ronja Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 cieczka już chyba się skończyla. nie ma nowych plam na kołdrze. ale jutro zmienię jej poszewkę i upewnię się. badania możemy zrobić za jakiś tydzień - wyjazd do weta połączyłabym ze szczepieniem i badaniami. Quote
mysza 1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ronja napisał(a):cieczka już chyba się skończyla. nie ma nowych plam na kołdrze. ale jutro zmienię jej poszewkę i upewnię się. badania możemy zrobić za jakiś tydzień - wyjazd do weta połączyłabym ze szczepieniem i badaniami. Jak tam Ci będzie pasowało, nie spieszy się. Quote
3 x Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='3 x'] czyli na konto EMI powędrowało [SIZE="2"]515 zł + 10 zł (dopłata) + 20 zł (dopłata) - wszystkim allegrowiczom DZIĘKUJĘ po raz kolejny edytowalam listę darczyńców allegro Emi, dostalam jeszcze z allegro pieniazki 20 zł - które już sa w drodze na konto myszy :) Quote
gusia0106 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Czy ja mam coś poprawić w rozliczeniach? Bom pogubiona póki co ;) Quote
mysza 1 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 gusia0106 napisał(a):Czy ja mam coś poprawić w rozliczeniach? Bom pogubiona póki co ;) Tak, nie pisałam, bo wiedziałam że Cię nie ma ;) Zaraz wypiszę. na dzień 1. 10, bo teraz nie sprawdzałam wpłat: Uznania: 525- 3x z allegro cegiełkowego Wydatki: 6.09 – 58zł kiltix 21.09 – 12,50zł olej z wiesiolka 1.09 – 30.09 – 30dni x 12zł = 360zł Razem: 430, 50 Miałam nadzieję, że kasa z allegro starczy na dłużej :( Quote
Tora&Faro Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Pusto u dziewczynki.... W górę Emi!!! :) Quote
Ellig Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Zagladam do Emi zawsze z ciekawoscia , nie zawsze zdaze cos napisac ale bardzo kibicuje wszystkim zwierzakom i ich wyjatkowym Opiekunom:) Quote
ronja Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 U Emi wszystko dobrze - brzuszek na szczęscie bez krost. Jutro odwiedzą nas Mysza i Gosia - mam nadzieję, że będą zdjęcia, bo ja w tym tygodniu ciągle wracam po ciemku. Quote
mysza 1 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='ronja']U Emi wszystko dobrze - brzuszek na szczęscie bez krost. Jutro odwiedzą nas Mysza i Gosia - mam nadzieję, że będą zdjęcia, bo ja w tym tygodniu ciągle wracam po ciemku.[/QUOTE] Będą ;) o ile nie zapomnę aparatu ;) Quote
Ellig Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Mysza czy mozesz dla mnie zrobic zdjecia Dudusia i wyslac mi na maila?:) Quote
Ewanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Witaj Emisiu, bardzo się cieszę, że brzuch już w lepszym stanie ... już nie mogę się doczekac na fotki ;) Quote
mysza 1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Ellig']Mysza czy mozesz dla mnie zrobic zdjecia Dudusia i wyslac mi na maila?:) Niestety za późno, rano nie odpalałam kompa a cały dzień jeździłam. Ale Marta na pewno mu zrobi w niedzielę. Widziałam go, jest słodziutki. [quote name='Ewanka']Witaj Emisiu, bardzo się cieszę, że brzuch już w lepszym stanie ... już nie mogę się doczekac na fotki ;) Leci Emisia ;) Quote
mysza 1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Emisia wygląda rewelacyjnie, ma miękką, lśniącą sierść, klatka jej się rozbudowała ;) bardzo się poprawiła. Jest słodkim przytulakiem, nie sposób zrobić jej zdjęcie, jak tylko się kuca, Emi już jest obok:loveu: Quote
gusia0106 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Emi jest spaślakiem :multi: Suuuuper :multi: Quote
mysza 1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='gusia0106']Emi jest spaślakiem :multi: Suuuuper :multi:[/QUOTE] Fakt, jest okrągła:loveu: Trochę ma figurę jak amstaff albo pitek :evil_lol: Zwłaszcza klatę;) Kochana jest bardzo:loveu: Chyba już więcej niż jedną łapę ma po tej stronie :loveu: Quote
Tora&Faro Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Powiedziałabym że wszystkie cztery łapiny ma już po tej stronie, chyba można zmienić tytuł wątku:) Cudowna jest:loveu: Quote
Ellig Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Emi brzunio ma tlusciutkie, usmiecha sie do wszystkich, szczesliwa to widac:) Quote
milka74 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Czym ją tak spasłyście?:lol: ja mojej suczyny nie mogę podpaść:shake:, klatę ma jak kociak a przecież to prawie Onka:evil_lol:, wiem, wiem "prawie robi wielką różnicę"...jakieś sugestie... Za to mój prawdziwy Onek waży chyba tyle co ja:crazyeye: ,zamiast suczyny on się pasie a micha taka sama, help specjalistki od psich bid:lol: Quote
Tora&Faro Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 No tak, dzisiaj Ciocia Ewa Marta odwiedza psiaki:) pogoda super, fajnie:) Quote
ronja Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 odwiedziła, wykarmiła, wyprzytulała:) ps. Emi ma jednak cieczkę cały czas - są nowe plamki na czystej powłoczce. no i Wiśnia dziś ten teges z Emi:roll: Emi i bezjajeczny Wiśnia byli bardzo zadowoleni. Emi jest wielka:loveu: Quote
Recommended Posts