Masza4 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Od kieronicy schrona dowiedziałam się, że Wanda podobno była bita gdzieś na ulicy :placz: Boże moje kochane Nieszczęście, zaraz jadę wyściskać mocno! Quote
paros Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Umieściłam Wandę na ale.gratka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/306856_wyzel_niemiecki_suczka_wanda_depresja_i.html oraz na mojpupil http://www.mojpupil.pl/modules.php?name=Ogloszenia&op=view :roll: Quote
Masza4 Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Kamyczek musi być! :evil_lol: Zabawa w sianie na łączce :loveu: Wykoleiłam się :roll: Biegniemy za kamyczkiem! Quote
tanitka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 jaki szczęśliwy pies:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
tanitka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 a podobno dziś Wandy imieniny?? a tu cisza, zadnych życzeń??! :beerchug: ja życzę Wandzie, żeby mogła dożyć swoich dni tak radośnie i szczęśliwie jak obecnie u boku takiej kochanej Pani jak MAsza4:p Quote
Masza4 Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [quote name='tanitka']a podobno dziś Wandy imieniny?? a tu cisza, zadnych życzeń??! :beerchug: ja życzę Wandzie, żeby mogła dożyć swoich dni tak radośnie i szczęśliwie jak obecnie u boku takiej kochanej Pani jak MAsza4:p ojej :oops: gupio mi teraz - kffiatków nie kupiłam :oops: Ale Wandula dostała dziś dłuuugi spacerek, tak jak lubi (i nawet po kałużach pozwalałam chodzić :eviltong: ) Quote
red Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Jak patrzę na Wandę, widze naszego Nero z Radomia, też mógłby tak cieszyc się życiem, ale nasza wetka sie pospieszyła...:-( Tak Wandziu bądź szczęśliwa, życzą Ci tego dogomaniaczki z Radomia.:new-bday: Quote
Masza4 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Najnowsze wieści-Wandzie odpadła z powieki narośl, która rosła i stawała się coraz bardziej czerwona...Oko wygląda ładnie, w miescu narośli pozostało jedynie małe wgłębienie. Pójdę chyba jednak do weta, neich zobaczy oko, żeby nic niedobrego się tam nie działo... Quote
Masza4 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Słuchajcie !!!!!!! Przeprowadziliśmy dzis poważną rozmowę nt Wandy...Suka zostaje!!!! cała rodzina (no, prawie cała :eviltong: ) zakochała się w niej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mama mojego chłopaka chcę zmienić jej imię na Dina. Nie podoba mi się, bo Wanda to Wanda-stara pierdoła, ale imię jest tu nieważne :) Ważne, że babcia-emerytka do końca swoich dni będzie przy mnie! Nawet nie wiecie jak się cieszę! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Zaplanowaliśmy już jeden wyjazd razem ze Staruchą, reszta może też się uda. Chciałam serdecznie podziękować osobom, które wspierały nas różnymi środkami w związku z leczeniem Wandy i szukaniem dla niej dobrego domku. Podziękowania dla: boksiedwa-za zrobienie plakaciku :calus: Malawawaszki, tanitki, AlmaMater, anielicy-za wsparcie finansowe :calus::calus::calus: Buni1-za lekarstwa na robale, pchły (oraz za smyczki+obróżki do schroniska) :calus: Tiger, anielicy, koticie-za pomoc w transportach Babci :calus::calus::calus: i wszystkim, którzy intersesowali się losem Wandy :calus: Jesteście kochani, bez waszej pomocy na pewno nie udało by nam się zdziałać tak wiele! Zmieniam tytuł, ale obiecuję informować nadal o podbojach Wanduli-Diny :loveu: Quote
adria Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Wspaniałe wiadomości...to się nazywa happy end. Jesteś wielka :iloveyou: Quote
anielica Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Bardzo się cieszę :multi: Wandziu (stara pierdoło :eviltong: ) - życzę Ci jak najwięcej zdrówka!!! Quote
Dabrowka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Wszystkiego najlepszego dla Wan-Diny na nowej drodze życia :loveu: Oby jak najdłuższego :loveu: A kto tam się w niej nie zakochał... :mad: Quote
tanitka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Masza4 nawet nie wiesz jak BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Wanda dla mnie będzie Wandą nawet jak będzie Diną:evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: SUPER, SUPER, SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laola: Quote
paros Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 HURRRA!!!!!!!! :klacz: :klacz: :Dog_run: :klacz: :laola: :laola: :laola: Quote
boksiedwa Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :laola::laola::laola::laola::laola::laola: ale super wiadomości :multi: Niech jej zmienia imie byle tylko sie nie rozmyslili Quote
Masza4 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Też się cieszę, nawet nie wiecie jak bardzo! Już strasznie przywiązałam się do Wanduli i ciężko byłoby się z nią rozstać ;) Dobrze, że tak zostało :multi: Quote
tanitka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Masza4 :beerchug: - jesteś superowa i przyszła twoja rodzina też!!!;) Koniecznie zdawaj relację co u Wandy-Diny słychać z miłą chęcią oglądam jej zdjecia babci-oseska:lol: Quote
Recommended Posts