Tora&Faro Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Marta a jak tam Emi?:) Jutro dzwonisz/piszesz do doktora;) Quote
ronja Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Emi ciut lepiej - są dosłownie 3 duże krosty w okolicy lewej paszki i zaczerwienione pod pachą. zaczerwienione jest jedno udo, ale bardzo malutko. są strupy po szorowaniu. i Emi zaczęła inaczej pachnieć, już tak nie chorobowo. napiszę do dr jutro;) Quote
ronja Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Emi ma w ogóle bardzo wrażliwą skórę. Jak ją kąpałam, założyłam jej obrożę, bo musieliśmy przywiązać ją do ogrodzenia, by mieć 4 ręce wolne. zapomniałam po kąpieli zdjąć jej obrożę, zrobiłam to dopiero następnego dnia - już było zaczerwienione pod obrożą... Quote
Tora&Faro Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Delikatna jest bardzo dziewczynka:loveu: Marta a Ty wiesz że my się jutro do Was wybieramy na chwilę z karmą dla Emi?;):) Quote
Tora&Faro Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ronja napisał(a):nie wiedziałam:) a o której będziecie? Pojęcia nie mam;)....jak się uda, ale pewnie jakoś koło 19.00. Będziecie?:) wpadniemy dosłownie na moment... Quote
Ewa Marta Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Tora&Faro napisał(a):Delikatna jest bardzo dziewczynka:loveu: Marta a Ty wiesz że my się jutro do Was wybieramy na chwilę z karmą dla Emi?;):) Gosiu kochana... a może zachaczyłabyś o mnie, bo ja mam też coś dla Marty? A właściwie dla Kaluchnego;-) Mogłabym też ja podskoczyć do Was przed Waszym wyjazdem... Quote
gusia0106 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Ewa Marta napisał(a):Gosiu kochana... a może zachaczyłabyś o mnie, bo ja mam też coś dla Marty? A właściwie dla Kaluchnego;-) Mogłabym też ja podskoczyć do Was przed Waszym wyjazdem... Ewa, o nas też zahacz :) Poznasz Kajaka i w ogóle ;) Quote
ronja Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Tora&Faro napisał(a):Pojęcia nie mam;)....jak się uda, ale pewnie jakoś koło 19.00. Będziecie?:) wpadniemy dosłownie na moment... będziemy o tej porze na pewno - tzn ja będę już, bo Bartek się nie rusza z domu Quote
Tora&Faro Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ewa Marta napisał(a):Gosiu kochana... a może zachaczyłabyś o mnie, bo ja mam też coś dla Marty? A właściwie dla Kaluchnego;-) Mogłabym też ja podskoczyć do Was przed Waszym wyjazdem... Jasne Ewuś, tylko musiałybyśmy się zmówić jakoś dzisiaj, bo jutro chcemy podjechać prosto po pracy:) Quote
Ewa Marta Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 gusia0106 napisał(a):Ewa, o nas też zahacz :) Poznasz Kajaka i w ogóle ;) Bardzo chętnie poznam tego przystojniaka:-) A Gosia będzie u Was dzisiaj? Bo mogłabym zostawić rzeczy u Ciebie Gusiu:-) Tora&Faro napisał(a):Jasne Ewuś, tylko musiałybyśmy się zmówić jakoś dzisiaj, bo jutro chcemy podjechać prosto po pracy:) Zdzwońmy sie w takim razie po południu. Dzięk:loveu: Quote
gusia0106 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Ewa Marta napisał(a):Bardzo chętnie poznam tego przystojniaka:-) A Gosia będzie u Was dzisiaj? Bo mogłabym zostawić rzeczy u Ciebie Gusiu:-) Nie będzie, ale możesz zostawić a ja wezmę Gosi do pracy jutro. Quote
Tora&Faro Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 No i super:) bo już kombinowałam jak tu do Ewy podjechać... Quote
Ellig Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Sterylizacja, kastracja zdrowych suk i kotek 15% taniej w kazdy ostatni piatek miesiaca. Koszt całkowity zalezy od wielkosci zwierzaka wiec nie moge podac konkretnej ceny. Operacje bedzie przeprowadzał doswiadczony chirurg w lecznicy Lupus na Targówku Ul.Gajkowicza 2 http://www.lupus-vet.pl/ Zapisy: tel.(22) 424-36-02 Quote
Tora&Faro Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 mysza 1 napisał(a):Zaglądam do Emisi. Ja też:) Strasznie jestem ciekawa co też doktor dalej zaleci.... Quote
ronja Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 napisałam do dr, zadzwonił do mnie po długim czasie, pech chciał, że byłam przy kasie w sklepie i nie mogłam odebrać. oddzwoniłam, nie odebrał... ponieważ krosty są nadal, pomyślałam, że będzie kontynuacja antybiotyku i od mojego weta rano wzięłam receptę - jutro wykupię (pomyliłam wielkość kapsułek, na recepcie dostałam 250, a Emi bierze 500 - będzie dostawała po 2 rano i wieczorem wobec tego). Emi dostała też 150zł od nowego domu mojej tymczasówki Diany Quote
mysza 1 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ronja napisał(a):napisałam do dr, zadzwonił do mnie po długim czasie, pech chciał, że byłam przy kasie w sklepie i nie mogłam odebrać. oddzwoniłam, nie odebrał... ponieważ krosty są nadal, pomyślałam, że będzie kontynuacja antybiotyku i od mojego weta rano wzięłam receptę - jutro wykupię (pomyliłam wielkość kapsułek, na recepcie dostałam 250, a Emi bierze 500 - będzie dostawała po 2 rano i wieczorem wobec tego). Emi dostała też 150zł od nowego domu mojej tymczasówki Diany Ojej, bardzo dziękujemy, wzruszyła Ich? Quote
ronja Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Evelin wzruszyła:) (uważam, że skoro dostałam pieniądze za psa pod opieką Evelin, o losie tych pieniędzy decyduje Evelin, która podzieliła te pieniądze na 3 psy - Emi, Wisienkę i pogryzioną Lubisię) Quote
mysza 1 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Bardzo dziękuję Evelin:loveu:. A ta sunia pogryziona jest u Ciebie? Quote
ronja Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 mysza 1 napisał(a):Bardzo dziękuję Evelin:loveu:. A ta sunia pogryziona jest u Ciebie? nie, ale kto wie co będzie;) Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 A ja dzisiaj wyprzytulam Emi :loveu: już się cieszę:) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Tora&Faro napisał(a):A ja dzisiaj wyprzytulam Emi :loveu: już się cieszę:) Nie zapomnij o Misiu, chociaż Ty to bys nie zapomniała;) Quote
Recommended Posts