Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia będą na pewno! :loveu: Sama, choć mam Wandę już trochę czasu, nie mogę uwierzyć w jej co raz to nowe pomysły :lol: To trzeba uwieczniać fotkami! A propos-dziś chciała schować się pod samochód, bo tam było chłodniej. Zagapiła się na nas i z całej siły uderzyła w zderzak :loveu: do tego w szaleńczym pędzie przez podwórko niemal przeleciała przez kocie jedzenie, wszystko wylało się na ziemię :mad:Ciamajda z niej jak się patrzy:loveu:

Zapomniałam podziękować jeszcze jednej osobie: :oops:

Dorocie, która wyadoptowała Babcię ze schrona :calus:

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale cudowne wieści....Hurraaaaa!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Wanda jest wspaniała i jeszcze długo będzie wszystkich zaskakiwac i cieszyć swoimi pomysłami.....

Posted

Przyszłam dzisiaj cichutko do garażu, gdzie Wandula przebywa na czas nieobecności domowników, żeby się przywitać-spała jak zabita na podłodze, bo tam zimniej-mówię 'dzień doooobry' a Wanda na równe nogi. Zaczęla merdać ogonem aż uderzyła się nim w pysk :eviltong:
Potem poszliśmy do domu. Zwiedziła wszystko i jak już była pewna, że nie ma nikogo prócz mnie i mojego chłopaka, położyła się na zimnej posadce, skąd po chwili słychać było głośne chrapanie :lol: Wandula odzyskała przytomność, gdy gotowaliśmy jedzonko-włożyłam w michę Pratel i Babcia oszamała wszystko rozrzucając resztki z mordki w promieniu pół metra od miski :mad: Potem zajęła krzesło (!) gospodarza domu, który z początku nie bardzo ją akceptował. Cóż zwierze to czuje-dlatego teraz zawsze siada właśnie na jego miejscu :evil_lol:
Tego jak Wandula się zachowuje nie da się opisac słowami. Najchętniej zamieściłabym tu jakiś filmik, bo zdjęć często nie zdążam zrobić-tyle ruchu w Emerytce :loveu:

Posted

ale z Wandy komediantka:turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l:

to wspaniale że ona cały czas czymś was mile zaskakuje. Wanda musi być bardzo mądrym psem i to z poczuciem humoru;)

Posted

Masza4 napisał(a):
Babcia oszamała wszystko rozrzucając resztki z mordki w promieniu pół metra od miski :mad:

hłe hłe :), skad ja to wszystko znam.
cudownie, ze jestescie i bedziecie razem :)

Posted

tanitka napisał(a):
Wanda musi być bardzo mądrym psem i to z poczuciem humoru;)

Wanda jest straszliwie mądra! Potrafi kombinować, tak, że nie raz przechytrzy człowieka. Nie wiem skąd w niej tyle pomysłów :loveu:

Posted

Wanda jest straszliwie mądra! Potrafi kombinować, tak, że nie raz przechytrzy człowieka. Nie wiem skąd w niej tyle pomysłów :loveu:

no ale wiesz, ze jaki pan taki kram:evil_lol:

Posted

Wandula nigdy o Was nie zapomni!!!! Nie pisałam długo bo przez kilka dni nie miałam neta :angryy: a potem uparłam się na wstawienie świeżych zdjęć, a nie miałam czasu na obrobienie ich-w ogóle na nic nie miałam czasu :mad:

Jest ich mało, bo rozładowała mi się bateria w aparacie :mad: :mad: :mad:
Nowe pomysły Staruchy! :loveu: Wlazła do szafy, 'wymościła' sobie gniazdko-rozkopała jak się tylko dało pościel, która jest tam składowana i zagnieździła tam swój gruby, stary tyłek :loveu: Ona nie powinna nazywać się Wanda, Dina ani UWAGA! Balbina (ost. propozycja) :megagrin: ale POMYSłOWY DOBROMIR! zobaczcie...

Za małą poduszkę mi dali :mad:

Co oni ode mnie znowu chcą?!

Może jak zrobię 'sarnie' oczy to pozwolą mi się jeszcze kimnąć...:loveu:

Posted

biedny umęczony piesek!!!:eviltong:

ona chciałaby w końcu pożyć w ciszy i skupieniu !!!:p - dlatego znalazła sobie w szafie schronienie, a tu nic tylko leż na za małej poduszcze, słuchaj bo pańcia akurat coś mówi... co za życie!!!;)

Wandulka vel Dina vel Balbina jest SUPER!!
Masza4 nigdy ci tego nie zapomnę:loveu:

Posted

Ale okrutni jesteśmy, prawda? :eviltong: Może jednak Wandula w zamian za czochranie za uszkiem i szaleńczą pogoń za kamieniem odpuści nam te grzeszki :evil_lol:

Posted

Masza4 napisał(a):
Ale okrutni jesteśmy, prawda? :eviltong: Może jednak Wandula w zamian za czochranie za uszkiem i szaleńczą pogoń za kamieniem odpuści nam te grzeszki :evil_lol:

moze, ale lepiej jej podlozcie pod glowke podusie i dodtakowo wyczochrajcie, ile sie da :). i kamyczek rzucajcie!
a moze wtedy wanda odpusci wam te wszystkie grzechy i nikomu na was nie naskarzy.