Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cieczka już chyba się skończyla. nie ma nowych plam na kołdrze. ale jutro zmienię jej poszewkę i upewnię się.
badania możemy zrobić za jakiś tydzień - wyjazd do weta połączyłabym ze szczepieniem i badaniami.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
cieczka już chyba się skończyla. nie ma nowych plam na kołdrze. ale jutro zmienię jej poszewkę i upewnię się.
badania możemy zrobić za jakiś tydzień - wyjazd do weta połączyłabym ze szczepieniem i badaniami.

Jak tam Ci będzie pasowało, nie spieszy się.

Posted

[quote name='3 x']
czyli na konto EMI powędrowało [SIZE="2"]515 zł + 10 zł (dopłata) + 20 zł (dopłata) - wszystkim allegrowiczom DZIĘKUJĘ

po raz kolejny edytowalam listę darczyńców allegro Emi, dostalam jeszcze z allegro pieniazki 20 zł - które już sa w drodze na konto myszy :)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Czy ja mam coś poprawić w rozliczeniach?

Bom pogubiona póki co ;)

Tak, nie pisałam, bo wiedziałam że Cię nie ma ;)
Zaraz wypiszę.

na dzień 1. 10, bo teraz nie sprawdzałam wpłat:
Uznania:
525- 3x z allegro cegiełkowego

Wydatki:
6.09 – 58zł kiltix
21.09 – 12,50zł olej z wiesiolka
1.09 – 30.09 – 30dni x 12zł = 360zł
Razem:
430, 50

Miałam nadzieję, że kasa z allegro starczy na dłużej :(

Posted

U Emi wszystko dobrze - brzuszek na szczęscie bez krost. Jutro odwiedzą nas Mysza i Gosia - mam nadzieję, że będą zdjęcia, bo ja w tym tygodniu ciągle wracam po ciemku.

Posted

[quote name='ronja']U Emi wszystko dobrze - brzuszek na szczęscie bez krost. Jutro odwiedzą nas Mysza i Gosia - mam nadzieję, że będą zdjęcia, bo ja w tym tygodniu ciągle wracam po ciemku.[/QUOTE]
Będą ;) o ile nie zapomnę aparatu ;)

Posted

[quote name='Ellig']Mysza czy mozesz dla mnie zrobic zdjecia Dudusia i wyslac mi na maila?:)
Niestety za późno, rano nie odpalałam kompa a cały dzień jeździłam. Ale Marta na pewno mu zrobi w niedzielę. Widziałam go, jest słodziutki.
[quote name='Ewanka']Witaj Emisiu, bardzo się cieszę, że brzuch już w lepszym stanie ... już nie mogę się doczekac na fotki ;)
Leci Emisia ;)

Posted

Emisia wygląda rewelacyjnie, ma miękką, lśniącą sierść, klatka jej się rozbudowała ;) bardzo się poprawiła. Jest słodkim przytulakiem, nie sposób zrobić jej zdjęcie, jak tylko się kuca, Emi już jest obok:loveu:

Posted

[quote name='gusia0106']Emi jest spaślakiem :multi:

Suuuuper :multi:[/QUOTE]
Fakt, jest okrągła:loveu: Trochę ma figurę jak amstaff albo pitek :evil_lol: Zwłaszcza klatę;)
Kochana jest bardzo:loveu:
Chyba już więcej niż jedną łapę ma po tej stronie :loveu:

Posted

Czym ją tak spasłyście?:lol: ja mojej suczyny nie mogę podpaść:shake:, klatę ma jak kociak a przecież to prawie Onka:evil_lol:, wiem, wiem "prawie robi wielką różnicę"...jakieś sugestie...
Za to mój prawdziwy Onek waży chyba tyle co ja:crazyeye: ,zamiast suczyny on się pasie a micha taka sama, help specjalistki od psich bid:lol:

Posted

odwiedziła, wykarmiła, wyprzytulała:)

ps. Emi ma jednak cieczkę cały czas - są nowe plamki na czystej powłoczce. no i Wiśnia dziś ten teges z Emi:roll: Emi i bezjajeczny Wiśnia byli bardzo zadowoleni.

Emi jest wielka:loveu: