ronja Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Emi ma też dużo szczęscia, że tyle osób się o nią martwi i troszczy. w weekend przyjedzie do Emi Dominika z FB (dzięki go-ja:)), która chce kupić karmę dla Emi:loveu: Quote
mysza 1 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Tora&Faro napisał(a):Ale tu dzisiaj cicho.....sama ze sobą piszę;) Kurczę, ja tylko na wieczory do domu wracam, w rozjazdach jestem :( ronja napisał(a):Emi ma też dużo szczęscia, że tyle osób się o nią martwi i troszczy. w weekend przyjedzie do Emi Dominika z FB (dzięki go-ja:)), która chce kupić karmę dla Emi:loveu: Wspaniale, bardzo dziękujemy ;) Quote
go-ja Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 ronja napisał(a):Emi ma też dużo szczęscia, że tyle osób się o nią martwi i troszczy. w weekend przyjedzie do Emi Dominika z FB (dzięki go-ja:)), która chce kupić karmę dla Emi:loveu: Bardzo się cieszę :). Wszystkie cioteczki powinny się wreszcie zalogować na FB :). Tutaj naprawdę jest wiele osób, które chca pomóc :). I zawsze to jeszcze jedno miejsce, gdzie można promować zwierzaki ;) Quote
Tora&Faro Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ronja...a my jutro jesteśmy - tak jak się umówiłyśmy:) Quote
Tora&Faro Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 No ładnie....cały dzień nikt nie zajrzał do Emi:mad: A to taka kochana dziewczynka:loveu: przylepka niesamowita, a do tego śliczna, mądra i taka łagodna....nic tylko kochać:loveu: Poza tym Emi wygląda już o niebo lepiej niż jeszcze dwa tyg temu (chociaż ma nadal brzuszek podrażniony), nabrała ciałka i cała jest taka żywsza...dzisiaj nawet galopowała w towarzystwie Misia:loveu: Generalnie spędziliśmy u Ronji pół dnia i wcale, ale to wcale nie chciało nam się wyjeżdżać:) nie tylko psiaki mają tam raj:loveu: Zaraz wstawię fotki:) Quote
Tora&Faro Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Dziewczynka w całej okazałości:) Pięknie robię "siad":loveu: Tu widać w jakim stanie Emi ma ząbki.... Quote
bela51 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Biedactwo, nie miała lekkiego życia.Ale jest sliczna, ma cudny pyszczek i łagodne spojrzenie. Quote
Tora&Faro Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Tak mam dobrze:) no i uwaga....biegamy:loveu: Quote
Tora&Faro Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 bela51 napisał(a):Biedactwo, nie miała lekkiego życia.Ale jest sliczna, ma cudny pyszczek i łagodne spojrzenie. To prawda....a mimo to jest taka ufna i kochana....dla mnie to jest cudo nie pies:loveu: Quote
ronja Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 piękne zdjęcie - dwie moje niezdary kochane:loveu: Emi dziś pierwszy raz biegała:multi: ps. Gosia, jeszcze raz wielkie dzięki za odwiedziny:p Quote
Tora&Faro Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Ronja to specjalnie dla Ciebie...i dla wszystkich wielbicielek ślicznej Didi z noskiem:loveu: Mam dużo więcej Didusi, wyślę Ci mailem:) dzięki że mogliśmy Was odwiedzić:loveu: Quote
Ellig Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Cudowne zdjecia i Emi w jakiej formie, niebywale. Didi sliczniutka:) Quote
Tora&Faro Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 ronja napisał(a):moja Didi królewna - prześliczna:loveu: Zgadzam się - piękna jest:loveu::loveu::loveu: mam śliczną fotkę Twoją z Didi...zaraz wyślę:) Quote
Tora&Faro Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Tak sobie śpię na trawce...:) ale mi dobrze:loveu: Quote
Ellig Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Wyglada jakby jej nic zlego nie dolegalo, tak spokojnie spi...:) Quote
Tora&Faro Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ellig napisał(a):Wyglada jakby jej nic zlego nie dolegalo, tak spokojnie spi...:) Emi w ogóle jest bardzo pogodna i taka...do kochania od zaraz:loveu: muszę się przyznać że jestem nią oczarowana:) Quote
Zofija Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='ronja'] piękne zdjęcie - dwie moje niezdary kochane:loveu: Emi dziś pierwszy raz biegała:multi: ps. Gosia, jeszcze raz wielkie dzięki za odwiedziny:p ale ona pięęęęęęęękna - a jak się zmieniła dzięki odpowiedniej dawce miłości:) Quote
Zofija Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='Tora&Faro']Tak sobie śpię na trawce...:) ale mi dobrze:loveu: bosie bosie jakie cuuudo!!! Quote
Buster Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='ronja'] Przepiękne niezdary! Brawo Emi :multi::multi::multi: Quote
Ellig Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Tora&Faro napisał(a):Emi w ogóle jest bardzo pogodna i taka...do kochania od zaraz:loveu: muszę się przyznać że jestem nią oczarowana:) Gosiu, piekne sa te zdjecia:) Wstawie je na Facebook, gdzie pisze o historii Emi, moze ktos ja pokocha!:) Quote
Recommended Posts