Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__']Ale Figu jedzie najprawdopodobniej w niedzielę.
Mnie dzisiaj do wieczora nie będzie na necie... Mogę je zabrać do 13:00... Ale nie ma ich gdzie umieścić :(

O której w niedzielę?

Posted

Ja mogłabym go w poniedziałek dowieźć do Katowic, tylko teraz nie wiemy czy Klaudia będzie go mogła stamtąd zabrać dopiero w poniedziałek np. o 10, jeżeli nie to trzeba by go już dzisiaj wyciągnąć, ale nie mamy gdzie go przetrzymać...

Posted

Cioteczki jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli jutro Leoś będzie mógł pojechać do nowego domku :) Jest tylko taki "mały" problem potrzebne są pieniążki na wyciągnięcie go z Punktu...

Posted

mikoada napisał(a):
Cioteczki jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli jutro Leoś będzie mógł pojechać do nowego domku :) Jest tylko taki "mały" problem potrzebne są pieniążki na wyciągnięcie go z Punktu...

A ile potrzeba kasiory, żeby go wyciągnąć? I czy ta kobitka się zgodzi go oddać?

Posted

Leoś już nie jest u tej Pani, ona jakiś czas temu trafiła do szpitala i te psy, które nie zdążyły zwiać zostały zabrane do 'schronu' i właśnie za wyciągnięcie każdego musimy tam płacić 50 zł :shake:

Posted

mikoada napisał(a):
Tak dokładnie.

Ja mogę wpłacić 10 zł ( więcej naprawdę nie dam rady) ale potrzebuję nr konta. Tylko czy ktoś może założyć za Leosia te 50 zł, dopóki nie dozbieramy całej kwoty?

Posted

Nie powiem dokładnie jak to działa, może Klaudus_ wie więcej, ale napiszę tylko tyle, że żaden pies, którego zabierałyśmy nie miał szczepienia i nie dostał żadnej wyprawki...