Nutusia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jeju... wszystko mi odebrało - mowę, rozum, zdolność szybkiego poruszania palcyma... to NAJBARDZIEJ FANTASTYCZNA ADOPCJA STULECIA!!!!!!!!!! Uchylicie rąbka tajemniczy skąd się takie DOMY bierze?... :) Quote
gusia0106 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Nutusia napisał(a):Jeju... wszystko mi odebrało - mowę, rozum, zdolność szybkiego poruszania palcyma... to NAJBARDZIEJ FANTASTYCZNA ADOPCJA STULECIA!!!!!!!!!! Uchylicie rąbka tajemniczy skąd się takie DOMY bierze?... :) Od Piotra - Behawiorysty ;) Quote
Natalisko Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 No , jak ta wiadomosc nie jest warta flachy , to ja juz nie wiem . Wznosze toast za Emi i Miska!!! Quote
milka74 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Natalisko napisał(a):No , jak ta wiadomosc nie jest warta flachy , to ja juz nie wiem . Wznosze toast za Emi i Miska!!! To ja się dołączam :beerchug: w kategorii "dwupak" na dogo bezkonkurencyjne I miejsce:cunao: Quote
gusia0106 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Natalisko napisał(a):No , jak ta wiadomosc nie jest warta flachy , to ja juz nie wiem . Wznosze toast za Emi i Miska!!! Pewnie, że farta flachy :) I to nie jednej ;) Quote
Ewa Marta Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Czy będzie dzisiaj wiadomo cokolwiek? Jak psiaki zareagowały na nowe miejsce? Quote
gusia0106 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Ewa Marta napisał(a):Czy będzie dzisiaj wiadomo cokolwiek? Jak psiaki zareagowały na nowe miejsce? Lekko zdezorientowane, chciały wychodzić za Bartkiem. Ale Misio zajął się piłką i wywalił brzuch do głaskania, a Emitka gotowa na głaski jak zawsze. Jutro na 11 jedzie do nich Piotr, obiecał zdać relację jak wróci. Quote
Mysza2 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 No nie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A dlaczego my nic nie wiemy, ja się tak nie bawię. Trzeba było stopniować napięcie, że telefon był, jeden drugi, że państwo myślą.... a nie tak z grubej rury. Napiszcie coś więcej proszę o tym domku :mad::mad::mad: Quote
gusia0106 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Noooooo...domek to zaznajomiony domek z naszym Piotrem behawiorystą. Piotr jakiś czas temu wysłał mi wiadomość, że Pani Iza chciałaby dać dom dwóm pieskom. Jeden miał być szczeniaczkiem, kupionym w hodowli. Drugi piesek miał byś pieskiem w potrzebie, do adopcji, Pani Iza chciała mu dać domek z potrzeby serca. Warunek był jeden - sunia. Podesłałyśmy Emi, a później całą naszą stronę, żeby Pani Iza obejrzała sobie jakie sunie mamy. Obejrzała i jednak najbardziej spodobała się jej Emi. Pojechała się z nią zapoznać, obejrzeć, porozmawiać o stanie zdrowia i potrzebach. Zdecydowała się na Emi ale Wiśnia też tam był :) A kto zna Wiśnię osobiście ten wie, że tego wielkopsa nie da się nie kochać. Bo Wiśnia to Wiśnia. No i się Pani Iza zakochała. I mimo wielu obaw i świadomości, że to czyste wariactwo, zdecydowała się na oba. Szczeniaczek odszedł w zapomnienie. I o. Po historii ;) Quote
Nutusia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 No pewnie! Szczeniaczek (w dodatku z hodowli) to takie... banalne! A duet Emi-Wiśnia to dopiero jest EKSTRAWAGANCJA! :) Brawo Pani Iza! Quote
ronja Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 dokładnie tak:) Adopcję Wiśni pani Iza analizowała 100 razy pod kątem chorób, spacerów z dwoma dużymi psami. Zdecydowali się jednak:) Quote
Ewa Marta Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 gusia0106 napisał(a):Lekko zdezorientowane, chciały wychodzić za Bartkiem. Ale Misio zajął się piłką i wywalił brzuch do głaskania, a Emitka gotowa na głaski jak zawsze. Jutro na 11 jedzie do nich Piotr, obiecał zdać relację jak wróci. Skarby kochane, wiadomo, że chciały wychodzić za Bartkiem, bo pokochały i jego i Martę:-) W końcu trochę czasu im poświęcił... Ale jak Misio pojechał z piłką, to rozstanie jest mniej bolesne:-) Quote
mysza 1 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Myślałam, że Emi szybko się odnajdzie a Wisnia będzie tęsknił ale jest chyba odwrotnie. No nic, zobaczymy ;) Quote
Ellig Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Zamknelam wydarzenie Emi na FB. Badzcie szczesliwe kochane mordki!:) Zdjecia cudowne:) Quote
Mysza2 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 no to wszystkiego najlepszego kochanej parce na nowej drodze. Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Jak dobrze że kolejny szczeniaczek nie został kupiony z hodowli żeby zrobić miejsce na następnego szczeniaczka :angryy: Quote
Ewa Marta Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Niektóre psiaki już szczęśliwe w swoich domach, a niektóre jeszcze chwilę muszą na to poczekać, w związku z tym: Zapraszam serdecznie na bazarek dla Soni i Kaira. Można na nim kupić kosmetyki, prostownicę i kolczyki:-) http://www.dogomania.pl/threads/202800-Kosmetyki-prostownica-i-kolczyki!!!-Do-2-marca-do-godz.-22-00.-ZAPRASZAM!?p=16363222#post16363222 Quote
mysza 1 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 U Emi wszystko dobrze, rozdaje buziaki, ma apetyt, w dodatku ma Wiśnię u boku. Dzisiaj rano przyjechał weterynarz a o 11 będzie Piotr, dzięki któremu Emi ma dom :loveu:;) Quote
LAZY Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Przyznam, ze jakiś czas mnie tu nie było (jestem teraz w dwupaku i jakoś tak czasu czasem mniej ;)). A tutaj taaakie wieści!!! Bardzo sie cięsze, normalnie aż łzy lecą na takie wspaniałe wiadomości!!! Quote
ronja Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 wiedziałam, że Emi raz dwa się przystosuje do nowych warunków Quote
3 x Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 czy ja dobrze widze? Emi i Miś pojechali do domu bez długu? :crazyeye::crazyeye: Quote
mysza 1 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 3 x napisał(a):czy ja dobrze widze? Emi i Miś pojechali do domu bez długu? :crazyeye::crazyeye: Tak, bo zrobiłam kilka edycji allegro cegiełkowego. Nie są rozliczone jeszcze wydatki lutowe. Quote
Ewa Marta Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Mam jeszcze taką Emitkę:-) Cudownie, że poszły razem do jednego domu:-) Quote
mysza 1 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Baleronik, nie powiem ;) Fajne są strasznie :loveu: Quote
Mysza2 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Fajne, To normalnie cud że dwupak "poszedł" w całości. To już drugi cud ostatanio po adopcji niewidomego Gaspara. Będziemy czekać na wieści z domku:) Quote
Ewa Marta Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='mysza 1']Baleronik, nie powiem ;) Fajne są strasznie :loveu: Baleronik, ale z jakim wcięciem w talii:-) Quote
Recommended Posts