jamor Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 wczoraj pierwszy raz widziałem ze prado szczeka. Pusciłem go na wybieg i poszedłem na obiad. Prado nie trzeba pilnowac. wyłazi sie , pobiega, obsika co sie da i jak juz ma dosyc sam sobie wraca do swojego boksu i lezakuje na budzie. Wracajac z obiadu prado stał przy furtce od wybiegu i radosnie szczkał na moj widok a nastepnie wykonał taniec berkowy. Quote
Monday Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 hm... ładne zmiany :) A poganiałeś się chociaż z nim??????? Quote
Ania102 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Praduś zaczyna wierzyć w siebie:) Quote
alice midnight Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 jamor napisał(a):a po co wam moje zdjecia ?:eviltong: ale tego przystojniaka bez jajek :D swoje też wrzucaj, ale tylko "topless" ;) postępy Prado robi świetne, powiem Wam..nasza Miśka nie szczekała pól roku, nie merdała ogonem, nie potrafiła chodzic na smyczy, ba..nie było mowy o wychodzeniu z domu, przemykala skulona przy ścianie po mieszkaniu, dostawała "kręćka" jak tylko cos jej nie pasowało...wet powiedział, że być może juz nigdy nie zaszczeka..a tu przed Bożym Narodzeniem, kilka dni po jego wizycie Miska pierwszy raz zaszczekała, teraz daje sie wyprowadzać na dwór..to wprawdzie tylko kilka okrążen wokól bloku, ale to i tak postep, merda ogonem, chodzi po mieszkaniu wyluzowana, nadal nie potrafi sie bawic i dziwacznie reaguje na niektore mogłoby sie wydawac zwyczajne sytuacje między psem a opiekunem..ale nie ma co sie dziwic chyba, po tym co przeszła. Mamy problem tylko z obycmi osobami, a już całkiem robi się neiciekawie kiedy przychodzi weterynarz...kolejna próba zaszczepienia psa od wscieklziny się nie powiodła..Miśka zdemolowała nam półmieszkania, zasikała i "obrobiła" wszystko kupskiem....no a psa przecież trzeba zaszczepić..szczepionki od choróbsk, dostała kiedy była uśpiona...ale tez nie będziemy do byle zastrzyku czy obcinania pazurów psa usypiac! Jest ciężko z tym naszym ewenementem...niby postepy juz duże w porownaniu z tym co było, ale wystarczy coś nie tak..jakiś nieoczekiwany bodziec-ona panikuje i cofa się. No i nie trwai innych psów...ostatnio próbowała pogryźć małą onkę. Oj dużo pracy jeszcze przed nami...mam nadzieje, że przed Prado mniej. Quote
Elka_Ka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A nie możesz jej sama zaszczepić? Nie pozwoli sobie? Quote
Hitoshi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Niestety, ale w chwili obecnej mogę tylko podnieść... Quote
Ania102 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 alice midnight a Miśka to Twój prywatny psiak? Praduś do góry! Quote
jamor Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Hitoshi napisał(a):Niestety, ale w chwili obecnej mogę tylko podnieść... to sie chwali. dobrej gospodyni ciasto w rękach rośnie Quote
Kamila Proc Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 niestety, narazie moge tylko kibicowac Quote
alice midnight Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 jamor a gdzie obiecane foty? ;) Quote
jamor Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='alice midnight']jamor a gdzie obiecane foty? ;) ?????????? obiecywałem ? kiedy ? Quote
alice midnight Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 noo...wtedy. przecież. Prado pokazuj się ciotkom! Quote
monika083 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Pradzio, powiedz czy Ci Jamor fotki postrzelal? Moze Ciebie wyszkoli tak ,ze sam skopiujesz na kompa i wyslesz ciotkom?? Quote
wujek & ciocia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 witam cioteczki, co u Prado ? Quote
Monday Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Wiecie co, martwi mnie strasznie ten brak zainteresowania psem :( Quote
mrs.ka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 na pewno znajdzie swojego człowieka , kiedyś miałam dość trudnego do prowadzenia psa ,czekał 10 miesięcy na odpowiedniego człowieka (a raczej ja czekałam:razz: bo pies świetnie się bawił moim kosztem w moim własnym domu:evil_lol:) a z innej beczki, zajrzyjcie proszę na wątek moich cudnych szczeniaczków Tinki&Winki http://www.dogomania.pl/threads/1925...zły-na-świat-( Quote
monika083 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 a ja zapraszam na watek baaaardzo wycofanej suni Niwy,mamy szanse na hotelik ,tylko kasy brak ,pomoc w ogloszeniach tez mile widziana: http://www.dogomania.pl/threads/139042-Niwa-dzikie-serce-do-wzięcia..-Wrocław..?p=15356491#post15356491 Quote
mrs.ka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 mam nadzieję ,że pod koniec tygodnia wybiorę się do Pradusia o ile pokonam te setki objazdów do Radomia:razz: Quote
Recommended Posts