Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeju... wszystko mi odebrało - mowę, rozum, zdolność szybkiego poruszania palcyma... to NAJBARDZIEJ FANTASTYCZNA ADOPCJA STULECIA!!!!!!!!!! Uchylicie rąbka tajemniczy skąd się takie DOMY bierze?... :)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Jeju... wszystko mi odebrało - mowę, rozum, zdolność szybkiego poruszania palcyma... to NAJBARDZIEJ FANTASTYCZNA ADOPCJA STULECIA!!!!!!!!!! Uchylicie rąbka tajemniczy skąd się takie DOMY bierze?... :)

Od Piotra - Behawiorysty ;)

Posted

Natalisko napisał(a):
No , jak ta wiadomosc nie jest warta flachy , to ja juz nie wiem .
Wznosze toast za Emi i Miska!!!

To ja się dołączam :beerchug: w kategorii "dwupak" na dogo bezkonkurencyjne I miejsce:cunao:

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Czy będzie dzisiaj wiadomo cokolwiek? Jak psiaki zareagowały na nowe miejsce?

Lekko zdezorientowane, chciały wychodzić za Bartkiem. Ale Misio zajął się piłką i wywalił brzuch do głaskania, a Emitka gotowa na głaski jak zawsze.
Jutro na 11 jedzie do nich Piotr, obiecał zdać relację jak wróci.

Posted

No nie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A dlaczego my nic nie wiemy, ja się tak nie bawię.
Trzeba było stopniować napięcie, że telefon był, jeden drugi, że państwo myślą....
a nie tak z grubej rury.
Napiszcie coś więcej proszę o tym domku :mad::mad::mad:

Posted

Noooooo...domek to zaznajomiony domek z naszym Piotrem behawiorystą.
Piotr jakiś czas temu wysłał mi wiadomość, że Pani Iza chciałaby dać dom dwóm pieskom.
Jeden miał być szczeniaczkiem, kupionym w hodowli. Drugi piesek miał byś pieskiem w potrzebie, do adopcji, Pani Iza chciała mu dać domek z potrzeby serca.
Warunek był jeden - sunia.

Podesłałyśmy Emi, a później całą naszą stronę, żeby Pani Iza obejrzała sobie jakie sunie mamy.
Obejrzała i jednak najbardziej spodobała się jej Emi.

Pojechała się z nią zapoznać, obejrzeć, porozmawiać o stanie zdrowia i potrzebach.
Zdecydowała się na Emi ale Wiśnia też tam był :)
A kto zna Wiśnię osobiście ten wie, że tego wielkopsa nie da się nie kochać.
Bo Wiśnia to Wiśnia.
No i się Pani Iza zakochała. I mimo wielu obaw i świadomości, że to czyste wariactwo, zdecydowała się na oba.
Szczeniaczek odszedł w zapomnienie.

I o. Po historii ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Lekko zdezorientowane, chciały wychodzić za Bartkiem. Ale Misio zajął się piłką i wywalił brzuch do głaskania, a Emitka gotowa na głaski jak zawsze.
Jutro na 11 jedzie do nich Piotr, obiecał zdać relację jak wróci.

Skarby kochane, wiadomo, że chciały wychodzić za Bartkiem, bo pokochały i jego i Martę:-) W końcu trochę czasu im poświęcił...
Ale jak Misio pojechał z piłką, to rozstanie jest mniej bolesne:-)

Posted

no to wszystkiego najlepszego kochanej parce na nowej drodze.
Bardzo się cieszę :multi::multi::multi:
Jak dobrze że kolejny szczeniaczek nie został kupiony z hodowli żeby zrobić miejsce na następnego szczeniaczka :angryy:

Posted

Przyznam, ze jakiś czas mnie tu nie było (jestem teraz w dwupaku i jakoś tak czasu czasem mniej ;)). A tutaj taaakie wieści!!! Bardzo sie cięsze, normalnie aż łzy lecą na takie wspaniałe wiadomości!!!

Posted

3 x napisał(a):
czy ja dobrze widze?
Emi i Miś pojechali do domu bez długu? :crazyeye::crazyeye:

Tak, bo zrobiłam kilka edycji allegro cegiełkowego. Nie są rozliczone jeszcze wydatki lutowe.