Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od kieronicy schrona dowiedziałam się, że Wanda podobno była bita gdzieś na ulicy :placz: Boże moje kochane Nieszczęście, zaraz jadę wyściskać mocno!

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a podobno dziś Wandy imieniny?? a tu cisza, zadnych życzeń??!
:beerchug:
ja życzę Wandzie, żeby mogła dożyć swoich dni tak radośnie i szczęśliwie jak obecnie u boku takiej kochanej Pani jak MAsza4:p

Posted

[quote name='tanitka']a podobno dziś Wandy imieniny?? a tu cisza, zadnych życzeń??!
:beerchug:
ja życzę Wandzie, żeby mogła dożyć swoich dni tak radośnie i szczęśliwie jak obecnie u boku takiej kochanej Pani jak MAsza4:p

ojej :oops: gupio mi teraz - kffiatków nie kupiłam :oops: Ale Wandula dostała dziś dłuuugi spacerek, tak jak lubi (i nawet po kałużach pozwalałam chodzić :eviltong: )

Posted

Jak patrzę na Wandę, widze naszego Nero z Radomia, też mógłby tak cieszyc się życiem, ale nasza wetka sie pospieszyła...:-( Tak Wandziu bądź szczęśliwa, życzą Ci tego dogomaniaczki z Radomia.:new-bday:

Posted

Najnowsze wieści-Wandzie odpadła z powieki narośl, która rosła i stawała się coraz bardziej czerwona...Oko wygląda ładnie, w miescu narośli pozostało jedynie małe wgłębienie. Pójdę chyba jednak do weta, neich zobaczy oko, żeby nic niedobrego się tam nie działo...

Posted

Słuchajcie !!!!!!! Przeprowadziliśmy dzis poważną rozmowę nt Wandy...Suka zostaje!!!! cała rodzina (no, prawie cała :eviltong: ) zakochała się w niej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Mama mojego chłopaka chcę zmienić jej imię na Dina. Nie podoba mi się, bo Wanda to Wanda-stara pierdoła, ale imię jest tu nieważne :) Ważne, że babcia-emerytka do końca swoich dni będzie przy mnie! Nawet nie wiecie jak się cieszę! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Zaplanowaliśmy już jeden wyjazd razem ze Staruchą, reszta może też się uda.

Chciałam serdecznie podziękować osobom, które wspierały nas różnymi środkami w związku z leczeniem Wandy i szukaniem dla niej dobrego domku. Podziękowania dla:

boksiedwa-za zrobienie plakaciku :calus:

Malawawaszki, tanitki, AlmaMater, anielicy-za wsparcie finansowe :calus::calus::calus:

Buni1-za lekarstwa na robale, pchły (oraz za smyczki+obróżki do schroniska) :calus:

Tiger, anielicy, koticie-za pomoc w transportach Babci :calus::calus::calus:

i wszystkim, którzy intersesowali się losem Wandy :calus:

Jesteście kochani, bez waszej pomocy na pewno nie udało by nam się zdziałać tak wiele!

Zmieniam tytuł, ale obiecuję informować nadal o podbojach Wanduli-Diny :loveu:

Posted

Masza4 nawet nie wiesz jak BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Wanda dla mnie będzie Wandą nawet jak będzie Diną:evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
SUPER, SUPER, SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laola:

Posted

Też się cieszę, nawet nie wiecie jak bardzo! Już strasznie przywiązałam się do Wanduli i ciężko byłoby się z nią rozstać ;) Dobrze, że tak zostało :multi:

Posted

Masza4 :beerchug: - jesteś superowa i przyszła twoja rodzina też!!!;)
Koniecznie zdawaj relację co u Wandy-Diny słychać z miłą chęcią oglądam jej zdjecia babci-oseska:lol: