Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Może i Misio kiedys na salony zawita a Marta będzie miała w domu niezły cyrk :evil_lol:

Morek by dostał białej gorączki;)
na widok Misia za oknem rzuca się na szybę. raz polecial do jego kojca i latał dookoła prowokując Misia, Miś nawet nie drgnął.
szkoda, bo ja bym Wiśnię widziała u siebie na kanapie wlasnie (tylko cholera, kanap nie starczy:))

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
szkoda, bo ja bym Wiśnię widziała u siebie na kanapie wlasnie (tylko cholera, kanap nie starczy:))

Mam dwie kanapy na tarasie - chętnie przynajmniej jedną Misiowi podaruję! :)

Posted

Ja wrócę do naszego głównego tematu;)

Brzuch i pachwiny ładne, ale na szyi kilka świeżych strupków, na grzbiecie nowe rozdrapane - przemywam już całą Emi.
taka grzeczna jest. jak wchodzę z miseczką i mówię, że będziemy przemywać brzuszek, Emi od razu kładzie się na boczku na posłanku

Posted

Dobra, dobra, swoje wiem:evil_lol:

Zamówiłam Emi Intestinala, zapłaciłam 241 zł, patrzyłam na allegro, te same ceny a tutaj jest na drugi dzień (z racji późnej pory pewnie będzie w czwartek)

Posted

3 x napisał(a):
a ja sie pochwalę ze rozpoczelam akcje przemycania linku do allegro Emi w podziękowaniach za poprzednie moje allegra ;)

Dzięki, to fajnie, bo już tylko 6 dni a średnio sprzedaż idzie. Nawet linki na FB nie pomagają :(
A ja dzisiaj robiłam fotki Brunka z gazetą ;)

Posted

3 x napisał(a):
a ja sie pochwalę ze rozpoczelam akcje przemycania linku do allegro Emi w podziękowaniach za poprzednie moje allegra ;)

Super Gosia:) Ty to zawsze coś wymyślisz....:loveu:

mysza 1 napisał(a):
D
A ja dzisiaj robiłam fotki Brunka z gazetą ;)

A z jakiej okazji?:) są na wątku już?

Posted

[quote name='Tora&Faro']Super Gosia:) Ty to zawsze coś wymyślisz....:loveu:
tja
tylko zeby był lepszy odzew niż na szubienicy ;)

(btw dzisiaj Biafra mi się pochwaliła ze jutro jedzie po 3 nowe pieski - oszalec z nią można, juto mam mieć zdjecia )

ja chyba wiem :evil_lol::evil_lol:

Posted

Tora&Faro napisał(a):

Jeszcze nie ma, wyobraź sobie padło oskarżenie, że go ubiłam:evil_lol:, bo z grzeczności:eviltong: torby z centrum odebrałam (w zasadzie chłop mój, bo akurat jechał na zakupy) a Gosia się podobno wpraszała, a ja nie załapałam sierota.:evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']Jeszcze nie ma, wyobraź sobie padło oskarżenie, że go ubiłam:evil_lol:, bo z grzeczności:eviltong: torby z centrum odebrałam (w zasadzie chłop mój, bo akurat jechał na zakupy) a Gosia się podobno wpraszała, a ja nie załapałam sierota.:evil_lol:

nadinterpretujesz ;)

btw: "to może teraz Ci podrzuce, pasuje Ci"
"to mogę teraz podjechać?"
strasznie cięzkie do załapania co nie? :diabloti:

Posted

3 x napisał(a):
nadinterpretujesz ;)

btw: "to może teraz Ci podrzuce, pasuje Ci"
"to mogę teraz podjechać?"
strasznie cięzkie do załapania co nie? :diabloti:

Głupio mi było Cię ciągnąć tak daleko, ja tak mam, naprawdę. A byłam jeszcze w piżamie w dodatku :evil_lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Głupio mi było Cię ciągnąć tak daleko, ja tak mam, naprawdę. A byłam jeszcze w piżamie w dodatku :evil_lol:

luzik ;)
następnym razem wezmę Cię z zaskoczenia ;)

Posted

Ronja, Misia na razie adoptować nie mogę, niestety. Służę jedynie kanapą (której brak zgłosiłaś :)). I trzymam kciuki za Emi, bo wiem jak trudno jest walczyć z chorobami skóry... Nierówna to jest walka bardzo, ale nie wolno się poddawać!