Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

3 x napisał(a):
Michaś nie był u strzyżyciela a u fryzjera ;)

generalnie się nie strzyże ale wolę żeby wyglądał jak wygląda niż zapiszczał się i zasapał z przegrzania :roll: albo pikawa mu staneła :shake:

Michał łysy prezentuje się równie dumnie co Michał owłosiony.
Jak dla mnie to zyskuje na uroku jeszcze. Bo my się z Michem kolegujemy ostatnio ;)

Posted

Na Potockich to ja obstawiam ulotkowo ;) Z Szarusiem tam bywam. Też bym mu fryzjera trzasnęła ale on się strasznie denerwuje u weta i sama nie wiem czy warto dla wyglądu to robić (w on ma rzadki włos więc gorąco mu nie jest). Ale za to niczym sznaucer by wyglądał ;) :evil_lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Na Potockich to ja obstawiam ulotkowo ;) Z Szarusiem tam bywam. Też bym mu fryzjera trzasnęła ale on się strasznie denerwuje u weta i sama nie wiem czy warto dla wyglądu to robić (w on ma rzadki włos więc gorąco mu nie jest). Ale za to niczym sznaucer by wyglądał ;) :evil_lol:

gdyby nie to że michał z gorąco czsami aż piszczy w życiu bym go nie obcinała
chociaż jak gusia pisze to obcięty zyskuje uroku
taki szczeniak sie z niego z czupurkiem na głowie robi ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Michał łysy prezentuje się równie dumnie co Michał owłosiony.
Jak dla mnie to zyskuje na uroku jeszcze. Bo my się z Michem kolegujemy ostatnio ;)

łysy Michał pozdrawia "owłosione" ciotki ;)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Ale słodziak!!!! Zacałowałabym go i przydusiła z czułości:loveu: Przepiękny łysol!!!

emeryta? przyduszać?
z emerytami trzeba deliktanie, prawda gusia?

• 3 months later...
Posted

mam wieści od Emi:) jest wszystko w porządku. co jakiś czas państwo jeżdzą na zastrzyki, niestety nie udało się doprowadzić do półrocznej przerwy. Przerwy w niedrapaniu się to miesiąc, półtora. Oglądał ją też inny lekarz, który potwierdził kurację i dodał jeszcze lek osłonowy przed sterydami. Szkolenie już Emi z wiśnią zakończyli - Emi była wzorową uczennicą. W domu razem z Wiśnią są idealni - spokojni, radośni i posłuszni.

• 2 months later...
  • 5 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Emi odeszła.
Fragment maila od pani:

Jej choroba trwała bardzo krótko.Pierwszy atak bólu miała w końcu marca. Wrzody żołądka wyleczyliśmy, ale guz, który uciskał rdzeń kręgowy był nie do usunięcia. A były też guzy w innych miejscach. Kiedy środki przeciwbólowe przestały działać, zdecydowaliśmy się ją uśpić. Domyśla się Pani, jak trudna to była decyzja, ale nie było wyjścia. Bardzo nam jej brakuje.