gusia0106 Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 No byłam, widziałam... Zdjęcia faktycznie nie oddają jej stanu. W rzeczywistości jest dużo gorzej. Dobrze, że zaczęła jeść. Nie ma grama tłuszczu, ani mięśni, skóra FATALNA, zęby beznadziejne. Ale będzie dobrze. Tak czuję. Quote
Ewa Marta Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 MUSI być dobrze! Zresztą jak ma być, skoro jest u Ronji? Strasznie biedniutka jest:-( Quote
marysia55 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='gusia0106']No byłam, widziałam...Zdjęcia faktycznie nie oddają jej stanu. W rzeczywistości jest dużo gorzej.Dobrze, że zaczęła jeść. Nie ma grama tłuszczu, ani mięśni, skóra FATALNA, zęby beznadziejne. Ale będzie dobrze. Tak czuję.[/QUOTE] czyli kolejny przykład 'nadopiekuńczości' właścicieli :cool3: Quote
morepig Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 wpadłam na chwilę i już zostałam... co, gdzie i jak pomóc? dajcie info na pw jakies pls Quote
Isadora7 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 dzisiaj tylko zaznaczam nie ma siły na więcej Quote
kameralna Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='mysza 1']Wolałabym konto podawać na pw jednak. To może nie ułatwia pomocy niezalogowanym ale jest bezpieczniej. Będziemy bardzo wdzięczne za pomoc, wczoraj kupiłam 2kg Intestinala i 2 puszki dla rekonwalescentów (na szybko u weta). Zapłaciłam 107 zł. Sunia je jednak gotowane ale mam nadzieję, ze niedługo zacznie suche (może namaczane) Pojeździłam trochę na paliwo poszła kolejna 100. Zostawiłam też Ronji 300 zł na badania, bo pewnie będzie ich masa. Gdyby ktoś chciał wpłacić coś na Emi, będę wysyłać pw.[/QUOTE] poproszę o numer konta na pw. Quote
Ewanka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Do góry malutka ... już teraz będzie coraz lepiej. Quote
irenaka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Czy ja mogę kogoś prosić o zmniejszenie banerka? Chciałam go jeszcze zmieścić w podpisie:shake:. Quote
agat21 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 O matko, jakie biedulstwo :( Poproszę o numer konta, jak bedzie wiadomo, na jakie zbieramy. Coś wyskrobię z marnej ostatnio kiesy.. Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Rozsyłam mój numer konta, dziękujemy bardzo za wsparcie sunieczki:loveu: Jak tylko będą wyniki wczorajszych badań, będziemy pisać. Quote
ilon_n Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 A jak wypadły badania?? wiadomo już jaka morfologia i inne? czy suni coś dolega czy tak pospolicie wygłodzona?? Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='mysza 1']Rozsyłam mój numer konta, dziękujemy bardzo za wsparcie sunieczki:loveu: Jak tylko będą wyniki wczorajszych badań, będziemy pisać. Się powtórzę ;) Quote
Plicha Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Oby wyniki były dobre. A jak maleńka się czuje dziś? Quote
gusia0106 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='ilon_n']A jak wypadły badania?? wiadomo już jaka morfologia i inne? czy suni coś dolega czy tak pospolicie wygłodzona??[/QUOTE] Czekamy na wyniki ale mi się wydaje, że zagłodzenie było pierwotne, ale wtórne zmiany też będą bardzo duże. Ona naprawdę wygląda fatalnie. Skóra i kości. Nic więcej. Przykurcz tylnych łapek, duża, ciężka głowa. Jest zagłodzona do tego stopnia, że ma zanik taknki tłuszczowej w oczodołach i przez to cofnięte w czaszkę oczka. Tylko w Krzyczkach widziałam takie psy. Quote
ronja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Emi ma się dobrze (o ile dobrze można się mieć w takim stanie) rano ją odrobaczyłam, po 2 godzinach zjadła i teraz siejemy trawę przed domem;) Emi rzuca się na jedzenie. Miskę z jedzeniem postawiłam na stole w ogrodzie, by trochę przestygło, Emi wskoczyła na stół i zaczęła jeść łapczywie:shake: je też dużo trawy. kupę znalazłam w trawie (tylko ona mogła taką zrobić) - konsystencja nadal lejąca, ale kolor już bardziej w brąz wchodzący niż w biały. od wczoraj do kurczaka dodaję jej puszkę intestinala - je. Quote
gusia0106 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Uff...to dobrze. Najważniejsze, że je. Jeśli kupa tak szybko zyskuje na kolorze to dobry znak :) Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Emi dostała pierwszą wpłatę :loveu: od Pani Dominiki G. z Warszawy, z FB, dziękujemy :loveu: Gusia, pls ;) Quote
gusia0106 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='mysza 1']Emi dostała pierwszą wpłatę :loveu: od Pani Dominiki G. z Warszawy, z FB, dziękujemy :loveu: Gusia, pls ;)[/QUOTE] Ale hał macz Łosiu? :):):) Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='gusia0106']Ale hał macz Łosiu? :):):)[/QUOTE] :evil_lol: zgadnij:eviltong: 100 zł. Kurde, zgubiłam rachunek z lecznicy za karmę, jestem niemożliwa:shake: Quote
Recommended Posts