INU Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 sędzia: Katarzyna Boryczko (PL) PSY kl. szczeniąt YORIHIKO Roal kl. pośrednia ATARI-GO TSUGI Namitori kl. otwarta Akita u Izis (FCI) BUSHI Mam plan wybrać się na tą wystawę gościnnie, ale to jeszcze nic pewnego ;-) W razie czego będę mogła porobić dużo fotek, bo bez psa, którego trzeba pilnować jest łatwiej :-) Szkoda tylko, że stawka taka mała... Quote
cropka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='INU'] Mam plan wybrać się na tą wystawę gościnnie, ale to jeszcze nic pewnego ;-) W razie czego będę mogła porobić dużo fotek, bo bez psa, którego trzeba pilnować jest łatwiej :-) Szkoda tylko, że stawka taka mała...[/QUOTE] Wybierz się, ja też będę towarzysko :cool3: będzie z kim pogadać. Ostatnio mignęłaś mi z Fukim w Dobrym Mieście, jak wchodziłam na wystawę. Nie miałam nawet czasu zagadać, bo leciałam do ringu flatów jako fotograf-niewolnik :lol:, a Wy już uciekaliście. A stawka rzeczywiście "ogromna" ;) Quote
INU Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='cropka']Wybierz się, ja też będę towarzysko :cool3: będzie z kim pogadać. Ostatnio mignęłaś mi z Fukim w Dobrym Mieście, jak wchodziłam na wystawę. Nie miałam nawet czasu zagadać, bo leciałam do ringu flatów jako fotograf-niewolnik :lol:, a Wy już uciekaliście. A stawka rzeczywiście "ogromna" ;)[/QUOTE] No patrz, zwykle jestem na tyle spostrzegawcza, że wychwytuję znajome twarze, chyba musiałam się za bardzo przejmować ;) Fajnie, że będziesz, tym bardziej muszę postarać się na tą wystawę dotrzeć :-) Nie rozmawiałyśmy już od daaawna :roll: W każdym razie - zobaczę, co da się zrobić, jak mi się uda to wiesz gdzie mnie szukać ;) Quote
INU Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Mnie niestety nie było, ale co nieco wiem - Akita u Izis (FCI) BUSHI dostał gołą doskonałą, a BOB wziął ATARI-GO TSUGI Namitori. ;) Quote
Recommended Posts