mysza 1 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 ronja napisał(a):dla mnie to był jeden z psów, którego nigdy nie zapomnę. Nie tylko Ty... Quote
Panca Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 smutn awiadomosc..wspolczuje wlascicielom bo wiem jak trudna mieli decyzje do podjecia i stracili domowniczke:(((( spij spokojnie dzielna suniu [*] Quote
bela51 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Bardzo mi smutno, tyle przeszła i tak krotko mogła cieszyc sie własnym domem.:-( Quote
mysza 1 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Smutek i żal jest ogromny :( to była wyjątkowa sunia, naprawdę. Quote
ludwa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Żal Emisiu ['], byłaś wyjątkowa, chociaż CIę nie poznałam....Tyle walki a taka krótka radość:( Quote
Ewa Marta Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nigdy nie zapomnę ostatniej mojej wizyty u Marty tuż przed odjazdem Emi i Wisienki do domu. Szaleli oboje na śniegu, cieszyli się tak bardzo, że ktoś przyjechał w odwiedziny:-( Ta sunieczka, podobnie jak Wisienka na stałe zagościły w moim sercu i nie zapomnę jej podobnie jak Wy... Strasznie m przykro:-( Emitko najkochańsza, do widzenia [*] Quote
Recommended Posts