Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emi była dziś u weta, bo mnie martwiła ta ranka. Wetka powiedziała,że nic się nie dzieje, rozpuszczają się wewnętrzne szwy i stąd ta brązowa wydzielina. Emi zostala tylko posypana talkiem. Emi ma mieć kołnierz, mam przemywać jak do tej pory i się nie martwić;)
koszt u weta to 0zł (nasi weci są kochani, nie za wszystko nam liczą), wobec tego i transport Emi będzie 0zł :)

Posted

wyładniała trochę dziewczynka:) Z czym ona jest zmiksowana? Na przedostatnim zdjęciu mi się z shar peiem kojarzy. Ale takie nie wiadomo do czego podobne są najkochańsze (urodę chyba nadrabiają;))

Posted

zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :(

Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia.

psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina.
http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów!!

Posted

Ellig napisał(a):
Emitka czy ty wiesz ,ze Duderko wyjedzie?........

chyba odetchnie z ulgą:evil_lol:
Dudu nie chciał jej dopuścić do jej własnej miski z obiadem - Bartek musiał interweniować;)

Posted

Nutusia napisał(a):
To niech już jedzie, szkodnik jeden, no! O matko, jak jedynakiem zostanie, to dopiero mu się w łepetynie poprzewraca... :)

Szkodnik?szkodnik? to ja sie do Ciebie nie odzywam......