tanitka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 ja jako pomysłodawczyni hotelu- bardzo namawiam!!! choćby natychmiast, niech ktoś ja pzrywiezie do Warszawy. Asiaf- zapytasz p. Grażyny czy jest wolne miejsce dla tej biedusi?? Je też hotelik współfinansuję. Quote
asiaf1 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 bede w polsce dopiero jutro. zadzwon do niej prosze, miejsce powinno byc. Quote
anielica Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Jak będzie miejsce i schronisko wyda sunię (pewnie wyda, staruszki wydają raczej bez większych problemów), to ja ją zawiozę do Warszawy albo mój brat. Quote
tanitka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 to na kiedy mamy sie szykować??? Kochani jak suczka przyjedzie do hoteliku- to proszę o zrzutkę!!:p Quote
anielica Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Napisałam do Maszy, żeby napisała o zrzutce w tytule. Chyba lepiej najpierw coś zebrać, żeby nie było kłopotu od samego początku. Tanitko, czy będziesz ją tam odwiedzała w hoteliku? Albo jeszcze inni warszawiacy. Bo jak ona tam pojedzie, to ja już nie będę mogła zaglądać:-( Quote
tanitka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Tanitko, czy będziesz ją tam odwiedzała w hoteliku? OCZYWIŚCIE!!!! i będę z nią chodzić na spacery, i rozmawiać i głaskać!!! Quote
Masza4 Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 oj oj długo mnie tu nie było, aż od rana :)...Jestem za umieszczeniem Babuni w hoteliku. Skoro piszecie, że warunki są prawie jak domowe to nie ma wcale na co czekać! Zmieniam tytuł wątku. Teraz każdy grosz dla Babuni jest na wagę złota, prosimy o finasowe wsparcie! Zależy kiedy będzie transport, bo nie wiem czy w schronie ot tak ją wydadzą. Mimo tego, że sunia jest już tam 2 tygodnie, jeszcze nie widział jej lekarz... Postaramy się jednak wyrwać stamtąd Babunię!!! Quote
Bunia1 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Popieram hotelik i oczywiście zobowiązuję się do współfinansowania. Boksiedwa wspaniały plakacik, już powiesiłam może ktoś się trafi. Quote
boksiedwa Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Ja niestety nie mam jak wspomóc finasowo. Mam swoje 3 zwierzaki i jedną pensję męza. Zrobiłam plakcik i mogę wysłac do porozklejania tylko niech ludzie sie zgłoszą. Strasznie mi szkoda tej starowinki. Quote
anielica Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 tanitka napisał(a):OCZYWIŚCIE!!!! i będę z nią chodzić na spacery, i rozmawiać i głaskać!!! Dziękuję Ci! Jesteś kochana :buzi: Jej teraz najbardziej potrzeba ludzi - taka samotna i zrezygnowana siedzi w tym boksie :-( Ja moge też parę groszy dołożyć do hoteliku, chociaż wiele to nie będzie. Ale mam nadzieję, że wspólnymi siłami sobie poradzimy! Quote
tanitka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Miejsce w hotelu jest już zarezerwowane, ale jest wielka prośba, żeby suczce pobrać krew i zobaczyć jaki jest wynik kreatyny. Pani Grażyna boi się, że jeśli pies jest chory to może zarazić inne (tu w szczególności o Oskarka z dogo chodzi). Dziewczyny postarajcie się proszę- zrzucimy sie na to badanie. Jeśli badanie krwi będzie ok. to hotel jest 100%. Jeśli nie dacie rady tak szybko, to może damy ją najpierw na SGGW na 2 dni i zrobimy badania i dopiero do hotelu. Jeśli się okaże, że jest chora to będziemy ją leczyć w kliniece SGGW. Jak robimy?? kiedy możliwy byłby przyjazd?? Quote
anielica Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Porozmawiam z Maszą, skontaktujemy się ze schroniskiem i postaramy zabrac na badania. Może jutro się da. Wynik byłby w jeden dzień. Ja jestem teraz w miarę dyspozycyjna, ale ja jadę jako opiekun psa, a nie jako kierowca. Muszę zapytać brata kiedy on może. Wiem, że może w piątek po południu, a potem dopiero po niedzieli, bo w weekend ma studia. Jakoś to ustalimy. Quote
tanitka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 oj, żeby się w piątek udało i badania i przyjazd, trochę byśmy się wszystkie uspokoiły. podajcie linka na allegro- bo nie mogę znaleźć Quote
Masza4 Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=102901205 adres suczynki z allegro Jutro z rana zadzwonie do schrona i postaramy się ją jakoś odtransportować do weta na pobranie krwi...Nie wiem jeszcze jak, mam jutro same ćwiczenia i nie mam auta :shake: ale może razem z anielicą coś wykombinujemy ;) sądzę, że krewkę trzeba pobrać u nas, żeby oszczędzić suni taskania w różne nieznane miejsca (sggw). i tak sporo drogi będzie przed nią, dużo wrażeń, a nie wiadomo dokładnie jaki jest jej stan zdrowia. Quote
anielica Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Będziemy jutro próbować zabrać sukę na badania. I jak się da - w piątek do Warszawy. A po co jest to badanie kreatytny? Jaką chorobę to wskazuje? Quote
anielica Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Podnoszę sunię! Prosimy o grosik na hotelik dla Staruszki! Quote
Bunia1 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Anielica proszę o numer jakiegoś konta dla suni, jak już pisałam postaram się wspierać bo bardzo zapadła mi w serce. Quote
anielica Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Myślę, że pieniądze powinny iść na konto tanitki, która będzie się opiekować sunią w Warszawie. Bo chyba nie ma sensu, żebym ja dawała swoje, a potem przesyłała tanitce. tanitko, co Ty na to? Quote
anielica Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Nasza Babuńka się pzypomina... Kto jej pomoże? Quote
asiaf1 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 jak bedzie u grazyny to ja bede odwiedzac przy okazji wizyt u Oskarka Quote
anielica Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 No niestety nie udało się:( Suka nie może być wzięta na badania, bo nie... Suka zostanie zaszczepiona w poniedziałek, wcześniej się nie da, bo nie jest to przypadek szczególny, wszystkie psy są w depresji - wytrzyma. Powiedziałyśmy, że psa bierze znajoma z Warszawy. No to niech przyjedzie... Spróbujemy porozmawiać w sobotę, ale znowu jesteśmy w konflikcie z powodu papierów Łatki, więc nie wiem jak to będzie :-( Ręce opadają Quote
tanitka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 A jak ja bym przyjechała osobiście to by wydali??? Quote
anielica Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Tak tanitko, ale dopiero po niedzieli. Jakby ją wet zaszczepił zapytałybyśmy czy wydadzą na pewno i kiedy, żeby nie było niespodzianki. W poniedziałek ma być zaszczepiona i dopiero wtedy wydana. Na dzień dzisiejszy kategorycznie nie :shake: Mogę jeszcze próbować coś w sobotę powalczyć, żebym ja ją mogła Ci przewieźć, ale to zależy niestety od humoru kierownictwa...:angryy: Quote
Recommended Posts