisiowa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 ASIACZKU GRATULACJE za Dżezika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!! i za resztę super basków!!!!!!!!!!! Naprawdę świetnie Wam poszło!!!!!!!! A my dzięki Waszemu kibicowaniu dostaliśmy BOBa :D rozpoczęliśmy Championat Litewski i byliśmy na BOG III :):):) Buziaki wielkie!!!!!!!! Quote
shirkan Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Asiu moje wielkie gratulacje!!! Ja już nie mogę się doczekać września:-). Quote
Asiaczek Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Dumisiowa']ASIACZKU GRATULACJE za Dżezika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!! i za resztę super basków!!!!!!!!!!! Naprawdę świetnie Wam poszło!!!!!!!! A my dzięki Waszemu kibicowaniu dostaliśmy BOBa :D rozpoczęliśmy Championat Litewski i byliśmy na BOG III :):):) Buziaki wielkie!!!!!!!![/QUOTE] Dzięki! Ja Wam też gratuluję - fotki i z ringu i z finałów mam - są OK. Szczególnie to z BOG3:) Postaram się dzisiaj sie nimi zająć. [quote name='shirkan']Asiu moje wielkie gratulacje!!! Ja już nie mogę się doczekać września:-).[/QUOTE] Dziękuję. Ja juz też czekam:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Jasne. Stawka nie była imponująca, więc... nie ma sprawy:) SUKI kl.ch TAJEMNICA TKWI W OGONKU SANGOMA Pzdr. Quote
Agasia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Jasne. Stawka nie była imponująca, więc... nie ma sprawy:) SUKI kl.ch TAJEMNICA TKWI W OGONKU SANGOMA Pzdr.[/QUOTE] Hah, moj idol jesli chodzi o nazwe ! :D Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Tak, wspominałas o tym imieniu/przydomku... Pzdr. Quote
Chrewt Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Gratualcje dla całej polskiej ekipy. Pochwalimy się i my :lol: Nasz Gończy Polski - Dukat Herbu Węszynos - kl. championów - ocena doskonała, lok. 1, CAC, Show Winner, BOB, [B]III BOG - grupa VI.[/B] No i najważniejsze ukończyliśmy [B]Championat Litwy[/B]. Dodam, że II BOG VI grupy była Rhodesianka z Polski - Tajemnica Tkwin w Ogonku Sangoma - dzięki za miłe towarzystwo podczas wystawy ! Mięliśmy wyjątkową podróż na Litwę ponieważ od Kocka towarzyszył nam 8 - tygodniowy synek naszego Dukata - Fagot z Krainy Łowów, który pojechał mieszkać w Wilnie i polować w litewskiej knieji. Quote
Asiaczek Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Brawo Chrewt i brawo dla RR z PL! Rzeczywiście, wyniki z M. super!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Wstawię kilka fotek z tej wystawy. "Nasz" wyżeł niemiecki krótkowłosy - BOB i BOG3! Uploaded with ImageShack.us Pańcia - wygraliśmy! Uploaded with ImageShack.us Stać tez umiemy:) Uploaded with ImageShack.us I BOG3:) Brawo!!! Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 "Nasz" seter angielski. Niestety, właścicielki chyba nie ma na DGM... Uploaded with ImageShack.us I BOG2!!!!! Brawo!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 I na koniec - moje baski: BIS Weteranów 4 - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI. Uploaded with ImageShack.us BIS JUNIORÓW 4 - Kanibaru FROMAJE FRAIS Uploaded with ImageShack.us No i moja gwiazdeczka - JAZZY BOY Asiaczek FCI - BIS2:) Uploaded with ImageShack.us A o takie cudne, kolorowe rozetki i puchary walczyliśmy:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 I jeszcze jeden polski reprezentant - bernardyn krótkowłosy - BLANCOLIN MY NAME IS MUSSO:) Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Shaluka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Jej, rewelacyjne wyniki, BRAWO!!!! Teraz pewnie będę Was wypatrywać ;) A tak wogóle... czy nie będzie wielkim kłopotem jeśli poproszę o stawkę wilczaków? Może za rok się wybierzemy na pozamykanie championatów :) P.S. Ile kosztowało zgłoszenie psiaka?:cool3: Quote
Asiaczek Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Shaluka napisał(a):Jej, rewelacyjne wyniki, BRAWO!!!! Teraz pewnie będę Was wypatrywać ;) A tak wogóle... czy nie będzie wielkim kłopotem jeśli poproszę o stawkę wilczaków? Może za rok się wybierzemy na pozamykanie championatów :) P.S. Ile kosztowało zgłoszenie psiaka?:cool3: Stawka vlcaków była powalająca... PSY kl.mł. KANGEE GIRIOS DVASIA SUKI kl.o LAUDAJ GIRIOS DVASIA A co do cen - nie pamiętam. Płaciłam na wystawie. Na ich stronie tez nie ma juz tych informacji. Pzdr. Quote
Recommended Posts