Ewanka Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Witaj Emi :) ... nie do wiary, że sunia poprawia się tak szybko i ślicznie wygląda, aż miło popatrzec na zadowolony pychol. Quote
mysza 1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Śliczna jest, taka kochana:loveu: Może jej kupię taki kong? Albo jakąś maskotkę? Miałaby coś własnego, bo pewnie dawno tak nie było... Quote
Tora&Faro Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Śliczna dziewczynka:loveu:....aż miło patrzeć jak się zmienia z dnia na dzień:):):) Quote
3 x Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 dobra wy tutaj gadu gadu a ja czekam wiecie na co bo wezmę i wymyślę sama i juz nie będzie wesoło ;) Quote
mysza 1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Chyba tylko ja wiem. Nie mam weny, zaraz pomyślę... Quote
mysza 1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 gusia0106 napisał(a): Zdjęcia nie oddają jak bardzo jest źle.... mysza 1 napisał(a): Obwód pasa::-( ronja napisał(a):ja mam kilka fotek, takich sobie wymęczona:( szramy na pyszczku, w realu wygląda wszystko dużo bardziej tragicznie. dałam jej maleńką porcję mysza 1 napisał(a):Pomóżcie :( ronja napisał(a):Emi ................. [video=youtube;eQzgoBA7Keo]http://www.youtube.com/watch?v=eQzgoBA7Keo[/video] ronja napisał(a):Emi zjadła dziś 5 razy. Za każdym razem rzuca się na miskę, teraz gdy niosłam, skakała na mnie. Kupę robiła tylko rano. Pcheł raczej nie widać już, ale Emi się drapie. mysza 1 napisał(a):Super, to po weekendzie może uda nam się ruszyć. ;) Mam jeszcze takie zdjęcia Emi zaraz po wyjściu ze schronu, widać tragiczną skórę. Wstawię zaraz jak mi się uda. Brzuszek Emi :( 3x dla Ciebie, coś bym z tego wybrała. Quote
mysza 1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Radosna Emi, po przemianie ;) ronja napisał(a):a teraz trochę radosnej Emi:) Zdjęcia brzuszka to do opisu jej stanu: ronja napisał(a):Byłyśmy u weta. Emi przytyła:multi::multi::multi: Kto zgadnie ile? Dodam, że jest normalnie odżywiana od 10 dni:lol: Tak wygląda brzuszek- koszt dziś to 70zł (zeskrobina, advocat, antybiotyki i steryd) + 10zł dojazd I znowu radosne :loveu: ronja napisał(a): Quote
Tora&Faro Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Znaczy się że Ciocia 3 x kombinuje allegro dla Malutkiej?:) Quote
mysza 1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Tora&Faro napisał(a):Znaczy się że Ciocia 3 x kombinuje allegro dla Malutkiej?:) Tak jest :) Quote
mysza 1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Gusia, możesz dodac do pierwszego postu: mysza 1 napisał(a):Doszły kolejne wpłaty na Emi: Randa- 50 zł dziękujemy mysza 1 napisał(a):Jejku, nie zauważyłam tego postu, przepraszam. Teraz szukałam linku do posłania i wpadłam przypadkiem. Na pewno sie pomyliłam, było sporo wpłat a jeszcze więcej na Jespera. Gusia, zmienisz agat21 na 30 zł? Dzięki Jeszcze zaraz konto sprawdzę. Quote
3 x Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Tora&Faro napisał(a):Znaczy się że Ciocia 3 x kombinuje allegro dla Malutkiej?:) Gosia bazarek co się przygotowuje to on może tez trochę kosmetyczny będzie? bo mam jeszcze siakieś dwa nieuzyte kosmetyki Quote
ronja Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 mysza 1 napisał(a):Śliczna jest, taka kochana:loveu: Może jej kupię taki kong? Albo jakąś maskotkę? Miałaby coś własnego, bo pewnie dawno tak nie było... Mysza, ona ma zabawki, w tym maskotki. na razie zupelnie się nie interesuje. kong xl mam od kago (był kupiony dla Tosi). myślę, że na razie Emi ma to co potrzeba:) ma swoje wlasne mięciutkie poslanko i dobre jedzenie - na ten czas to dla niej najważniejsze rzeczy:) Quote
