Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emi ciut lepiej - są dosłownie 3 duże krosty w okolicy lewej paszki i zaczerwienione pod pachą. zaczerwienione jest jedno udo, ale bardzo malutko. są strupy po szorowaniu. i Emi zaczęła inaczej pachnieć, już tak nie chorobowo.
napiszę do dr jutro;)

Posted

Emi ma w ogóle bardzo wrażliwą skórę. Jak ją kąpałam, założyłam jej obrożę, bo musieliśmy przywiązać ją do ogrodzenia, by mieć 4 ręce wolne. zapomniałam po kąpieli zdjąć jej obrożę, zrobiłam to dopiero następnego dnia - już było zaczerwienione pod obrożą...

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Delikatna jest bardzo dziewczynka:loveu:

Marta a Ty wiesz że my się jutro do Was wybieramy na chwilę z karmą dla Emi?;):)

Gosiu kochana... a może zachaczyłabyś o mnie, bo ja mam też coś dla Marty? A właściwie dla Kaluchnego;-) Mogłabym też ja podskoczyć do Was przed Waszym wyjazdem...

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Gosiu kochana... a może zachaczyłabyś o mnie, bo ja mam też coś dla Marty? A właściwie dla Kaluchnego;-) Mogłabym też ja podskoczyć do Was przed Waszym wyjazdem...

Ewa, o nas też zahacz :) Poznasz Kajaka i w ogóle ;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Pojęcia nie mam;)....jak się uda, ale pewnie jakoś koło 19.00. Będziecie?:) wpadniemy dosłownie na moment...

będziemy o tej porze na pewno - tzn ja będę już, bo Bartek się nie rusza z domu

Posted

Ewa Marta napisał(a):

Jasne Ewuś, tylko musiałybyśmy się zmówić jakoś dzisiaj, bo jutro chcemy podjechać prosto po pracy:)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ewa, o nas też zahacz :) Poznasz Kajaka i w ogóle ;)

Bardzo chętnie poznam tego przystojniaka:-) A Gosia będzie u Was dzisiaj? Bo mogłabym zostawić rzeczy u Ciebie Gusiu:-)

Tora&Faro napisał(a):
Jasne Ewuś, tylko musiałybyśmy się zmówić jakoś dzisiaj, bo jutro chcemy podjechać prosto po pracy:)

Zdzwońmy sie w takim razie po południu. Dzięk:loveu:

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Bardzo chętnie poznam tego przystojniaka:-) A Gosia będzie u Was dzisiaj? Bo mogłabym zostawić rzeczy u Ciebie Gusiu:-)

Nie będzie, ale możesz zostawić a ja wezmę Gosi do pracy jutro.

Posted

Sterylizacja, kastracja zdrowych suk i kotek 15% taniej w kazdy ostatni piatek miesiaca. Koszt całkowity zalezy od wielkosci zwierzaka wiec nie moge podac konkretnej ceny. Operacje bedzie przeprowadzał doswiadczony chirurg w lecznicy Lupus na Targówku Ul.Gajkowicza 2
http://www.lupus-vet.pl/
Zapisy: tel.(22) 424-36-02

Posted

napisałam do dr, zadzwonił do mnie po długim czasie, pech chciał, że byłam przy kasie w sklepie i nie mogłam odebrać. oddzwoniłam, nie odebrał...
ponieważ krosty są nadal, pomyślałam, że będzie kontynuacja antybiotyku i od mojego weta rano wzięłam receptę - jutro wykupię (pomyliłam wielkość kapsułek, na recepcie dostałam 250, a Emi bierze 500 - będzie dostawała po 2 rano i wieczorem wobec tego).

Emi dostała też 150zł od nowego domu mojej tymczasówki Diany

Posted

ronja napisał(a):
napisałam do dr, zadzwonił do mnie po długim czasie, pech chciał, że byłam przy kasie w sklepie i nie mogłam odebrać. oddzwoniłam, nie odebrał...
ponieważ krosty są nadal, pomyślałam, że będzie kontynuacja antybiotyku i od mojego weta rano wzięłam receptę - jutro wykupię (pomyliłam wielkość kapsułek, na recepcie dostałam 250, a Emi bierze 500 - będzie dostawała po 2 rano i wieczorem wobec tego).

Emi dostała też 150zł od nowego domu mojej tymczasówki Diany

Ojej, bardzo dziękujemy, wzruszyła Ich?

Posted

Evelin wzruszyła:)
(uważam, że skoro dostałam pieniądze za psa pod opieką Evelin, o losie tych pieniędzy decyduje Evelin, która podzieliła te pieniądze na 3 psy - Emi, Wisienkę i pogryzioną Lubisię)