ssylwia Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 jakiś czas temu zamówiłam dla psa żwacze- jak było zimno to wszystko było w porządku dziś daje dla psa jednego a z niego wychodzi masa robaków (czarne w paski) od czego to może być? czy jest to groźne? pies dostał żwacza i obawiam się że mógł zjeść takiego robbaka :( Quote
MaDi Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Może są nieszczelnie przechowywane i przylazło jakieś robactwo. Gdzie je kupiłaś? Ja też daje żwacze i zawsze wyglądają tak samo. Quote
ssylwia Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 żwacze kupuje cały czas u tego samego sprzedawcy pierwszy raz mam taką sytuacje- wyrzucilam wszystkie ale chyba powodem było nieszczelne zamknięcie :/ Quote
ssylwia Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 sprawdziłam jak wyglądają te wołki zbożowe i to nie takie robaki znalazłam w żwaczach :) one były czarne a paski miały jasne (takie kremowo zółte) mam nadzieje że soki żołądkowe sobie z nimi poradizły :D Quote
Martens Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Grey']Są to wołki zbożowe[/QUOTE] W mięsie? :D Ja obstawiam korniki :roll: Quote
karjo2 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Ee tam, to przeciez stonka, a zwacze z ziemniakow pofrytkowych :evil_lol:. Quote
Recommended Posts