ronja Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 gusia0106 napisał(a):ROZLICZENIE: Wydatki: 107 karma 91 badania +dojazd 23,15 jedzenie 229 karma 48 wet + dojazd RAZEM 498,15 w wydatkach jest jeszcze flawitol za 24zł Quote
Plicha Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 ronja napisał(a):Mysza, ona ma zabawki, w tym maskotki. na razie zupelnie się nie interesuje. kong xl mam od kago (był kupiony dla Tosi). myślę, że na razie Emi ma to co potrzeba:) ma swoje wlasne mięciutkie poslanko i dobre jedzenie - na ten czas to dla niej najważniejsze rzeczy:) Zapomniałaś że ma jeszcze miłość i opiekę, to nawet ważniejsze dla niej podejrzewam :loveu: Wróciłam dziś z weekendu i nie moge się nadziwić jak Emi szybko zmienia się na lepsze, te pierwsze zdjęcia są tragiszne, teraz jest o niebo lepiej :loveu: Quote
Tora&Faro Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 3 x napisał(a):Gosia bazarek co się przygotowuje to on może tez trochę kosmetyczny będzie? bo mam jeszcze siakieś dwa nieuzyte kosmetyki To daj Ciocia bo właśnie zabieram się za taki mix różności...jakieś kosmetyki też tam będą:) Quote
ronja Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Gosia, ja mam dla Ciebie karton różności - łyżeczki srebrzone (ślubne) i inne tego typu rupiecie dla Emi lub Trymera lub innego psa Quote
mysza 1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 ronja napisał(a):Mysza, ona ma zabawki, w tym maskotki. na razie zupelnie się nie interesuje. kong xl mam od kago (był kupiony dla Tosi). myślę, że na razie Emi ma to co potrzeba:) ma swoje wlasne mięciutkie poslanko i dobre jedzenie - na ten czas to dla niej najważniejsze rzeczy:) Ok, tak chciałam jej dogodzić ;) Quote
ronja Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 mysza 1 napisał(a):Ok, tak chciałam jej dogodzić ;) wiem:) Emi nie lubi zastrzyków od wczoraj, płacze przy kłuciu. chyba zamienię na tabletki, bo mi jej szkoda bardzo Quote
mysza 1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 ronja napisał(a):wiem:) Emi nie lubi zastrzyków od wczoraj, płacze przy kłuciu. chyba zamienię na tabletki, bo mi jej szkoda bardzo Zamień, zamień, bidulka :( Quote
ronja Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 podskórne. niebolesne. robimy jeszcze Bubie i ona nie płacze, więc nie ma opcji, że źle robimy Quote
mysza 1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Cantadorra napisał(a):A to są domięśniowe, bolesne zastrzyki? Podskórne też bola, ja ostatnio miałam w domu akcję, moja sunia musiała bardzo długo brać antybiotyk w zastrzykach, pod koniec uciekała przed nami za łożko :(, igła do podskórnych okropnie gruba jest u psów, taka jak u nas przy domięśniowych. Ponoć tak musi być, bo pytałam nawet ;) Quote
Tora&Faro Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 ronja napisał(a):Gosia, ja mam dla Ciebie karton różności - łyżeczki srebrzone (ślubne) i inne tego typu rupiecie dla Emi lub Trymera lub innego psa No to super:) będzie okazja do odwiedzin:):):) Quote
ronja Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 mysza 1 napisał(a):Podskórne też bola, ja ostatnio miałam w domu akcję, moja sunia musiała bardzo długo brać antybiotyk w zastrzykach, pod koniec uciekała przed nami za łożko :(, igła do podskórnych okropnie gruba jest u psów, taka jak u nas przy domięśniowych. Ponoć tak musi być, bo pytałam nawet ;) musi być gruba igła, przy cienkiej nie chce lecieć antybiotyk. ostatnio nam się zapychała cienka. Tora&Faro napisał(a):No to super:) będzie okazja do odwiedzin:):):) zapraszamy:) Pan Wisienko i Emi się ucieszą Quote
mysza 1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 ronja napisał(a): zapraszamy:) Pan Wisienko i Emi się ucieszą Ja też chcę, ja też :eviltong: Nie poznam Emi:loveu: Quote
Recommended Posts