Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zastrzyk podany - bolało:(
nastepny za 10 dni czyli 05.10
Emi chyba ma cieczkę - podłoga jest w kropki krwi i na posłaniu też trochę. obejrzalam ją dokładnie, nie znalazlam żadnych ranek.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa Marta napisał(a):
To jednak byłyście:-) No nic, przynajmniej zobaczyłam się z Martą wioząc jej zastrzyki i karmy na Pragę:-)

Tak, weci orzekli, że sunia Azja nie ma świerzba ani nic zaraźliwego więc mogłyśmy ją zawieźć do Marty. Bardzo się cieszę.

Posted

3 x napisał(a):
edytowałam post z darczyncami z allegro - jedna osoba jeszcze wpłaciła 10 zł :)
które też jest ju z w drodze do myszy :)

Dzięki, poprzednie już mam, dokładnie sprawdzę wyciąg i podam Gusi, może jeszcze ktoś wpłacał.

Ale pusto u Emisi :(

Posted

Emitka dziś biegala razem z Simonką - początkowo zachwycona nie była, nawet się jeżyła. ładnie dawala się odwołać - reaguje na hasło "bądź grzeczna" :)
cieczka chyba jest, bo Wiśnia ją dziś lizal pod ogonem, ale natrętnie zainteresowany nie był.

Posted

fajnie jest mieć 3 wielkie psy - normalnie nie mogłam się napatrzeć.
nie dalo się nie zauważyć, że Simonka byla poza "grupą" - to Wiśnia z Emi latali razem. oni mają ze sobą jakąś taką więź...

Posted

mysza 1 napisał(a):
Od razu mi dźwięczy w uszach pewna piosenka:evil_lol::loveu:
Jak krostki? Są?

kurcze, ja dziś zapomniałam obejrzeć brzuch!!!!
zaraz nadrobię:)

Posted

na razie bez zmian

na sutkach - tych, które byly najbardziej wyciągnięte pojawiły się takie białe kropki - jest to widoczne na sutku po lewej stronie. byłam dziś u weta i zapytałam o to - być może to ciąża urojona. jeżeli pokaże się mleko, będzie trzeba podać leki zbijające pokarm...

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Nieładny ten brzuszek szczerze mówiąc...już chyba powinna być poprawa, zresztą sama już nie wiem.

Jeszcze za wcześnie, zastrzyk był w sobotę wieczorem, za kilka dni chyba dopiero jest efekt. Biedna ta Emisia :(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Jeszcze za wcześnie, zastrzyk był w sobotę wieczorem, za kilka dni chyba dopiero jest efekt. Biedna ta Emisia :(

Może i tak...jakoś tak chciałam żeby już było lepiej;)

Posted

A ja z tego wszystkiego zupełnie zapomniałam podziękować Gosi (Torze&Faro) i Skiterowi za zakup już drugiego worka karmy dla Emi. Bardzo, bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu:
Patrząc na naszą podtuczoną Emisię widać, że Pacifica bardzo jej służy ;)