sacred PIRANHA Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Sunia trafiła do zamojskiego schroniska...mała kruszynka wśród rozwrzeszczanego ruchliwego dużo większego towarzystwa... miałam nic nie brać, miałam odpuścić no ale oczywiście zadzwoniła do mnie ciotka z dogo (kochana zbannowana madallena hahaha) no i co...no i wzięłam hihihi w związku z tym, że mam w domu sukę po bardzo ciężkiej operacji kruszyna dostała swój duży transporter (na wyżła więc spokojnie ma tam aż nadto miejsca hehe) i wylądowała na podwórku Madallena zasponsorowała karmę dla Maji a Emir odrobaczanko i kąpanko :evil_lol: za tydzień wybieramy się na szczepienia więc prosimy o każdy nawet najmniejszy grosik dlaczego Maja? bo jak pokazałm mojej córce fotę suni wczoraj to zaczęła krzyczeć "Maja maja!" no więc została Maja:loveu: dziewczyny polubiły się bardzo i razem sobie wszędzie spacerują Sunia ma dwa miesiące, została dziś odrobaczona, za tydzien będzie zaszczepiona, szuka domu stałego oczywiście jak najszybciej (w połowie sierpnia wyjeżdzam więc mam nadzieje ze do tego czasu lalka będzie juz u siebie), warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną i poadopcyjne oraz podpisanie umowy w ktorej między innymi jest zobowiązanie do sterylizacji suni Quote
sacred PIRANHA Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 wiecej fotek pozniej bo net muli i ledwo mi to wszystko chodzi Quote
malagos Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 A tu jest ta malizna :) Całe szczęście, ze już nie w schronsku...... Quote
sacred PIRANHA Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 ona chyba lubi dzieci bardzo...za to apetyt ma sredni, zadra u ciebie jadła jakoś łapczywie? mozliwe ze to po odrobaczaniu? niby cos tam mlaska ale zeby jadła jakoś chętnie to nie widze... Quote
mshume Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ale cudo :) Ona taka w typie cairn terierka ;) Quote
sacred PIRANHA Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 a takie mam wystajaace dłuższe kudełki Quote
alka6 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Trzeba duzo ogłoszeń zrobić. Domek się znajdzie. Quote
sacred PIRANHA Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 pokazuj się maleńka na pierwszej!!! Quote
agada Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Ha to Emilka ma wreszcie psiaka dla siebie, odpowiedniego wzrostem :evil_lol:, moze poszaleć z tresurą :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='agada']Ha to Emilka ma wreszcie psiaka dla siebie, odpowiedniego wzrostem :evil_lol:, moze poszaleć z tresurą :diabloti:[/QUOTE] tak dzisiaj uczymy się chodzić na smyczy...jak sunia nie chce iść to Emilka nogą pomaga- taka z niej treserka:-)!!! Quote
lika1771 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Tola']Obie dziewczynki słodkie:loveu:[/QUOTE] Dokładnie:loveu: Quote
agada Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']tak dzisiaj uczymy się chodzić na smyczy...jak sunia nie chce iść to Emilka nogą pomaga- taka z niej treserka:-)!!![/QUOTE] Oby tylko nie zadeptała wielkoluda :evil_lol::diabloti: Quote
sonia71 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 to i ja mocno przytulam maleńką Majulkę :)-taka okruszynka ,purpuleta-kuciułapka :) :) Quote
sacred PIRANHA Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Maja ma się dobrze, martwiłam się jej apetytem ale ona po pierwsze wybredna po drugie je jak kurka:-) w sobote wieczorem były robaczki w kupie, dziś juz kupa martwa Quote
agada Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']Maja ma się dobrze, martwiłam się jej apetytem ale ona po pierwsze wybredna po drugie je jak kurka:-) w sobote wieczorem były robaczki w kupie, dziś juz kupa martwa[/QUOTE] Powiedziałabym , ze jak kurczaczek :cool3:, toż to niewiele większe :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 dzis jestesmy w odwiedzinach u mojej cioci więc obie panny (Maja i Emilka) mają zajęcie bo jest tu tyyyyyle szafek a do każdej trzeba zajrzeć i powyciągać...Maja oczywiscie dzielnie toarzyszy Emilce w podbojach tylko raz została zamknieta w szafce razem z jakims ciuchmi i dobrze że ma donośny głosik to szybko ją zlokalizowałam;-) Quote
agada Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 To dziewczyny świetnie się uzupełniają, widzę :cool3::evil_lol:. Emilka nawet nie przypuszczała, że jej mamusia takie towarzystwo zaserwuje :razz:, ciekawe jak Ty ją wyadoptujesz potem :diabloti: Quote
Recommended Posts