Myszka.xww Posted March 9, 2004 Author Posted March 9, 2004 No i wymyśliła. TZ do niej - "siad" - co Hania zrobiła? Kuuupę. Na środku kuchni :-? to teraz chyba jej nigdy juz komendy w domu nie wydacie :lol: przepraszam za nasmiewanie sie z cudzego nieszczescia ale nie umialam sie powstrzymac :oops: . A właśnie że wydamy :evil: "Hanka - kupa!" :evilbat: Quote
Myszka.xww Posted March 9, 2004 Author Posted March 9, 2004 a moze Hanka jest po prostu wiekowa i już taki jej urok ?? ile ma lat ?? Wiek określamy na kole 14 w tej chwili. Może mieć mniej, lub więcej. Niewykluczone, że to jej urok. Pytaliśmy nawet weta o psią "demencję starczą", ale to nie to. Wygląda to tak, jakby chciała za wszelką cene udowodnić, że TZ to jej może... skoczyć :evilbat: Quote
Myszka.xww Posted March 25, 2004 Author Posted March 25, 2004 Ha! Udało sięodżegnać pannice od kuwety. :evilbat: Zdominowałam babiszona :evilbat: Kuweta i goovna w kuwecie są moje i tylko moooojeeee :evilbat: I nie wolno ich nikomusieku tknąć. :evilbat: Quote
PIKA Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Mysza :o ale Ty ich nie zjadasz???? :o :o :o A Hanka mnie sie podoba :modla: :lol: Quote
Myszka.xww Posted March 28, 2004 Author Posted March 28, 2004 Nie, wole pomadki z prawdziwej czekolady 8) Quote
Myszka.xww Posted July 1, 2004 Author Posted July 1, 2004 Młoda się nie poddaje 8) TZ woła goovniare "spacer" a goovniara leci po mnie :-? Beze mnie doopy na spacer nie ruszy :-? Potem na spacerze na wszystko ma czas - znowu głuchnie. Dopiero przypięta do smyczy dostaje speeda i leci... do domu. Quote
Recommended Posts