anielica Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Dałam ją na allegro, może to coś pomoże... :-( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=102901205 Quote
malawaszka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :-( piękna sunia! i jak przerazliwie smutna :shake: wieczorem dam ją na moją stronę, ale jak wiecie to jest bardzo trudne znalezc dom dla takiej starowinki :( jaki podac kontakt? do kogo??? Quote
Masza4 Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Wiemy jakie to trudne. W całej Polsce pewnie nie jedna taka bida czeka na kogoś...Ale sunię za wszelką cenę trzeba ratować, ona umrze z żalu! :-( Namiary możesz podać na mnie (pw) dzięki za pomoc! :calus: Quote
Ivory Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 gdyby te bidy potrafiły mówić ludzkim głosem to od ich opowieści włosy by nam dęba stanęły- co potrafią wymyśleć "ludzie" Jak można wyrzucić psa małego, dużego, średniego, młodego, starego jak można?? Czy Ci ludzie nie maja sumienia jakiś emocji?? Skąd biorą się tak bezduszni wykonawcy wyroków?? Czy to głupota ludzka nie znająca granic od urodzenia czy genetyczny brak wrażliwości??? mam nadzieję, że jest sprawiedliwość i wszystkich ich dosięgnie to co sami zrobili :angryy: Że to tylko kwestia czasu, a wtedy będą oczekiwać od wszystkich pomocy i dziwić się że nikt im nie pomógł- I BARDZO DOBRZE Sorry ale mnie krew zalewa jak czytam o tych wszystkich s...ach. Quote
Masza4 Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Niektórzy 'ludzie' po prostu nie zdają sobie sprawy z tego, że pies czuje...A po staruszce naprawdę widać ogromne cierpienie :-( Zachowuje się tak jakby straciła wiarę w człowieka, na zawsze... I wcale jej się nie dziwię! Nawet główki nie podnosi-tylko po cichutku płacze...:placz: Nie pozwólmy jej na to! Widziałam już w schronisku dużo, ale Staruszka szczególnie chwyciła nas za serce :-( Quote
anielica Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ja cały czas mam nadzieję, że jednak ktoś się znajdzie dla niej, może z allegro - tak jak kiedyś dla wyżełka Bruna... Ona nie ma wiele czasu...:shake: Quote
Masza4 Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Szukamy miejsca na Ziemi dla zrozpaczonej Babuni :-( Quote
tanitka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 O Matko, dopiero teraz tu trafiłam i serce mi zamarło:shake: .... ona nie wie co się stało, cały świat zawalił się jej na głowę, została pustka:shake: ... Może na dom tymczasowy ktoś mógłby ją wziąć. ?? Ona potrzebuje zaiteresowania, żeby wróciła jej chęć do życia. Quote
Masza4 Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 tanitka napisał(a):O Matko, dopiero teraz tu trafiłam i serce mi zamarło:shake: .... ona nie wie co się stało, cały świat zawalił się jej na głowę, została pustka:shake: ... Może na dom tymczasowy ktoś mógłby ją wziąć. ?? Ona potrzebuje zaiteresowania, żeby wróciła jej chęć do życia. ona może dobrze wie, gdzie się znajduje, stąd ta depresja...:placz: potrzeba chociażby domku tymczasowego! błagam o pomoc, z Babcią nie jest dobrze!:placz::placz::placz::placz: Quote
Bunia1 Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ja poproszę plakacik, może ktoś ją wypatrzy jest taka śliczna. Quote
oktawia6 Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: :cry: :cry: :cry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: -ludzie są gorzej jak bydło=to piękny piesek, widać, że tęskni-tak trudno uplnować psa? Może tego nie przeżyć-żałosny poprzedni właściciel:angryy: -Gdyby żył na ulicy nie miałby depresji-na michę by skakał i cieszył się z jakiegoś zainteresowania a tu:shake: Quote
tanitka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 a może ona wcale nie jest mixem?? takie brodate to moga byc czeskie fouski albo gryfony. Wkleiłam ją na www.wyzly.pl dom tymczasowy potrzebny, pilnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! a moze ją weźmiemy np do Warszawy do hoteliku (20 zł doba)- w Otrębusach, Pani Grażyna zaopiekowałaby sie nią, tam są prawie warunki domowe. Bokser z Sochaczewa odzyskał tam radość życia. Co wy na to?? Quote
boksiedwa Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Bunia1 napisał(a):Ja poproszę plakacik, może ktoś ją wypatrzy jest taka śliczna. plakacik wysłany komu jeszcze, komu? Quote
oktawia6 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 To jest Griffon Korthals'a - ona jest w typie-ale się różni-jest nawet ładniejsza ... a to Cesky Fousek A to ta bidulka i moim zdaniem jest ładniejsza:iloveyou: od tamtych-chociaż w ich typie;) Quote
Dabrowka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Czy jakies decyzje co do hoteliku beda podjete?... Quote
Pebls Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 dziewczyny bo coś sie boje... ze nie zdązymy sie zastanowić....!!!!!!!!!!!!! Quote
asiaf1 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='tanitka']a może ona wcale nie jest mixem?? takie brodate to moga byc czeskie fouski albo gryfony. Wkleiłam ją na www.wyzly.pl dom tymczasowy potrzebny, pilnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! a moze ją weźmiemy np do Warszawy do hoteliku (20 zł doba)- w Otrębusach, Pani Grażyna zaopiekowałaby sie nią, tam są prawie warunki domowe. Bokser z Sochaczewa odzyskał tam radość życia. Co wy na to?? popieram, Grazynka ma dobre podejscie do psiakow. ja juz nie mam pieniedzy ale na jakies 2 dni pobytu bym wyskrobala. moze ktos sie jeszcze zglosi Quote
Recommended Posts