malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 żeby tylko nie było ciąży :kciuki: a tak czytając posty to wspaniale się stało, że pani z hoteliku się rozmyśliła :p sunia będzie miała dobrze a nam odpadną koszty hotelu i będziemy mogli dać jej wszystko co najlepsze :loveu: Quote
Masza4 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Wanda zainteresowana podróżą... postój na siooo totalny luuuz :loveu: Quote
Masza4 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 ale byki wsadzilam :evil_lol: nie wiem jeszcze jak się zmniejsza :roll: następnym razem fotki będą dobre Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 ojjjjj bardzo to na ciążę wygląda :shake: a jakie ma cycochy??? powiększone??? a fotki hahaha malutkie :evil_lol: Wandzia jest prześliczna :loveu: Quote
Masza4 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 cycuszki normalne...macałam brzusia i nic nie wyczułam, myślałam, że wyczułabym płody-a tu nic. ale gazy niezłe puszczala, więc możliwe, że to jakaś niestrawność.oby tak było... Quote
anielica Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Masza4 napisał(a):cycuszki normalne...macałam brzusia i nic nie wyczułam, myślałam, że wyczułabym płody-a tu nic. ale gazy niezłe puszczala, więc możliwe, że to jakaś niestrawność.oby tak było... Przecież kurdę badał ją ten konował lubelski. Chyba nawet on by zauważył ciążę...:roll: Quote
Bunia1 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Bardzo możliwe że niestrawność. Masza jeśli potrzebujesz coś dla Wandy do odrobaczania, odpchlania czy jeszcze czegoś innego to pisz proszę. Dla mnie to nie problem a oszczędzimy pieniądze na inne ważne sprawy. Sunia od początku wpadła mi w serducho.:lol: Quote
Masza4 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Wiesz jaki ten konował jest...Może nic nie powiedzieli, bo chcieli takie starocie za wszelką cenę wypchnąć ze schroniska, nie zdziwilabym się...:angryy: Quote
Masza4 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Bunia1 napisał(a):Bardzo możliwe że niestrawność. Masza jeśli potrzebujesz coś dla Wandy do odrobaczania, odpchlania czy jeszcze czegoś innego to pisz proszę. Dla mnie to nie problem a oszczędzimy pieniądze na inne ważne sprawy. Sunia od początku wpadła mi w serducho.:lol: Do odrobaczania i na pchełki coś by się przydało-może aniprazol? on jest w miarę dobry. na pchły nie wiem co jest najskuteczniejsze.. Wandeczka chyba każdemu wpadła w serducho! To skarb, nie pies! Quote
anielica Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Jest śliczna :loveu: Napisałam do lupe z prośbą o bannerek Wandzi. Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 brzuch jest dość duży - więc chyba jakby to była ciąża to cycuchy już by były powiększone - oby! ale ogólnie taki duży brzuch to może być coś niedobrego - mój Boluś ma podobnie - ma powiększoną wątrobę - no ale nie ma co wymyślać tylko poczekamy co powie wet :kciuki: Quote
Bunia1 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Na pchełki dam Frontine to działa i na kleszcze, a na robale to ja stosuję Pratel i jeśli może być to też chętnie. Niestety nie jestem z samego Lublina ale bywam często więc nie powinno być problemu. Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 a co z odrobaczeniem jeśli sunia jest w ciąży??? można??? przyznam, że i ja skorzystam na tej informacji bo właśnie mi się przybląkała mała sunia i też podejrzewam, że w ciąży :shake: Quote
oktawia6 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Masza4 napisał(a):Do odrobaczania i na pchełki coś by się przydało-może aniprazol? on jest w miarę dobry. na pchły nie wiem co jest najskuteczniejsze.. Wandeczka chyba każdemu wpadła w serducho! To skarb, nie pies! ANIPRAZOL jest mocny i działa również na Lamblie-stosuje się go wg.zal. wet.-najlepszy na pchły jest FrontLine w spot-on'ie firmy Merial - do zakraplania na łopatki -dostępny tylko i wyłącznie w gabinecie weterynaryjnym, dostosowany do wagi-działa na kleszcze, pchły-okres działania-1 miesiąc-skuteczny i najlepszy jak na Polskę;) Quote
Masza4 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 :calus: Bunia1 dziękuję w imieniu Wandy :cool3: też kiedyś stosowałam Pratel-byłam zadowolona. Możemy gdzieś umówić się na odbiór leków, masz jakiś pomysł? Quote
Masza4 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 malawaszka napisał(a):a co z odrobaczeniem jeśli sunia jest w ciąży??? można??? przyznam, że i ja skorzystam na tej informacji bo właśnie mi się przybląkała mała sunia i też podejrzewam, że w ciąży :shake: wszystkiego się dowiemy, nie podam jej nic co mogłoby zaszkodzić :shake: a propros powiększonej wątroby-to możliwe, ale poczekamy aż Wanda wszystkie bączki z siebie wypuści :lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 oktawia6 napisał(a):FrontLine [...] najlepszy jak na Polskę;) to czy jest skuteczny zależy od danego osobnika - moje dwa psy są tak samo zakraplane tym i Luna ani jednego kleszcza nie miała a z Bolusia wyciągam codziennie :roll: Quote
Bunia1 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Na jutro niestety nie planuję wyjazdu. Jestem z Kraśnika. Ale myślę że we wtorek lub środę będę. Jeśli możesz to podaj na pw numer tel. Anielica ma mój numer komórki. Quote
Tiger Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 No to odbyłyscie "fajną" przejażdżkę... Najważniejsze ,że wszystko dobrze się skończyło - chyba lepiej niz miało być.... bo przciez domek ,to domek, a nie hotel.... Wanda jest naprawdę śliczna, taka dostojna starsza pani... GRATULUJĘ !!!!! I bardzo się ciesze !!!!! Quote
tanitka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 kiedy wizyta u weta- ten brzuch nie wygląda dobrze.??:shake: Quote
Masza4 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Dzisiaj po południu, muszę tylko skombinować auto. Wetka jest do 18 Quote
Recommended Posts