Tośka_m Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Kurczę, że też dopiero po fakcie trafiłam na ten wątek :shake: My także byliśmy w Antoninku, trzeci raz w ogóle i drugi raz z psem (no i drugi raz zdobyliśmy piękne tytuły :razz:). Atmosfera jak zwykle super, trawki wokół w bród, można było znaleźć sobie cichy kącik i nie przeszkadzać nikomu. Bardzo lubię takie małe, kameralne wystawy na świeżym powietrzu. Nareszcie organizatorzy poszli po rozum do głowy i ustalili, że rasy najmniej liczne są wystawiane na początku. W zeszłym roku musieliśmy czekać strasznie długo, bo przed nami na ringu była cała stawka labradorów. A łajek niestety znowu brak i byliśmy jedynym przedstawicielem rasy. Teraz szykujemy się na światówkę w Poznaniu żeby wreszcie porównać Gorbiego z innymi łajkami. Zdjęcia z wystawy są w trakcie wstawiania w mojej galerii. Quote
Marysia_i_gończy Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Zaczynamy fotorelację :) Pozwolicie, że zacznę od gończych :loveu: BURZA Wilczy Pazur (leży) i BOROWY Herbu Węszynos Na kolankach NURT Inny Świat - rudy gończy polski - jest to najrzadziej występujące umaszczenie, pierwszy raz widziałam na żywo takiego psa :razz: Młody ogarek - JEŻYNA Olfactus Saluki? Bracoo italiano Golden CDN Quote
natasza Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Marysia, czy miałabyś coś przeciwko temuz,eby wykorzystać twoje fotki na stronie www.hodowle.com.pl w dziale reportaże?Stronka zaczela działać 1 czerwca więc byłby to pierwszy reprortaz:oops: Oczywiście zdjecia bylyby podpisane,ze to twoje dzieło. Bardzo proszę.... Quote
Marysia_i_gończy Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Łajka Rosyjsko-Europejska ARDI Złaja Akteona, znany jako Gorbi, należący do Tośki_m CDN Quote
Tośka_m Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Moje piękności! :multi: Dziękuję Marysiu po raz kolejny :loveu: oficjalnym właścicielem Gorbiego jest Piotr Stachowski Quote
Marysia_i_gończy Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='natasza']Marysia, czy miałabyś coś przeciwko temuz,eby wykorzystać twoje fotki na stronie www.hodowle.com.pl w dziale reportaże?Stronka zaczela działać 1 czerwca więc byłby to pierwszy reprortaz:oops: Oczywiście zdjecia bylyby podpisane,ze to twoje dzieło. Bardzo proszę.... Tak. Uwaga generalna. Jeśli ktoś tu znajdzie swojego psa i będzie chciał wykorzystać zdjęcie na swojej stronce WWW to oczywiście zgadzam się na to, pod trzema warunkami: 1. zdjęcia są podpisane 2. nie są wprowadzone żadne modyfikacje 3. dostaje info z linkiem na PW Pozdrawiam Marysia i Una Quote
natasza Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Tak. Pozdrawiam Marysia i Una :multi: :multi: :multi: Oczywiście zastosuje sie do uwag i dam znać jak pojawi się reportaż. Quote
Marysia_i_gończy Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Saluki? Jamniki szrstkowłose miniaturowe Whippet (najprawdopodobniej DAFNE Władca Traw) Mały goldenek CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Chart polski (CENTURIA Szpony Tradycji lub CZERKAS Szpony Tradycji) Gończy polski KRASKA Olfactus i przygodny widz ;) Whippet (chyba RAVENA Władca Traw) Wyżeł weimarski K*O*N*I*E*C Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='sylrwia']Ja wybieram się z moim wyżełkiem będzie to jego i moja pierwsza wystawa, na której sie zaprezentujemy.:p Czy to Twój pies? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
PSYLLA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Gratuluje wszystkim udanych występów :) i ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich. Quote
Marysia_i_gończy Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 sylrwia no to cieszę się, że go złapałam :) PSYLLA PSY -kl. młodzieży DRACO Biurowa Sfora - kl. użytkowa AZARO z Lubuskiej Kniei KERO z Leśnej Wyspy SUKI -kl. młodzieży ADARA Czerwony Trop -kl. otwarta FUKSJA z Kalinowej Gęstwiny -kl. użytkowa BAXY znad Mątawy Pozdrawiam Marysia i Una Quote
PSYLLA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] PSYLLA PSY -kl. młodzieży DRACO Biurowa Sfora ... Marysia_i_gończy, wielkie dzięki :) Quote
Basik Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 A ten czarny labek leżacy u nóg swojej pańci to mój :) Nico zwany Marianem. Quote
bigos Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Basik napisał(a):A ten czarny labek leżacy u nóg swojej pańci to mój :) Nico zwany Marianem. Piękny ten labek! Mam nadzieję, że prawa autorskie nie są zastrzezone:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sylrwia Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']sylrwia no to cieszę się, że go złapałam :) Fakt jego złapać to jest sztuka :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 sylrwia napisał(a):Fakt jego złapać to jest sztuka :evil_lol: Eee tam, ja mam zaprawę po gończym :evil_lol: Na Twojego wystarczył mi jeden strzał :eviltong: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
sylrwia Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Dobra jesteś :p Czy moge sobie skopiować Twoje zdjęcia Forysia i kożystac z niego?:razz: Quote
Recommended Posts