malagos Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Dyzio podnosi nogę i oblewa nasze iglaczki...W kojcu, zamkniety na noc płacze.... Quote
malagos Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 EVA, moze i Ty popytaj u znajomych w Markach czy w Różanie, może ktoś chce takiego niekłopotliwego pieska? Bo widać, ze go nikt nie szuka. Trzeba mu znaleźć dom i mamy na to tydzień. Quote
mimiś Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='malagos']Dyzio podnosi nogę i oblewa nasze iglaczki...W kojcu, zamkniety na noc płacze....[/QUOTE] a nie wiesz Ciotka, że albo flora albo fauna?:evil_lol: -moje to jeszcze obgryzają... Quote
Abrakadabra Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Qrde... Trzeba na serio zająć się ogłoszeniami i o najlepiej takimi netowymi. Quote
Abrakadabra Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Małgosiu, czy jako fachowiec i zona jeszcze lepszego fachowca w temacie zwierzaków możecie podpowiedzieć co to za stworek? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188483-Co-to-za-stworek-!-Tajemniczy-gryzoń-znaleziony-w-W-wie-przez-SBD!-Pomocy[/URL]! Wiem, że zdjęcia nieczytelne, ale na razie tylko takie mamy.. Quote
EVA2406 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Małgoś, ja wszystkich pytam, bo o Dyziu cały czas myślę. On mi nie wychodzi z głowy i śni mi się jak wędruje wzdłuż drogi w środku lasu. Dyziaczku, nie sikaj po iglakach !!!! Quote
EVA2406 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Dyziu, przez cały dzień nikt u ciebie nie był................................. Małgoś, zapytaj Joli i jak Ją znam to pozwoli Dyzia wrzucić na jej stronkę, a tam już sporo osób zagląda. I jeszcze poproś Paros, żeby ogłosiła tego ślicznotę, tylko będziesz musiała wysłać Paroskowi zdjęcia. Quote
malagos Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Jest to fajny chłopaczek. Zaczął szczekać na wchodzących na nasz teren ludzi, dziś rano nawet na mnie szczeknął, gdy przywlokłam sie z zakupami do domu :) Quote
malagos Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='EVA2406']Dyziu, przez cały dzień nikt u ciebie nie był................................. Małgoś, zapytaj Joli i jak Ją znam to pozwoli Dyzia wrzucić na jej stronkę, a tam już sporo osób zagląda. I jeszcze poproś Paros, żeby ogłosiła tego ślicznotę, tylko będziesz musiała wysłać Paroskowi zdjęcia.[/QUOTE] [B]Kochane dziewczyny![/B] Czyli EVA i Abrakadabra! Dyzio to Wasz tymczasowicz, przywiozłyscie mi go i liczyłam, że już ma ze sto ogłoszeń. Robię co mogę na swoim terenie, ale bez przesady, to Wy wyślijcie te zdjecia do paros, Joli i gdzie chcecie i ogłaszajcie go. W sobotę wyjeżdżam i nie chcę zostawić dodatkowego psa mojej siostrze. Quote
Abrakadabra Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Malagos - możesz go przetestować, jeśli chodzi o koty? I zachowanie w domu? Nie wiem co napisac w ogłoszeniu. Paros zrobi Allegro, ale muszę napisać tekst. Kontakt telefoniczny podam do Ciebie. Mam jeszcze jeden pomysł, ale chciałabym przekazać Ci osobiście, np. przez telefon. Quote
malagos Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Na koty reaguje rewelacyjnie, to znaczy wcale. Ale na smyczy nikt go nie uczył chodzić. Obrożę pozwala sobie założyć bez trudu, ale jak sie przypnie smycz - kładzie sie i patrzy z wyrzutem...Ani rusz.... Quote
malagos Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Zrobione są nowe zdjecia, wieczorkiem wrzucę do komputerka. Jutro z ogłoszeniami polecę na druga gminę, do znajomych gospodyń z KGW :) Quote
Abrakadabra Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Śliczne te nowe zdjęcia! Wysłałam je do Paros, wraz z treścią ogłoszenia. Nie mogę sie do Ciebie dodzwonić, więc podałam swój nr telefonu i Twój adres mailowy. Potrzebny mi jeszcze ew. nr Tomka. Quote
malagos Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Ja myślę, ze może podaj nr mój i swój?.... Kilka zdjeć wstawiłam na 1 stronę. Quote
Abrakadabra Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 malagos napisał(a):Ja myślę, ze może podaj nr mój i swój?.... Kilka zdjeć wstawiłam na 1 stronę. OK, dodam Twój. Quote
EVA2406 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Abrusia, jak mi podrzucisz ogłoszenie to powieszę u naszej wetki. Ona ma dobrą rękę. Dyziek musi znaleźć najcudowniejszy domek. Quote
zuzlikowa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zerknęłam na pierwsze posty...ogromnie słodka z niego malizna... PODNOSZĘ, bo dt bardzo maleńkiemu potrzebny!!! Quote
Abrakadabra Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Paros jak zwykle stanęła na wysokości zadania :) dzięki niej dyzio ma Allegro! Kochana jesteś Ciociu Paros.... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1123002251 Quote
malagos Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 zuzlikowa napisał(a):Zerknęłam na pierwsze posty...ogromnie słodka z niego malizna... PODNOSZĘ, bo dt bardzo maleńkiemu potrzebny!!! Zuzliku, ale on jest w dt u mnie :) A wiec tak: pani, mieszkająca 4 domy od nas, a która go wczoraj oglądała, miała porozmawiać z mężem. A ze nie dawała dzis odpowiedzi, zadzwoniłam. Zapomniała pogadać i jutro ma dać odpowiedź. W pracy pokazałam zdjecia Urszuli, to bardzo miła i dobra osoba. Też ma dać odpowiedź (jak godzinę później przechodziłam koło jej pokoju i zajrzałam, Ula patrzyła na zdjęcie Dyzia....). Jak zwykle boję sie zapeszyć. Jeszcze zostaje ta pani w sąsiedniej gminie. Quote
Abrakadabra Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Małgosia, to ja też na razie nic więcej nie piszę... Na pewno ktoś podejmie trafną, szczęśliwą dla Dyzia decyzję . Quote
malagos Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 :cool3: to trzymajcie kciuki po południu...........:multi::roll: Quote
malagos Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Pojechał. Do osoby pracującej w naszym urzędzie gminy, którą znam dobre 15 lat. Decyzja przemyślana, wszystko przygotowane. Jedynie problem moze być przy poznaniu z psem, który jest juz 2 lata.... W razie czego Dyzio wraca. Quote
Recommended Posts